2777
2789
عنوان

موهامو ۱۲ ملیون بفروشم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4002 بازدید | 94 پست
اولین باره همچین چیزی می‌شنوم ؟ جدی میگی؟ مو رو کوتاه کنی رنگش عوض میشه؟؟

نه منظورم اینکه الان موهای بورن 

قسمت پایینیشون خیلی طلایی ولی وقتی به ساقه مو نزدیک میشم رنگش تیره تر میشه

برا همون میگم

که اگه موهامو بزنم قسمت های خیلی طلایی میرن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولین باره همچین چیزی می‌شنوم ؟ جدی میگی؟ مو رو کوتاه کنی رنگش عوض میشه؟؟

تاپیکت رفت پر بازدید گفتم شاید نبینی اینجا میفرستم 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

دلم گرفت براش .. طفلی از زندگی بد در اومده سنی نداشته  یکم توجه از آقا دیده دیگه هیچ چیزی نفهمیده و سری جواب مثبت داده ..

کاش لااقل زن اول میزاشت یک سال زندگی کنه این بنده خداهم بعد پاشه بیاد  ...

ولی حق بده بهش هرچی باشه زنه ...تا دیده شوهرش زن گرفته و  حرفای اطرافیان... که خوبه تو اینجا مریض ور دل مادر پدرت افتادی  دوتا پسر دسته گل آوردی برا شوهرت جای دستت درد نکنه ... دیگه لازمت نداره رفته زن جوون گرفته کیف میکنه چند وقت دیگم بچه میاره و بچه های تو از چشم شوهرت میوفتن .. و همه پول و خرج و اموال برا بچه های هووت میشه ...

چشمش ترسیده شده با خودش گفته خودم که مریض شدم معلوم نیست چقدر دیگه زنده میخوام بمونم... لااقل بخاطر دل بچه هام این چند سالو زندگی کنم ... هرچی باشه بچه هاش ازخداشونه ببینین مامان باباشون باهم زندگی خوبی دارن .. 

بخاطر بچه ها یا هرچی برگشته اومده و میخواد زندگیشو درست کنه ... به خودشم حق میده چون زندگی اون بوده از اول هم ... 

به نظر من به دختر خالت بگو فقط دلشو بسپاره به خدا و کوتاه بیاد و دعوا و .... رو باشوهرش بزاره کنار ...   اگه خدایی نکرده با دعواو.... که این داره باشوهرش پدر شوهره راضیش کنه بره زن سوم بگیره همون دختر سن بالای مجرد فامیلشون چی ؟

به اینجاش فکر کرده ... از هیچکسی جز پدر شوهرش نباید فعلا بترسه ... هووش فقط بخاطر بچه هاش برگشته ... از اول هم که طلاق نگرفته بوده ... اون که براش فرقی نداره یک بار سرش هوو اومده حالا دوبار بیاد .. 

دست ازین کاراش برداره دختر خالت ... والا من دیدم زن دوم شدن تو یه خونه زندگی میکنن ... یا خونه جدا ... دختر خالتم درسته پشیمونه ولی کاری نمیتونه بکنه ... ول کنه بره خونه مادرش شوهرش که طلاقش نمیده بعد خبر میرسه که زن سوم هم براش اختیار کردن ... پدر شوهره میشینه زیر گوش شوهرش که دیدی زن گرفتی اولی برگشت ... بیا سومی بگیر که دومی برگرده از حسادت زنونه ...

پس بهش بگو دست از لجبازی برداره و فقط کنار بیاد . و با مهربونی دل شوهرشو به دست بیاره ..  تا بتونه شوهرشو راضی کنه ...براش وسایل آشپزی بگیره  خودش آشپزی کنه تا کمتر بره طبقه پایین ... وقتی هم که رفت شاد و سر زنده باشه و رفتارش هم با زن اول خوب باشه تا پدر شوهرشه بیشتر بسوزه ...   ولی میدونو خالی نکنه .. چون شوهرش که طلاقش نمیده ... دوسال زن اول خونه مادرش بود تونست طلاق بگیره؟ نه  

