2777
2789
عنوان

خیلی بد شد همسرم خیلی قاطی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 93 پست

یادمه واست نوشتم به روش نیار  تازه میره توو ضمیر ناخوداگاهش بیشتر انجام میده,,اخر کار خودتو‌کردی😂😂😂, بیخیال بابا چند روز دیگه اروم میشه شمام رو‌ خودت نیار اشتباه کردی

خدایی کاش اصن هیچوقت این شک نبود خیلی حس بدیه من بدم میادبرم سرگوشی اینچیزاروزببینم روانی میشم

خب اگه کلا آدم نره سر گوشی خیلی خوبه 

بنظرم فقط خانومای بیخیال و خانومایی که تمام و کمال به همسرشون اعتماد دارن اینکارو انجام نمیدن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اگه کلا آدم نره سر گوشی خیلی خوبه  بنظرم فقط خانومای بیخیال و خانومایی که تمام و کمال به هم ...

من چون خودش چیزی بشه میگه و گوشیش همینجوره هسش و حتی مزاحمی ک دازع رو هم نشونم میده اعتماددارم بهش

خدایاشکرت...❤️

یادمه واست نوشتم به روش نیار  تازه میره توو ضمیر ناخوداگاهش بیشتر انجام میده,,اخر کار خودتو‌کرد ...

ببین فکر و خیال داشت داغونم میکرد

از یه طرف بهش اعتماد داشتم از طرفی دیگه چون یکی دو ساله خیلی اعصابش ضعیف شده و با هر بحثی میگفت جدا میشم ازت من فکرم خیلی رفت سمت این موضوع که نکنه چیزی توی اون دوران دعواهامون بوده 

فقط میخواستم بفهمم آروم و قرار نداشتم

ببین فکر و خیال داشت داغونم میکرد از یه طرف بهش اعتماد داشتم از طرفی دیگه چون یکی دو ساله خیلی اعصا ...

باز خوبه خیالت راحت شد نه ازش معذرت خواهی کن نه چیزی فقط دیگه جو خونه رو اروم نگه دار بزار میاد خونه ارامش داشته باشه کم کم اخلاقشم باز خوب میشه

من چون خودش چیزی بشه میگه و گوشیش همینجوره هسش و حتی مزاحمی ک دازع رو هم نشونم میده اعتماددارم بهش

همسر منم همه چیزو میگه

ولی بعضی وقتا حس میکنم اگه چیزی پیش بیاد بخاطر حساسیت‌های من بهم نمیگه

آخه توی شغل همسر من اینجور چیزا زیاد پیش میاد که خانوما برن به طرف پیشنهاد بدن و این حرفا

توی همکاراش خبر دارم اتفاق افتاده

باز خوبه خیالت راحت شد نه ازش معذرت خواهی کن نه چیزی فقط دیگه جو خونه رو اروم نگه دار بزار میاد خونه ...

نه معذرت خواهی نمیکنم آخه خیلی سرم داد زد و چندتا توهینم کرد که سر فرصت در مورد حرفاش میخوام باهاش حرف بزنم

بار اولش نیست که توهین میکنه

همسر منم همه چیزو میگه ولی بعضی وقتا حس میکنم اگه چیزی پیش بیاد بخاطر حساسیت‌های من بهم نمیگه آخه ...

ای بابافدای سرت هزارنفردرخواست بده مهم اینه همسرت پاک و دلش باتوباشه

خدایاشکرت...❤️

آره درسته

من عشقم ۳۷سالشه ی زن داشته طلاق داده ی بچه م داره

ی بیوه س یسره بهش میزنگه باانواع خطا و همه خطاشم بلاک دوسه روزپیش گفتم کیه میزنگه تولیست تماساش تولیست ردبودگفت بقران لیست زد و فلانیه بعدزنگش زد گفته چته زنگ زدی کاری داری پرو پرو گفت ن نزدم کجایی اینم گوشی روش قطع کرد ازرونمیره ک زنه

خدایاشکرت...❤️

من عشقم ۳۷سالشه ی زن داشته طلاق داده ی بچه م داره ی بیوه س یسره بهش میزنگه باانواع خطا و همه خطاشم ...

همسن همسر منه

من اصلا نمیتونم اینجور چیزا رو تحمل کنم حتی فکر بهش باعث میشه دست‌وپام بی حس بشه

هرچیم همسرم پاک باشه فکر اینکه یه زن دیگه فکرشو مشغول کنه عذابه برام

روانی میشم قشنگ

همسن همسر منه من اصلا نمیتونم اینجور چیزا رو تحمل کنم حتی فکر بهش باعث میشه دست‌وپام بی حس بشه هرچ ...

خدالعنت کنه چ زن چ مردی ک بخادزندگی یکی دیگرو خراب کنه منم بدم میادچ کنم ک اون نکبت زن ازرونمیره خداروشکرطرفمم محل نمیزاره ولی تو ی ساختمونن

خدایاشکرت...❤️

خدالعنت کنه چ زن چ مردی ک بخادزندگی یکی دیگرو خراب کنه منم بدم میادچ کنم ک اون نکبت زن ازرونمیره خدا ...

الهی آمین

ببخشید میپرسم این سوال رو

چرا حاظر شدی با مردی با این شرایط ازدواج کنی؟منظورم طلاقش و داشتن بچس

الهی آمین ببخشید میپرسم این سوال رو چرا حاظر شدی با مردی با این شرایط ازدواج کنی؟منظورم طلاقش و دا ...

خواهش میکنم عزیزم راحت باش.والادوسش دارم خیلی زیادبخاطراخلاق رفتارمهربونیش وگرنه ن پولداره ن چیزشاخی داره

عاشق اخلاق و رفتارشم

خدایاشکرت...❤️