2777
2789
عنوان

موهامو ۱۲ ملیون بفروشم ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4003 بازدید | 94 پست

چقدر نامردیه که باهاش اینکار کردن من میدونم چی داره میکشه . خیلی شوهرش نامرده بگو خب یاخونه جدا بخر یا یکیشون طلاق بده یعنی چی... دخترخالتم اشتباه کرد کاش زنش نمیشد باید فک میکرد یکروز شاید زن اول برگرده. بنظرم یا تامیتونه پس انداز کنه پول جمع کنه که وکیل بگیره جدا بشه یا قیدجدایی بزنه واقعا قبول کنه زندگیشوکنه. دیگه کاری نمیشه کرد.خدا کمکش کنه. توهم باهاش صحبت کن ارومش کن

هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.

سلام خواهر گلم، تاپیک دخترخالتو قفل کرده بودی نتونستم بنویسم، عزیزم من حدود بیست صفحه شو خوندم. دوست داشتم نظر منم بشنوی.  اولن اهمیت نده به کامنتهای منفی، اونا نفسشون از جای گرم در میاد اصلا نمیتونن تصور کنن وضعیت دخترخالتو. دومن اگه تونستی اینارو به دختر خالت بگو. اسی جان، دختر خالت از همون اول یه طورایی به ظلم کردن شوهرش راضی شده، قبول کرده به جای یه زندگی مستقل ببرنش کنار جاریهاش، قبول کرده محل زندگی و حتی اتاقشو دیگران براش تعیین کنن. الان فقط از بس ظلم زیاد شده صداش در اومده. بازم دعوای درست و حسابی درست نکرده که بیان تکلیفشو معلوم کنن. بازم داره با سکوت و گوشه گیری تحمل میکنه ظلمو. گفتی تحصیل کرده س. اگه اینطوره بهترین و بهترین راه اینه که به هر طریقی حتی بدون طلاق، جدا از همسرش زندگی کنه و کار کنه. اگر انقدر از همسرش میترسه که میگه جدا هم باشه فقط اجازه داره بره خونه باباش، و میترسه و توان مقابله و جدال رو نداره، سعی کنه اعصابشو آروم نگه داره. اسی جان حس میکنم دخترخالت شوهرشو دوست داره. به هردلیلی شاید دلشو به دست اورده. شاید قربون صدقه هاشو دوست داره. شاید خلوتشون براش خوشاینده. شاید البته. 

حالا این شرایط وضعیه که پیش اومده. دخترخالتم حتی نمیتونه اتاقشو تغییر بده چه برسه خونه. اومدیم و پدرشوهرش تا ۲۰ یا ۳۰ سال دیگه زنده موند. به دختر خالت بگو در اون صورت حاضره قید مادر شدنو بزنه؟ یا میتونه از همچین مردی بچه بیاره؟ بگو از همسرش ضمانت بخواد که پس فردا به میل پدرشوهرش با بچه طلاقش نمیدن و بچه رو هم ازش بگیرن. بگو یا یه چیزی به نامش کنه یا حق طلاق یا مسکن بهش بده. اگرم دوستش داره، و نمیتونه مستقل بشه، بهتره به خودش برسه. باشگاهی چیزی بره. وقتشو با کارای مفید پر کنه. 

اگه زن اول شوهرش نمی اومد میخواست روزهاشو چطور پرکنه؟ کار کنه؟ کتاب بخونه؟ گل درست کنه؟ بگو الانم وقتشو پرکنه. در واقع هم شوهر و هم زن اول ظلم کردن. الانم اگر نمیتونه بذاره بره، داره میدون برای دشمنش خالی میکنه. شوهرش میتونست بیشتر ظلم کنه و بااومدن زن اول، اینو طلاق بده یا بی محلی کنه و بره کلن بااون. اینم بلاتکلیف ول کنه. مردها از لحاظ قانونی دستشون برای ظلم کردن بازه. بگو ام اس هم یه بیماری عصبیه. اینقدر خودشو حرص نده ممکنه اونم خدای نکرده مریض بشه. اون وقت چی؟ به قول مادربزرگم دستی که بریدنی نیست بوسیدنیه. دل بکنه از شوهرش. دیگه دوستش نداشته باشه تا از کاراش و حرفهای بقیه اذیت نشه. ازون طرف به همه احترام بذاره. خودشو قاطی جمع کنه. به شوهرشم احترام بذاره. تا همه هواشو داشته باشن. تا اعصاب خودشم آروم بشه و بعد سر فرصت ببینه میخواد با زندگیش چیکار کنه. اگه بازم نتونست بره با گرفتن ضمانت از شوهرش که ولش نکنن،  بچه دار بشه و بچه هاشو بزرگ کنه. شاید یه روز تقدیر چرخید و با مستقل شدن یا مرگ پدرشوهر یا حمایت خانواده خودش تونست رنگ آرامشو ببینه و به مراد دلش برسه ولی تااون موقع زندگی رو برای خودش جهنم نکنه. خودشو تو اتاق حبس نکنه. فکر کنه این مرد مال من نیست پس اهمیتی نداره پیش کی میخوابه. اگرم شوهرشو دوست داره مثل هوو شبها براش سنگ تموم بذاره تا دل شوهرشم نرم بشه. فقط بگو مهم خودشه. یه کاری کنه هر جوری هست کمتر عذاب بکشه

