2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم با یک دختر دیگه به من

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 40 پست

ولی عزیزم تو شرایطت با من فرق دلره ما ازدواج نکرده بودیم و واس من راحت تر بود از این لحاظ...بشین خوووب فکر کن حتی پیش مشاور برو..من فقط تجربه مو گفتم..و اینکه منم فکر نمیکردم حالم یه روز خوب شه ولی شد

ولی عزیزم تو شرایطت با من فرق دلره ما ازدواج نکرده بودیم و واس من راحت تر بود از این لحاظ...بشین خوو ...

من همین الان حسش از قلبم رفت تا قبل اینکه بفهمم خیانت کرده حتی واسش میمیردم من ۴ سال باهاش دوست بودم هر کار کردم که بهم برسیم یک سختی هایی رو براش تحمل کردم ولی میگفتم ارزش داره ما عاشق همیم و خودموگول میزدم دقیقا منم هیچی ازش ندیدم الان دیدم موندم دیروز انقدر نفرینش کردم جیغ کشیدم به خدا گفتم اون مدام میگه منو ببخش 

اما میدونم من اگه ببخشم خودمو نابود کردم خودمو کشتم و میدونم دوباره تکرار مکنه چون بی دلیل خیانت کرد نمیخوام وقتی بچه شدم جدا شم پس همین الان جداشم بهتره  

من شخصیتم جوری نیست که بتونم با خیانت کنار بیام چون من برای طرفم بهترین بودم و خودش لگد زد به بخت خودش من خانوادمم راضی به طلاقن چون من میگم اگه همین الان گیریم بخشیدمش چجوری اعتماد کنم 

چجوری بدونم وقتی پیش من نیست پیش کیه چجوری بدونم دوباره با یکی نریزه رو هم زندگیم جهنم میشه پس جدایی برام بیشتر ارامش داره حتی اگه سخت باشه تحمل میکنم یکبار برای همیشه این دندون لقو میکشم 

و مطمعنم خدا وقتی دردی میده که بدونه تو صبرشو داری خدا تو من دیده پس میتونم و خوشحالم از تصمیمم برام دعا کن اجی  که راحت جدا شم و قلبم آروم بشه ایشالا خوشبخت شی 💜🫂

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الان حسش از قلبم رفت تا قبل اینکه بفهمم خیانت کرده حتی واسش میمیردم من ۴ سال باهاش دوست بودم ...

عزیزم الان ازش متنفری بعدها ممکنه هی دلتنگش شی هی خودتو گول بزنی نکنه من کم گذاشتم و اینا...ولی تو کافی و خوب بودی گلم من اینو بعد یسال فهمیدم...منم ۴سال باهاش بودم خانوادم نمیذاشتن..اونم بعد کارش هی میومد میگفت پشیمونم و گریه میکرد..اما بعدشم ک قبولش نکردم با یه دختره دیگه رفت..و باز الان برگشته ولی من نمیخوامش..تو هم اگه دائم شک ب جونت میفته خودتو نابود میکنی..من شده بودم عین یه ادم مودی یه لحظه دوسش داشتم یه لحظه متنفر..دیدم نمیشه..گذشتم و رها کردم و بخشیدمش

عزیزم الان ازش متنفری بعدها ممکنه هی دلتنگش شی هی خودتو گول بزنی نکنه من کم گذاشتم و اینا...ولی تو ک ...

اره بنظرم کسی که خیانت میکنه لاقل زندگی و خانواده و عشق نیست باید با همون هرزه های مثل خودش باشه 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اره بنظرم کسی که خیانت میکنه لاقل زندگی و خانواده و عشق نیست باید با همون هرزه های مثل خودش باشه&nbs ...

اره بعدش ک اونا ولش کردن اومده میگفت هیچکی مثل تو نمیشه..تو مثل مادرم بودی،...دیگه گوش من از این حرفا پر شده بود..ذره ای دلم نمی لرزید...تو هم اگه تازه واست اتفاق افتاده یکم ب خودت زمان بده  عزیزم فکراتو بکن تو عصبانیت تصمیم نگیر..ان شاالله ک بهترینا واست اتفاق بیفته...

من همین الان حسش از قلبم رفت تا قبل اینکه بفهمم خیانت کرده حتی واسش میمیردم من ۴ سال باهاش دوست بودم ...

چقد شبیه منی،  منم 6 سال باهاش بودمو تازه 7 ماهه عقد کردیم.  واسه هم میمردیم.  همه میگفتن خوشبحالت شوهرت چقد دوست داره،  ولی چند روزه فهمیدم بهم خیانت میکرده.  نمیدونم چیکار کنم، نمیتونم فراموش کنم

آدم خیانتکار درست بشو نیست ثابت شده است

فقط خودتو زودتر نجات بده هنوز بچه نداری هنوز جوونی

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

چقد شبیه منی،  منم 6 سال باهاش بودمو تازه 7 ماهه عقد کردیم.  واسه هم میمردیم.  همه می ...

اره منم اصلا نمتونم شوهرم عین سگ کثافت داره التماس مکنه ببخش منو ولی من اصلاااااا نمتونم نمتونم 

میگم فقط طلاق چون واقعا نمتونم خیانت به من واسه خیلی زشته بخدا خانوادمون و اینا همه منو مسخره مکنن ما خیلی خیانتو بد میدونیم خیلیییی 

آدم خیانتکار درست بشو نیست ثابت شده است فقط خودتو زودتر نجات بده هنوز بچه نداری هنوز جوونی

آره بابا منکه احساساتمو خفه کردم چهار روز شبو و روزگریه کردم دیگه اشکم خشک شده شدیدا شوهرم میگه طلاقت نمیدم و مانعم میشه ولی من میخوام طلاق بگیرم