اینم ده سال خونه مادرش باشه خرجی شوهرش بهش میده تازه زن سوم هم میره میگیره 

لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان  شاالله از مطالب‌تاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش  صلوات ‌یادت نره ها(⁠◠⁠‿⁠◕⁠)⁩درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی‌ بدنیا‌ اومدی،تو‌ گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا‌ یجوری زندگی‌کن.. که‌ موقع‌ مرگت‌، همه گریه‌ کنن‌ تو بخندی..♡

گلم اینارو برا همه میفرستم ان شاالله به درد شماهم بخوره 👇❤️

هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون به نیت حفظ شر از زندگی و همسرت

یا وَدود ۱۰۱ بار بخون به قند یا خرما یا چیز شیرین بخون بده شوهرت دلش نرم بشه

سوره طلاق برای آشتی خوبه

سوره یاسین و نساءمن خودم به نیت حفظ زندگی مشترکم میخوندم
و افزایش محبت زن و شوهر

یکی بهم گفته بود.. خیلی تاثیردر حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم
سوره ولعصر صبوری میاره

برات صلوات فرستادم ان شاالله به حق این ماه زندگی خوب و شادی داشته باشی و عاقبت بخیر باشی ... 

گلم قشنگ بشین فکر کن اگه مرد خوبیه ..‌ اگه میدونی میتونی تغییرش بدی بهتر بشه.. و بعدا مرد بهتری ازین سرراهت قرار نمیگیره ... تلاشتوبکن تا زندگیتو بخاطرخودت تغیر بدی وبهتر کنی شما خیلی با ارزش هستین خیلی محترم عزیز هستین حق و لیاقت  یه زندگی خوب رو داری .. پس تلاش کن بسازی ... باید سیاست زنونه یاد بگیری باید تجربه کسب کنی چه جوری ؟با مطالعه ... باید یاد بگیری موقع عصبانیت چه جوری حرف بزنی تا شوهرتو بیشتر  عصبی نکنی 

مطالب همسر داری بخون تا بلد باشی ... نه بخوای تو زندگی خودت تجربه کسب کنی که اینجوری زیاد جالب نیست  ...

گلم تو باید مدیریت کنی ... مشکلات زندگی همش از بی تجربی و ناپختگی هست... شوهرمن اینقدر خوب بود خودم خرابش کردم چون بلد نبودم ... نمیدونستم چیو کی بگم یا چه جوری بگم...کلی تلاش کردم الان خوب شده  ولی مثل اولش نشد ... اصلا به همدیگه حتی به شوخی فوش ندین ... الکی نزنید همو  ❌️

احترامشو حتما همیشه نگه دار اصلا تو جم خیلی هم عصبانی شدی صداتو بالا نبر رو شوهرت ... اگه دوست داری مثل ملکه زندگی کنی باید شوهرت جایگاه پادشاه بشینه

.من کسی میشناسم اینقدر اخلاق بدی داشت همه میگفتن کی به این زن میده .... ولی زن گرفت توی نامزدی جواب تلفون خانمشو نمی‌داد.. خانمش زنگ میزد خونشون میگفت بگین نیست ... مادر پسره غصه می‌خورد این چرا اینجوری میکنه با دختر مردم ... بعد عقد کم کم شد موم تو دست خانمش ... اون آقای بد اخلاق بعد این همه سال حتی کسی ندیده اینا صداشون روهم بالا بره چه برسه به دعوا ... خانمش یادش داده احترام بزاره ... مستقیم ازش نخواسته ها همه کاراشو با سیاست و غیر مستقیم میخواد از شوهرش ...

مامان پسره میگفت پسرم خسته کوفته میره خونه باز باید بچه داری کنه.. میگه خانمم بچه خسته کرده برو استراحت کن من نگه میدارم..  پوشک بچه عوض میکنه غذاشو میده... حمام دستشویی باواکتس میشوره چون بوش خانمشو اذیت میکنه 😄 خانمش اوز اول ازین مطالب همسر داری میخوند و... مطالب تاپیک  اینارو بخون کمکت میکنه

@دختر_گرانبها    

@nation_of_love

@گلبوته__خانوم  

مطالب همسر داری و وویس مشاور خانواده ها مثل کلید مرد از دکتر حبشی و معصومه حاتمی گوش کن ..

