2777
2789
عنوان

موهامو ۱۲ ملیون بفروشم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 94 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی دلم کباب شد واسه دختر خاله ات🥺اگه دخترمن بود شوهرشو تیکه تیکه میکردم 10بارم طلاق گرفته بود باز طلاقشو میگیرفتم میاوردم پیش خودم و نمیزاشتم باهر خری ازدواج کنه واقعا موندم این پدرومادرا وجدان ندارن قلب ندارن بچه اشون این همه داره زجر میکشه بعد اینا میگن عیب نداره بساز مردم حرف درنیارن

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

راجع ب تاپیک قبلیت حالا ک شوهرش دوسش داره و طلاقش هم نمیده  بنظرم از شوهرش بچه دار بشه و سرش با بچه گرم باشه وحداقل یه دلخوشی داشته باشه و چون خانم اولیه با بچه هاش و شوهره خوش میگذرونه اینم بگذرونه و اون هم ببینه.

کم کم شرایطش بهتر میشه هم از نظر مالی میتونه گلیمشو از اب بکشه هم اینکه خانم اول هم شاید خسته بشه بخاد یه روزی بره

اگه دخترخالت دوسداره میتونه ب کاری مشغول شه سرش رو گرم کنه ک زیاد با بقیه برخوردی نداشته باشه اگه شوهرش ب کار بیرون راضی نمیشه یه کاری محدوده کنار خونش یا داخل خونش هم میتونه پول دربیاره  و هم جمع کنه هم یه کاری یاد میگیره 

از ثروت اونا استفاده کنه و خودشو بالا بکشه از نظر شغلی ،مالی هرچیزی

میدونم خیلی خیلی شرایطش سخته و حسش عوض نمیشه و ناراحتی میکنه و ناخوداگاه این شرایط بوجود اومد یه راه حل منطقی باید پیدا کنه و بدون احساس باید تصمیم بگیره!

والا اگه دو تومنم بود می‌فروختم پول لازمم

ولی مو ندارم

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)

ناراحت نشیا اولش گفتم دختر خاله ات حقشه اخرش دلم سوخت  گفتم چ خاله بیخودی داری ب خاطر حرف مردم میگه بسوز تا عمرت بسوزه 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

سلام عزیزم چرا تاپیک داستان دخترخالتون ترکید؟

من اولاش بودم 😢باز میذاری؟

به نظرم به دخترخالت بگو بیاد نی نی سایت اونجا تنهاس اینجا دردودل کنه و بقیع راهنماییش کن اونجا تنهایی همشو بریزه خودش افسرده و پژمرده میشه 

سلام عزیزم چرا تاپیک داستان دخترخالتون ترکید؟ من اولاش بودم 😢باز میذاری؟ به نظرم به دخترخالت بگو ...

سلام عزیزم خودمم الان اومدم دیدم ترکیده 

چون بچه کوچیک دارم دیگه پر بازدید شد نتونستم جواب پیامارو بدم فوش و فوش کاری شد و توهین قومیتی و  ....دیگه قفل کردم الآنم که دیدم ترکیده 

مهم نیست از اولم من فک نمیکردم بره پر بازدید بهتر که ترکید انقد اعصابم خورد شد 

فک کن دختر خالم بیاد با اون اوضاعش این فوشا و توهینارم بشنوه البته با تشکر از کسانی که راهنمایی کردن 

دلم گرفت براش .. طفلی از زندگی بد در اومده سنی نداشته  یکم توجه از آقا دیده دیگه هیچ چیزی نفهمی ...

سلام عزیزم مرسی از شما .فک کنم پیامتون رو تو تاپیک اصلی هم دیدم ممنونم بابت راهنماییتون و اینکه انقد با درک و شعور پاسخ دادید 

تاپیکت رفت پر بازدید گفتم شاید نبینی اینجا میفرستم 

اونجا که دیگه از دستم خارج شد کلا نفهمیدم چی به چیه فرداش اومدم تو سایت سیل پیام های گوناگون فوش و توهین و البته خیلی هام خواهرانه راهنمایی های خوبی داشتن تا اونجایی که خوندم خیلیاشو گلچین کردم به دختر خالم بگم 

سلام عزیزم خودمم الان اومدم دیدم ترکیده  چون بچه کوچیک دارم دیگه پر بازدید شد نتونستم جواب پیا ...