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین نباید زن دوم میشد حالا شده دلم برا زن ا‌له میسوزه بیچاره تو خوپه این مریض شده نباید زن مسگرفت مرتیکه بول هوس

الانم فقط زنی ک صبور تر و اهل رابطه و تنوع و..اینا پیروز میشه

بگو لباس بپوشه و...دلبری کنع کاری ب زن اوله نداشته باشه جوری باشه ک خود مرده نره

ی بچه هم بیاره بهتره چون مرده بچه دوس دارع بعد اون بچه هاش بزرگ شدن به هوای بچه هه میاد پیش این

کم کم مرده جذبش میشه این جوون تره و پر انرژی 

و بعد بیشتر وغده ها بپرتش بیرون غذا بخورن

جاری هاش دسش انداختن بهشون بگه

شمام بخرین یا بپوشین و... نکنه شوهراتون مثل شوعرمن هوس زن دوم کنه .......

دیگه بوی سوختگی شون سر دنیا رو میبره

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
سلام خواهر گلم، تاپیک دخترخالتو قفل کرده بودی نتونستم بنویسم، عزیزم من حدود بیست صفحه شو خوندم. دوست ...

سلام عزیزم حرفات کاملا درسته ولی خب متاسفانه تو شرایط این دخترخاله بودن خیلی سخته،حتی تصورشم عذاب آوره ک شوهره شب تا صب تو بغل یه خانم دیگه بعد صب بیاد پیشش کلا زندگیشون همش بحث و جدل میشه من نزدیکترین فامیل شوهرم همچی شرایطی داره باور کن ب زبون اوردن راحته ولی تو شرایطش بودن سختترین کاره این فامیل شوهرم هفته چنروز شوهرش میره پیش اونیکی زن اینم اینقد عذاب میکشه داغون شده هزار تا مریضی گرفته از بس غصه میخوره میگه وقتی میبینم جلو آینه داره خودشو مرتب میکنه عطرمیزنه لباس خوب میپوشه و میخواد بره انگار قلبم از جا کنده میشه وقتی برمیگرده تا چنروزباهاش خوب نیست همش کَل کَل دارن تا میاد خوب بشن دوباره نوبت میشه باید بره پیش اونیکی،فقط خواستم بگم واقعا سخته ماها راحت میگیم بابا تحمل کنید بزار بره مگه چی میشه ولی خب یه لحظه خودمونه میزاریم جاش واقعا عذاب آوره 

اللهم عجل لولیک الفرج🤲 

سلام من بودم موهامو میفروختم

تاپیک هوو بسته شده الان خوندم خواستم جواب بدم اینجا نوشتم

متاسف شدم برای دوتا ازدواج بی فرجام دخترخاله ات

اون نمیتونه دوام بیاره تو‌اون خونه

تنها راهش اینه که یه پولی ازهمسرش بگیره و ازروستای

همسرش خارج وبیاد مشهد تنها جایی اجاره کنه و زندگی کنه

بالاخره بعد یک سال همسرش خسته میشه یا براش جایی اجاره میکنه یا طلاقش میده

هوو روز به روز بهتر میشه و باهمسر و‌پسراش زندگی خوبی خواهد داشت ازاین به بعد 

دخترخاله ات  نمیتونه هوو رو بپذیره و درک کنه و نمیتونه پدرشوهرش رو هم تحمل کنه وهمچنین همسرش رووشاید ازافسردگی شدید دست به خودکشی بزنه

دیگه اصرار نکنه همسرش جای جدا براش بگیره چون نمیگیره 

خداهست کمکش میکنه

فقط بگو خروجش از اون روستا به هیچ عنوانی نذاره بچه دار بشه

یه خانم میشناسم هوو داره بیست ساله داروی اعصاب میخوره و نابود شده چون پدرش فوت شده و سه تا بچه داره نمیتونه جدابشه

الان بهترین فرصته دخترخاله ات دربره

اگه قصد داشتی کوتاه کنی و تصمیمتو گرفته بودی آره بفروش میتونی باهاش لیزر فول بادی بری بنظرم بصرفه اس

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

منم بیشتر حالم از جاریاش بهم خورد اون زن اولم همینا تحریک کردن برگرده 

سرشون میاد

این دوتا هوو سازش کنن

اونام هوس میکنن

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍
آره منم میگم بره بچسبه به جاریش باهم بگن بخندن بیرون برن بعد دوتایی بریزن سر بقیه رو تحریک کنن برای ...

اره باید بچسبه به شوهره اونو بیاره سمت خودش

بعد با هووشم خوب باشه 

جاری ها بترسونه ک شوهراتون هوس زن جوون میکننننن

دختر خاله هه فشار عصبی روشه نمیتونه اینکارا بکنه

بعضی ها سیاست و حوصله دارن همیشه هم موفق هستن