2777
2789
جن ها قبلا مادی بودن زمان حصرت سلیمان، الان هم خیلی از خارجی ها دارن تلاش میکنن کاری کنن جن ها مادی ...

بیخیییییال اگر خارجی میتونه جن وارد دنیا کنه نعوذبالله خدا اینجا چکار میکنه

اصن همچین چیزی ک شما گفتی محمل خالص 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
تو همه خونه ها هستن مثلاً نماز می‌خونی یه هویی هواست پرت میشه شیطان که مثلاً خدای اجنه کافره قسم خور ...

این حرفت درست  ولی اگر چیزی که شما میگید یعنی کسایی که نماز نمیخونن و مسلمون نیستن باید ببینن 

تا زمانی که کاری نکنی وارد دنیاشون نمیشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اعتقاد دارم اما خداروشکر تاحالا چیز خاصی ندیدم و انشاالله هیچ وقت نبینم😅

فقط وقتی خیلی کوچیک بودم یادم نیست دقیق خواب بودم خونه تاریک بود بیدارشدم نمیدونم چرا بالای سرمو نگاه کردم دیدم یک گربه سیاه با چشمای درشت بالا سرم نشسته منو نگاه میکنه منم ترسیدم سرمو کردم زیرپتو وهمینجور خوابم برد تنها چیزی که یادم بود همینه

بچه که بودم بین بابا بزرگم و مامان بزرگم یه بحث پیش اومد بابا جونم زد همچیو داغون کرد رفتیم پیش اقوام بابام مرده گف دعا  گذاشتن تو خونشون زندگیشون بهم بریزه بعد یکم حرف زد گف بهم یه مردی میاد دنبالت نترس باهاش برو ببین دعا رو کجا گذاشتن یه سید مانند اومد بعد خونه پیرمرده بودیما ولی منو مرده رفتیم خوته مامان جونم بعد مرده گف زیر فرششونه جاشو نشون داد بعدش رفتیم خونه مامانجونمینا دقیقا همونجا که گفته بود دعا گذاشته بودن حالا نمیدونم اون مرده که مثل سیدا بود چی بود ولی چون جالب بود بهم یادم نرفته

الان منم میگم شبیه ما ادما بود ک دیدم یکی از بجه ها میگ حالت خوبه ؟جن دست نداره ک سم داره فقد خب جن ...

اونا جن های شیطان هستن  ببین توی خونه دعایی چیزی ندارید  کسی دعات نکرده ؟ اگر اعتقاد داری حرز امام جواد بگیر تا از همه این چیزها خلاص بشی

فیلم ملک سلیمان رو دیدی؟ 

اره دیدم ولی سوره ناس و فلق هم از شر نفاثات فیی العقد و از و از جن و ناس به خدا پناه می‌بریم و ارواح هم هستن و پنجشنبه ها میان و سر میزنن عزیزم موجودات ماورایی دیگه هم هستن که فقط تو ابعاد دیگه هستن

بچه که بودم بین بابا بزرگم و مامان بزرگم یه بحث پیش اومد بابا جونم زد همچیو داغون کرد رفتیم پیش اقوا ...

با مرده وقتی رفتی پیاده رفتی ؟  در زدی وارد جایی شدی ؟به احتمال زیاد روحت با سید رفته یا خوابت گرفته که روحتو باخودش ببره 

اره دیدم ولی سوره ناس و فلق هم از شر نفاثات فیی العقد و از و از جن و ناس به خدا پناه می‌بریم و ارواح ...

شما اینجوری معتقدی من طبق کتاب و روایات و فیلم هایی ک دیدم و شنیدم اصلا معتقد نیستم ک جن میون انسان ها بخواد زندگی کنه 

👋روزتون بخیر 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...