2777
2789
عنوان

خیلی بد شد همسرم خیلی قاطی کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1892 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش عذرخواهی کن و بگو که این حساسیت از سر دوست داشتنت بوده بگو حرفشو باور کردی ولی نگو دلیل اومدن ش ...

دقیقا همینکارو کردم

اگه بگم که بیچارم میکنه و دیگه باید یه عمر سرم خم باشه جلوش

از اثرات نینی سایته  تاپیکای خیانت و‌ گیردادنا رو‌نخونید  یه سریا اینجا بیمارگونه شکاک و ...

واقعا حرفت درسته عزیزم تاپیکای سمی ذهنه آدمو در گیر میکنه و تو زندگی ب صورت خشم در میاد منم دیگه نمیخونم.قبلا میخوندم حالم انقد بد میشد اعصابم ضعیف شده بود

من m پاک کردمش دیدم اسم ی مرد هست اون مرده رو هم نمیشناختم😂.

نه اسم کاربرتو که نمیگم عشقم 😂😂😂

اسم تلگرامت رو پرسیدم ایکس پلاس یا مو بو گرام یا ؟؟؟

نی نی سایت شده همدم روزهای سختم 😊                            لطفا دعام کنید که خیلی به دعاتون محتاجم ❤️             
متاسفانه بیشترین ضرر و ما خانوما خودمون ب خودمونو رابطمون میزنیم از بس نمیدونیم کجا باید چ واکنشی نش ...

شاید باور نکنید اما من دقیقا همین مدلی و درکمال آرامش موضوع رو مطرح کردم

باز وسطش چندروز به خودم فرصت دادم تا حرفهاشو باور کنم و اولش باورم نشد ولی بازم جوری عنوان نکردم که بهت شک دارم

جوری مطرح کردم که من دارم از این موضوع اذیت میشم و دنبال جواب منطقی هستم براش اگه هرچیز کوچیکی هم بوده بهم بگو من میدونم که تو آدم درستی هستی

از اثرات نینی سایته  تاپیکای خیانت و‌ گیردادنا رو‌نخونید  یه سریا اینجا بیمارگونه شکاک و ...

خیلی وقته نمیخونم حدودا دو ساله

دقیقا از بعد ازدواجم که نی نی سایت رو شناختم شکاک شدم

😂🤣😂 ببین کارم بد بود درست ولی واقعا مساله سوال برانگیزی بود 

اره حالا من که محض خنده گفتم ولی منم بودم شک میکردم همسرت هم یکم بگذره از سرش میوفته اوکی میشه

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

ی موقع آقایون زیادی شلوغش میکنن ک عقب نیوفتن

زمان بده دیگه راجع بهش صحبت نکن درست میشه

من چک کردن گوشی همسرمو کنار گذاشتم آرامش گرفتم بخدا همش استرسه

میدونی میگم هرکس کاری بخواد بکنه تو شیشه ام کنی کار خودشو میکنه 

یا مثلا ب شغلش حساس بودم یجوریه ک با خانوم زیاد سروکار داره

سعی میکنم بهش فکر نکنم چون عصبی میشم.

وقتی چیزی ازش ندیدم چرا انقد خودمو اذیت کنم

رمز گوشیشو میدونم.

ی موقع آقایون زیادی شلوغش میکنن ک عقب نیوفتن  زمان بده دیگه راجع بهش صحبت نکن درست میشه من چک ...

منم داشتم این عادت رو میذاشتم کنار 

بخدا میرفت بیرون این چندوقت گوشیش و میذاشت دست بهش نمیزدم میگفتم این عادتم باید ترک بشه 

چندشب پیش نمیدونم چرا فضولیم گل کرد

دقیقا شغل همسرمم طوریه که با خانما برخورد داره

ولی امروز سر نماز ظهر به خودمو خدا قول دادم تا چهل روز چک نکنم بلکه این عادت از بین بره