اها من صفحهای اولش بودم اخراشو ندیدم

ولی اولا خوب داشتن نظر میدادن و راهکارو راهنمایی که حداقل خودشو نبازه تو زندگی و تو اون موقعیت!

هم طرز نوشتن خوب شما زندگیشون مثل رمانا شده بود واقعا فک نمیکردم اینطوری هم باشه خیلی ناراحت شدم براشون😢

عزیزم‌ تاپیک دختر خالتو من الان خوندم  به نظر من تنها راهش اینه به پدرشوهرش نزدیک بشه تا میتو ...

یه مدتیه  خیلی تو خودشه اگر خودشو جم و جور کنه باید همین روش هارو در پیش بگیره منتها این پدر شوهر دایی زن اولیه هست و کلا با این عروس چپه و ایشونم غریبه اس و اونم فامیل دوسته 

همین یکم کار رو سخت کرده 

اها من صفحهای اولش بودم اخراشو ندیدم ولی اولا خوب داشتن نظر میدادن و راهکارو راهنمایی که حداقل خودش ...

همون شبی که من تاپیک زدم خیلی دوستانه هم درد دل کردیم هم و راهنمایی و هم گلایه 

فرداش من اومدم یه سر سایت دیگه از توهین به دروغ گویی و رمان نویسی و حرف حدیث پشت سر دخترای مشهدی و کرد و لر بلوچ و عرب و ترک همه مثل چی به جون هم افتاده بودن در حالیکه من یه کلام حتی اشاره هم نکردم ماله کدوم قومیت هستن 

انقدرم فوش دادن ب دختر خالم که نگو 

اونایی هم که ترکوندن از حرصشون که قفل کردم نتونستن فوش بنویسن گزارش زدن 

چقدر نامردیه که باهاش اینکار کردن من میدونم چی داره میکشه . خیلی شوهرش نامرده بگو خب یاخونه جدا بخر ...

وقتی شوهر طلاق نده راه جدایی و طلاق خیلی سخت و طولانی میشه 

در همون حین اگر قضیه دادگاهی بشه شرایطش تو خونه بد و بدتر میشه و خونه خانوادشم نمیتونه بره چون حمایت نمیکنن

الان لج شوهرش و پدرشوهرشم اینه اگر برای این خونه جدا بگیرن بقیه عروسا هم همصدا خونه جدا میخوان کل نظم خونه از هم می‌پاشه

وقتی شوهر طلاق نده راه جدایی و طلاق خیلی سخت و طولانی میشه  در همون حین اگر قضیه دادگاهی بشه ش ...

چقدر به آدم احساس پوچی دست میده انگار زندگیت هیچ حدفی نداره .. فکر کن ازدواج کنی به هوای خوشبختی و بچه دار شدن و زندگی خوب کنار خانوادت ... حالا ازینور که مادر پدر خودت میگن خودت کردی بسوز بساز... ازونور هم زندگیت رو هوا ...بین جمعی که فقط شوهرت میخوادت اونم برای همخوابی...  و اختیار هیچی دیگه نداشته باشی ... 

نه راه پس داره نه پیش نه میتونه طلاق بگیره .. بگو فکر کنه و همونجوری مثل اول خیال کنه هووش خونه باباشه .اونم یکی از جاری هاشه طبقه پایین .. به این فکر نکنه که هووشه

همون زندگی که میخواسته شروع کنه رو ادامه بده ... فقط یه یک سالی لااقل  به فکر بچه نباشه تا عادت کنه به زندگیش...

و مهم تر از همه با پدر شوهره خوب باشه احترام و مهربونی و سیاست هرچی باشه مرده و بامحبت جذب میشه .. مخصوصا جلو پدر شوهره بی احترامی یا چیزی به هووش نگه ..

دم پدر شوهرو داشته باشه  

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