2777
2789
عنوان

موهامو ۱۲ ملیون بفروشم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 94 پست
سلام خواهر گلم، تاپیک دخترخالتو قفل کرده بودی نتونستم بنویسم، عزیزم من حدود بیست صفحه شو خوندم. دوست ...

سلام عزیزم این پیام شما هم خیلی مفید.بود واقعا 

کپی کردم حین صحبت هامون یا چت کردنمون بهش بگم 

مرسی ازت 

خیر ببینی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم چرا تاپیک داستان دخترخالتون ترکید؟ من اولاش بودم 😢باز میذاری؟ به نظرم به دخترخالت بگو ...

بعضیا اینجا اینقد بی‌شعورن بیشتر اذیت میکنن  بنده خدارو 

اگه قصد زلال نداره کاش خودشو جمع و جور کنه میدونم خیلی سخته شوهر شریکه اما اگه شده برا حفظ ظاهر تحمل کنه و خودشو به زنه نامرد اولی نبازه

بگه کدوم نظم بهم میخوره بزارین برم همونجوری که نبودم مگه بقیه هوو دارن که اونام بیان پشت سرم بگه همین خانم بهم گفت زنش شو من نمیام هیچ زمان حالا که زدین زیر حرفتون لااقل برام خونه جدا بگیرین . دختر خاله اصلا تو کارای خونه کمک نده و همش بره دنبال خوش گذرونی شوهر شریکی رو تحمل کنه تا زن اولی رو بسوزونه

سلام عزیزم حرفات کاملا درسته ولی خب متاسفانه تو شرایط این دخترخاله بودن خیلی سخته،حتی تصورشم عذاب آو ...

اون که فاجعه س واقعن، ولی برخوردش با فاجعه رو ببین؟ بهش گفتن برو طبقه بالا رفته، بهش گفتن یه شب برای تو یه شب برای اون نتونسته کاری بکنه، بحث من اینه که اگه واقعن واقعن واقعن هیچ کاری نمیتونه بکنه، جایی نداره بره و اگر ازین مرد فاصله بگیره همین مرد براش مشکساز میشه(که میگم اگه تحملشو ببره بالا بازم میتونه ولش کنه یا بره پیش خانوادش یا مستقل بشه) ناچارن باید یه طوری فکر کنه تا خودشو داغون نکنه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد