2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با یک دختر دیگه به من

966 بازدید | 40 پست

اگر جای من بودی طلاق میگرفتی ؟؟؟؟

من چند روز پیش فهمیدم شوهرم با یکی دیگه دوسته نه فقط مجازی واقعیتم جای هم میرن ولی خودش گفت رابطه نداشتن 

من به امام حسین که محرمشه قسم خیلی دوسش داشتم به حدی که هر کاری کردم بهش برسم اونم خوب بازی میکرد که منو دوست داره ما به سختی عقد کردیم الان ۶ ماهه عقدیم من خیانتشو فهمیدم ما آشتی بودیم همچی خوب بود یعنی فکر کنید شوهرتون بهتون خیانت کنه بعد بیاد کنارتون بخوابه و ادای عاشقا رو در بیاره و تا وقتی شما نفهمید دختره رو ول نکنه 

من انقدر گریه کردم انقدر جیغ زدم خدا رو صدا زدم آتیش اوفتاد به جونم که چرا چرا تا حدی که میخواستم خودکشی کنم بهش گفتم میخوام طلاق بگیرم میگه منو ببخش و اینا من هرکاری میکنم نری 

من خیلی فکر کردم عمرا نمتونم بمونم اگه بمونم باید دیگه یک مرده باشم از عشقه ۱۰۰ درصدش فقط ۱۰ درصد تو دلم مونده که همونم خفه میکنم 

شما جای من بودید طلاق میگرفتید ؟ 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

صد در صد

با ادم خیانتکار لحظه ای زندگی نمیکنم 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا ب دلت صبر بده...

آقایون به هیچ وجه درخواست دوستی ندن!در بند کسی باش که در بند حسین است:)/این چادر تاج بهشتیست که بر سر دارم/تا سر به تنم باشد،چادر کفنم باشد:)/1401/8/22...در حوالی پاییز نیمه ی ماهم را دیدم!... الحمدالله.../ جانم فدای رهبرم / پیرو مکتب سید الشهدا و حاج قاسم و فدایی کشور و رهبر و دین و مذهبم. / جمهوری اسلامی حرم است./ روایت شده از امام صادق(ع)که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم

خیانتو ببخشی باز تکرار میکنه 

متاسفم اما همین بس که بچه نداری طلاقتو بگیر روح و روانتو ازاد کن بالاخره یکی میاد که خوشبخت ترین بشی 

عزیزم دنیا به اخر نرسیده اون اقا هم ارزش نداره بیخیال شو

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

من جای تو بودم و طلاق نگرفتم.

بخشیدم اونم بارها 

بستگی به خودت داره بخشیدن ینی کشتن خودت ببین میتونی  ببخشش

اگه بخای جداشی هم منطقی فکر کن خانواده حمایتت میکنن!خودت چی هنری شغلی پولی پشتوانه ای داری یا نه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

اگه عروسی نکردین برای طلاق راحتتری

ولی اینم بگم الان مردا متاسفانه اکثرشون همینن تنوع طلب و هوسباز

تو زرنگ بودی زود فهمیدی

میشناسم زنی رو که سر شوهرش قسم میکنه ولی خبر نداره مرده از اول زندگی داره خیانت میکنه این خبر نداره

یه صلوات واسه حضرت مهدی و روح پدرم بفرس الهی دلت شاد شه.