2777
2789

همش بهم گیر میده یه هفته بود قهر بودیم الان چند روزه آشتی کردیم 

سر چیزای الکی بحث میکنیم

بهش گفتم امروز بریم یه مسجد دیگه میگه برای چی اها حتما مامانت پرت کرده ک من میرم اون مسجد تو ام بیا 

خیلی رو مخه 

بعدش دیگه نبردش منم با پسرم تنهایی رفتم و موقع رفتن گفت بیام برسونمت گفتم نه خودم میرم رفتم و اومدم اصلا باهام حرف نزد و رفت تو اتاق خوابید بدون اینکه چیزی بگه آخه من چیکار کنم

اون از من ۱۳ سال بزرگ تره و من خیلی دوس دارم بهم محبت کنه ولی اون نمیکنه دوس دارم حداقل هفته ای ۳/۴ بار رابطه داشته باشیم ولی اون نمیاد نزدیکم 

میدونم ک خیانت هم نمیکنه چون از رفتاراش معلومه 

تو رو خدا حالم بده یکی دلداریم بده 

چیکار کنم باهاش

تعداد رای : 18
نظرسنجی
خوب رفتار کن خودش خجالت بکشه
6
33%
خوب رفتار کن ولی زیاد رو نده
7
38%
مثل خودش رفتار کن
5
27%

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره بعضی وقتا

چقد منی!

ما هم تفاوت سنی ۱۱سال داریم 

شوهرم دست بزن داشت تموم شد البته دیگه کاریش ندارم 

بی احساس میخواد حرف حرف خودش باشه 

ما گفتیم سنش بالاتره فهمیدس اما خب دریغ از یکم فهمیدگی!

فقط میتونم بگم خدا صبرت بده 

چرا پیش مشاور نمیرین؟ واقعا جوابه 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
رو چیزایی ک حساسه،واکنش نشون نده، عادی باش کاملا تا براش ثابت بشه اشتباه میکنه. 

اخه رو همه چی حساسه

مثلا موقع ظرف شستن اب و باز نزار 

هر روز حموم نرو 

اشغالو به موقع بزار 

من ادمیم ک ک تا ۳ ماه پیش تحت درمان بودم و هنوز هم هستن وسواس خیلی شدید دارم و سعی میکنم با پسر ۲ ساله ام ک خیلی اذیتم میکنه کارهامو به موقع انجام بدم ولی اون با گیر دادن به این چیزا اعصاب آدمو خورد میکنه

چقد منی! ما هم تفاوت سنی ۱۱سال داریم  شوهرم دست بزن داشت تموم شد البته دیگه کاریش ندارم  ...

خیلی سخته کنار اومدن با مرد نفهم 

ک هیچی از محبت کردن و نیاز های یه زن حالیش نمیشه