چقدر خانم هست و دیدم که  اصلا رفتار زنونه ندارن بلد نیستن باشوهر چه جوری رفتار کنن جاش تا دلت بخواد رفتارهایی که شوهرو بد میکنه بلدن ... ازون دسته خانم ها نباش گلم

زمان نامزدی یا دوستی براش لاو میترکوند و قربون صدقش میرن بعد از ازدواج کلا تغیر میکنن ما خانما عادت کردیم عیب خودمونو نبینیم. مثلا 👇

برا خودشون خرج نمی‌کنن  به فکر لباس خوابشون نیستن به فکر شکم و زیر شکم شوهر نیستن ... مرد فقط با این دوتا رام میشه 

آخرین نفر برا خودشون چیزی میخرن مخصوصا وقتی بچه دار میشن .... همش دلشون میسوزه با همون لباسای گله گشاد و بی رنگ و رو و پتوک ... مخصوصا توی پریودی بهونشونم  اینه که لک میشن ... 

بوی عرق هم میدن و بوی خون ... خودشون که نمی‌فهمن چون عادت کردن به بوش ... ولی شوهر که کنارشون هست بو به زیر دماغش میخوره 🫣
بعد چند وقت یه خرج میخواین  بکنن برای چیز مهم هااا  انقدر که خرج نکرده  شوهر  و عادت نداره  زورشون میاد بعد کلی غر میزنن به جونشون ..

بوی پیاز داغ و موی اشفته میرن جلوشون و با داد و هوار و غر غر حرف میزنن بعد انتظار هم دارن  اونا نوکشون باشن،
اصلا هم سر زنده و شاد نیستن روزا همینجوری میگذرونن بیشتر وقتا هم که کله هاشون تو گوشی ... بلدم نیستن درستو حسابی حرف بزنن ... بیشترم دعوا و مشاجره .دارن ..

رمان عاشقونه چند وقته میخونم کاری به اغراق کردنشون ندارم چون میدونم رمانه ❌️... مثلا دخترایی که دل پسری رو میبرن بیشترین کاری که میکنن بغل و بوسه.....  یه بغل ساده با چنتا حرف ساده که رو شوهر خیلی تاثیر میزاره .... مثلا آخی بهترین جای دنیا همین‌جاست همه غمو خستگیم و بی وحوصلگیم در رفت 🥰

یا آخيش انگار خودمو زدم به شارژ 🥰

بعد بیشترین. چیز دیگه ای هم که داره حرفای خوب شونه تعریف کردنشونه  و تشکر کردنشون. از عشقشون .

زندکی بالا پایین داره گلم.
بیشتر دلیل زندگی خوبی نداریم  اینه که سرمون تو گوشی ها گرمه وقت برای خودمون و درست زندگی کردن نمیزاریم ... برای پسر مردم همچین قشنگ حرف می‌زنیم و خوبیم به شوهر خودمون می‌رسیم .... میشیم ... ها چته ... خودت پاشو برو چایی درست کن ... شب تا دیر وقت بیداریم...  بعد صبح به شوهر میگیم مگه نوکرتم کله صبح صبحانه بیارم برات ... توی دعوا با مردای دیگه هرچقدر هم که عصبانی باشیم احترام و درست صحبت میکنیم ... ولی با شوهر که دعوا داریم فوش و هرچی به دهن میاد میگیم ...

ازدواج خیلی قشنگه گلم ما خودمون زشتش میکنین ... . ولی باید آدم درست انتخاب کنی .اول .. و بعد تجربه خودتم بالا ببری ... مثلا من اگه قبل ازدواج دوتا کتاب درکنار کتابای مدرسه داشتم که آموزش درست زندگی کردن میداد و میگفت چه جوری باشوهر رفتار کنیم .. زندگیم به مراتب بهتر از الان بود ... خودم با سختی و با کلی مشکل و دعوا فهمیدم که چه سود باعث شد کلی رومون تو روهم باز بشه.. کاش معلمی بود توی مدرسه رسم عشق و همسرداری یاد پسرها و دخترا  می داده، 

یا پدر جلو اولادش دست یا سر زنش بتونه ببوسه یا براش کادو عطر و گل بخره !!! ولی ازین کارا نمیکنن که زشته ولی فوش ودعوا کردن زشت نیست😒

کدوم مادری به پسرش گفته موهای زنتو نوازش کن همسرت بعد زایمان و پریودی درک کن هواشو داشته باش و و و و .... 

