من همین الان حسش از قلبم رفت تا قبل اینکه بفهمم خیانت کرده حتی واسش میمیردم من ۴ سال باهاش دوست بودم هر کار کردم که بهم برسیم یک سختی هایی رو براش تحمل کردم ولی میگفتم ارزش داره ما عاشق همیم و خودموگول میزدم دقیقا منم هیچی ازش ندیدم الان دیدم موندم دیروز انقدر نفرینش کردم جیغ کشیدم به خدا گفتم اون مدام میگه منو ببخش
اما میدونم من اگه ببخشم خودمو نابود کردم خودمو کشتم و میدونم دوباره تکرار مکنه چون بی دلیل خیانت کرد نمیخوام وقتی بچه شدم جدا شم پس همین الان جداشم بهتره
من شخصیتم جوری نیست که بتونم با خیانت کنار بیام چون من برای طرفم بهترین بودم و خودش لگد زد به بخت خودش من خانوادمم راضی به طلاقن چون من میگم اگه همین الان گیریم بخشیدمش چجوری اعتماد کنم
چجوری بدونم وقتی پیش من نیست پیش کیه چجوری بدونم دوباره با یکی نریزه رو هم زندگیم جهنم میشه پس جدایی برام بیشتر ارامش داره حتی اگه سخت باشه تحمل میکنم یکبار برای همیشه این دندون لقو میکشم
و مطمعنم خدا وقتی دردی میده که بدونه تو صبرشو داری خدا تو من دیده پس میتونم و خوشحالم از تصمیمم برام دعا کن اجی که راحت جدا شم و قلبم آروم بشه ایشالا خوشبخت شی 💜🫂