2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با یک دختر دیگه به من

| مشاهده متن کامل بحث + 966 بازدید | 40 پست

ازونجا که احتمال میدم دیگه به قول معروف دختر نباشی ، پس یه فرصت بهش بده .هم دیر عروسی کن ،هم دیر بچه دار شو .اگه دختر هستی که جدا شو ولی آنقدر دخترای دم دستی زیادن که تضمینی نیست همسر بعدیت خیانت نکنه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزمم من ازدواج نکرده بودم..دوست بودیمو این صحنه رو دیدم...یادمه اینقدر گریه کردمو خودم زدم..چون من ازش خیلی دفاع میکردم اعتیاد داشت ترکش دادم...بعد کارش چند بار سعی کردم رابطه درست شه ولی نشد چون دیگه بهش اعتماد نداشتم چون اون بازم کارشو تکرار کرد...و من تموم کردم الان یسال گذشته و اون روزا رو گذروندم و ذره ای دیگه تو دلم جا نداره...چند شب پیش پیام داد ولی من جوابشم ندادم

خیانتو ببخشی باز تکرار میکنه  متاسفم اما همین بس که بچه نداری طلاقتو بگیر روح و روانتو ازاد کن ...

باورت میشه دیگه دلم از مردا بد شده یعنی بیشتر از شوهرم دگه متونم به کی محبت کنم که جوابمو اونجوری بده میخوام تنها مستقل باشم خانوادم خیلی خوبن و خیلی پشتم هستن تو زندگی من میدونم که اگه ببخشم انگار خودمو کشتم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اره دیگه ، …..عجب عوضی شدن این مردا😑😑 بگو حالا وایمسیتادی مهر عقد کنون خشک بشه……..

آشغال بی لیاقت امیدوارم خدا جوری جوابشو بده که بدبخت ترین شه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
ازونجا که احتمال میدم دیگه به قول معروف دختر نباشی ، پس یه فرصت بهش بده .هم دیر عروسی کن ،هم دیر بچه ...

اره باکره نیستم 

حالم داغونه اگه فرصتت بدم دگ باید خودمو برم بکشم 

من دیگه مردی رو تو زندگیم نمیخوام 

مگه عقد نیستی حتما جدا شو الان که همه چیز گل و بلبله خیانت کرده وای به روزی که بعد ۵ سال زندگی عادی ...

اره اونجا که دیگه حتما زن میاره خونه چندش حال بهم زن من باید جدا شم نمتونم 💔

آشغال بی لیاقت امیدوارم خدا جوری جوابشو بده که بدبخت ترین شه 

میشه عزیزم ،…خدا جای حق نشسته .

ولی تو حواست به دلت باشه….احتمالا اینقد دم گوشت غزل عاشقانه بخونه که نرم بشی،…..ولی اینا همینن عوض نمیشن

عزیزمم من ازدواج نکرده بودم..دوست بودیمو این صحنه رو دیدم...یادمه اینقدر گریه کردمو خودم زدم..چون من ...

اره دقیقا همنجوری بود منم خیلی ازش دفاع کردم وای خاک تو سرم همه جا سنگشو به سینه زدم گفتم عمرا خیانت نمکنه و دوسم داره اونم خیلی خوب بازی میکرد نقششو حتی الانم داره بازی مکنه ولی دیگه حناش برام رنگی نداره

فقط حال روحیم داغونه به حدی که ثانیه ای از تو فکرم نمیره بیرون توام همنجوری بودی چجوری درست شدی منکه انگار یکی قلبمو پاره پاره کرده 😭💔

میشه عزیزم ،…خدا جای حق نشسته . ولی تو حواست به دلت باشه….احتمالا اینقد دم گوشت غزل عاشقانه بخونه ک ...

اره الان دقیقا داره برم چرت و پرت میگه ولی من از حرفاش دیگه چندشم میشه نمتونم تحملش کنم همش میگه ببخش و فلان هه 

اره باکره نیستم  حالم داغونه اگه فرصتت بدم دگ باید خودمو برم بکشم  من دیگه مردی رو تو زن ...

پس بیخیالش شو .جونت بزرگترین نعمته خداست

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اره الان دقیقا داره برم چرت و پرت میگه ولی من از حرفاش دیگه چندشم میشه نمتونم تحملش کنم همش میگه ببخ ...

والا نمدونم تو کله اینا چی میگذره😐

خب اگه زنتو‌ میخای چرا با یکی دیگه لاس میزنی ، اگه نمیخایش چرا الان پشیمونی….هوفففففف

اره دقیقا همنجوری بود منم خیلی ازش دفاع کردم وای خاک تو سرم همه جا سنگشو به سینه زدم گفتم عمرا خیانت ...

عزیزم هیچ وقت درست نمیشه من با یکی دوست بودم خیانتم‌ نکرد بهم بعد ۴ سال یهو گفت هر کی بره واسه خودش الان بعد ۱۵ سال که خیلی خوشبختم هنوزم از خودم میپرسم چرا اینجوری شد زندگی منطقه احساس سرش نمیشه بندازش بره جایی که لایقشه

اره دقیقا همنجوری بود منم خیلی ازش دفاع کردم وای خاک تو سرم همه جا سنگشو به سینه زدم گفتم عمرا خیانت ...

عزیزمم اگه از حال روزای اولم بگم داغون بودم چون همزمان با منم خوب بود واس همین باورم نمیشد..با اینکه چت شون ساده بود و حرف عاشقانه نبود...کلی فحشش دادم منی ک حرف بد نمیردم..یه روز فقط ۴،۵ تا قرص قوی پشت سرهم خوردم که فقط خواب باشم بیدار نشم..داغون بودم وقتی نمیتونسم با کسی درد و دل کنم چون همش ازش دفاع کردم...شبها خودم خودمو دلداری دادم خودمو ناز میکردم خیییلی درد داشت واسم...اونم چند بار اومد ک توبه کردمو اینا...یبار بخشیدم و باز تو گوشیش دیدم با یه دختره دیگه حرف زده و میگفت همسایمونه وحرف خاصی نبود...دیگه تمووم کردم ..نمیتونستم زندگیمو با شک شروع کنم منی ک با اعتیادش ساختمو ترکش دادم...

وقتی رها کردم متوجه شدم باز با یکی دیگه دوست شده..اصلا باورم نمیشد چون آدم عزیزش هم ک میمیره یسال صبر میکنه...

ما۴سال بودیم و واقعا تو ۳سال اول هیچی ندیذم ازش ولی خراب شد شایدم خواست خدا بوده...

بعد فهمیدم با اون دختری ک جدیدم دوست شده خوب نیستن...من عین مادر دلسوزش بودم حتی بهش پول میدادم..فکر کرد همه اینجورین..الان چند شب پیش پیام داد ولی من روزای سختی رو گذروندم و همونا باعث شد مهرش از دلم بره..دیگه یه درصدم نمیخوامش..خوشحالم ک خانوادم نذاشتن..وقتی تموم عکس و پیاماشو پاک کردم تازه رها شدم وگرنه قبلش هی منتظر بودم ک اشتباهه..الان بعد یسال میتونم بگم تازه حالم خوب شده...