مخصوص خانم هایی که دوست دارن سفرهای که برای عزیزانشون پهن میکنن نورانی وبا برکت باشه🌺❤️💙🩵💚😍👇

💟 به مواد غذایی که میخرید سوره کوثرو قدر بخونید تا برکتشون زیاد بشه.

💟 در حین طبخ غذا آیه 35سوره نور (الله نورالسموات والارض) تا (کل شیی علیم) بخونید

هم غذاخیلی خوشمزه میشه هم محبت بین افراد خانواده زیاد میشه هم نورانیت دل میاره هم اخلاق خانواده بیشتر میشه!!!!

35_اللّهُ نُورُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ مَثَلُ نُورِهِ کَمِشْکاة فِیها مِصْباحٌ الْمِصْباحُ فِی زُجاجَة الزُّجاجَةُ کَأَنَّها کَوْکَبٌ دُرِّیٌّ یُوقَدُ مِنْ شَجَرَة مُبارَکَة زَیْتُونَة لا شَرْقِیَّة وَ لا غَرْبِیَّة یَکادُ زَیْتُها یُضِیءُ وَ لَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نارٌ نُورٌ عَلى نُور یَهْدِی اللّهُ لِنُورِهِ مَنْ یَشاءُ وَ یَضْرِبُ اللّهُ الْأَمْثالَ لِلنّاسِ وَ اللّهُ بِکُلِّ شَیْء عَلِیمٌ

موقع غذا درست کردن همیشه سوره ولعصر میخونم زدم بالای گازم تا یادم نره 

سوره ولعصر صبوری میاره 💕💕

💟اخر سر هم برای برکت غذایی که پختید هفت مرتبه سوره قریش بخوانید.

💟قبل از طبخ غذا نیت کنید که این غذا رو نذری درست می کنید.

💟میتونید هر روز هفته رو نذر امامی که اون روز متعلق به ایشونه بکنید. این طوری هم ثواب نذری دادن رو بردید هم هر روز خانوادتون غذای نذری می خورن.

💟اگر نیت کنید ثواب اين غذاي امروز نذر يكي از ائمه شود،آنوقت هم آشپزي برايت دلنشين تر است،هم اينكه خانواده هر روز سر سفره يكي از ائمه نشسته اند

.

💟ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید

💟هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحيم بگویید

💟اگر دیدید کارهایتان زیاد است لاحول ولا قوه الا بالله بگویید

💟هنگام روشن کردن آتش اجاق گاز بگویید اللهم اجرنا من النار (یعنی خدایا مرا از آتش دوزخت دور کن)

💟هنگام استفاده از آب صلوات بر پیامبر

(ص)بفرستید تا از شفاعتش بهرمند گردید واز اب حوض کوثر بنوشید

💟اگر از میوه و سبزیجات وگوشت استفاده می کنید بگویید اللهم اسئلک الجنه (از خدواند در خواست بهشت کنید)

💟هرچه را که با چاقو قطعه قطعه می کنید ذکر سبحان الله والحمدالله را بگویید

💟هنگامی که کارهایتان به اتمام رسید شکر خدای رابجا آورید

💟واگر خسته شدید اعوذبالله گفته و بخدا پناه ببرید

🌺با این کار همیشه در حال ذکرخداوند هستید و کسی که در حال ذکر باشد مانند کسی است که در حال جهاداست که هم آشپزی می کنید وهم جهاد☺️🌺برای صحت وسلامتی و تعجیل در ظهور اقا امام زمان(عج) 🌺صلواتی 🌺بفرستیم

اللهم صل علی محمد وال محمد

گلم اینارو برا همه میفرستم ان شاالله به درد شماهم بخوره 👇❤️ هرروزم آیت الکرسی و چهار قل بخون ...

عزیزدلم شماچقدخوبیدچقدخوب حرف میزنیدنمیدونم چطوراومدم تواین تاپیک وچطوررسیدم به حرفای شما. ممنون که نوشتین ومنم خوندم وایه روذخیره کردم تاروغذابخونم. خداهرچی میخوای بهت بده

توکل برخدا
عزیزدلم شماچقدخوبیدچقدخوب حرف میزنیدنمیدونم چطوراومدم تواین تاپیک وچطوررسیدم به حرفای شما. ممنون که ...

ممنون گلم از دعای خیرت ❤️

خوبی از خودته 

واقعا تاثیر داره حتما امتحان کن من وقتی میخونم هم خودم و بچه ها  وشوهرم صبور تر میشم ... هم قشنگ به زبون میارن چقدر غذا خوشمزه شده 

ممنون گلم از دعای خیرت ❤️ خوبی از خودته  واقعا تاثیر داره حتما امتحان کن من وقتی میخونم هم ...

باشه چشم حتمامیخونم ودعات میکنم. حرف زدنت اونجاکه گفتی به خودتون برسین بوندیدوخرج کنیدبراخودتون شبیه حرف زدن دخترگرانبهاست😘

توکل برخدا

عزیزم خیلی ناراخت شدم 

هر دو زن حق دارن حالا م دختر حالت نمیتونه طلاق بگیره سیاست داشته باشه و مثل قبل بشه ممکنه دعا خور هم کرده باشن شوهرش زو همه اینجا گفتن ک زن ام ای نمیتونه رابطه داشته باشه شاید ندارن ققط معاشقه هست برای زجر دادن دختر خالت 

بهش بگو هرروز سوره بقره رو پخش کنه و ب خودش برسه یا همه خوب باشه چند سال اینطوری باشه بعدا بتونه کارش انجام بده فعلا بچه دار نشه تا می‌تونه شوهرش عاشق خودش کنه و زیاد ب خودش برسه زیاد وقتی هووش دید شاد باشه و نقطه ضعف نده دستش

اللهم عجل لولیک الفرج 😘😘😘😘😘   خیلیا بخاطر مسایل اقتصادی مسائل سیاسی مسایل اجتماعی با امام حسینم قهر هستن 😔😔😔حساب امام حسین از آخوندا جداست          اسلام دو چیز هست ♥️چهارده معصوم و قرآن ،♥️ی وقت ی مداح یا ی روحانی ی اشتباهی میکنه چکار ب امام حسین دارید چرا همه زو باهم قاطی میکنید بعضیا فقط کاور اسلام می‌پوشن تا اسلام زو بد بین کنن جلو مردم تو زرنگ باش اسلام تو علی ببین ن مسولین کشور       حساب امام حسین از همه جداست                      ♥️آقا جانم امام حسینم میشه پای درد دلم بشینی مگه من چند تا امام حسین دارم آقا جان ممنونم ک ب زیباترین شکل ممکن دستمو گرفتی ک خودم نفهمیدم کی گرفتی چطور گرفتی طوری منو تو کشتی خودت جا دادی ک هنوز باورم نمیشه آقا ممنونم ک کمکم کردی از ته دلم درکت کنم آقا جان ترو ب شرمندگی عباست منو شرمنده نکن پیش دشمن پیش از این خار نشم پیش دشمن. دشمن شاد نشم حاحتمو بده ♥️ هیچکس منو نمیخره تو منو بخر آقا ای قربونت برم ♥️♥️♥️♥️♥️ خدا بی پناهان رو ب امام حسین میخشه ♥️♥️♥️♥️

عزیزم‌ تاپیک دختر خالتو من الان خوندم 

به نظر من تنها راهش اینه به پدرشوهرش نزدیک بشه

تا میتونه بهش احترام بزاره و تو مراسمات براش کادو بخره

شوهرش فقط به حرف باباش گوش میده

بس مستقیم دم بابای شوهرشو نگه داره

و درخواستشو به پدرشوهرش بگه از اون کمک بخواد 

یکم زمان بر هستش ولی شدنیه

به حرفا و شوخیای جاریاش توجه نکنه فقط لبخند بزنه

اگه میخواد نجات پیدا کنه باید خودشو عروس خوبه بکنه تا حرفش برو داشته باشه

انشاالله مشکلاتش حل بشه🤲

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته