2777
2789
باور نمیکنن هیچ میگن کسایی ک میگن دیدم باید برن روانپزشک منم یساعته تایپ میکنم هرکی یچی میگه میخان ب ...

وا چه حرفیه میزنن،وقتی باور نمیکنن و جای فرد نبودن برچسب روانی زدن بهشون چه کار زشتیه دیگه؟😐

هعییی زندگییییی...
بچه ها خوب نیست اینقدر اسمشونو صدا میزنید   از گفتن بگید از ما بهترون

نه اینکه یه اصطلاحه خودشون جا انداختن چه جوری از ما بهترون که برا اشرف مخلوقات سجده کردن روح خدا در انسان دمیده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راستش الان حال ندارم زیاد تایپ کنم 

ولی خلاصه میگم من نوه عمم یکسال ازم کوچیکتره 

بچه که بودیم عاشق هیجان بود 

همیشه خونه عمم که خونه مادربزرگش هست هر وقت خالی میشد انواع مراسمات برای احضار انجام میداد به همراه دخترعموهام که دوسال کوچیکتر هستن 

یک شب همین نوه عمم ( اسم مستعار مریم ) یا دخترعموم نازی اومدن خونمون بچه بودیم 

این مریم رفتاراش  یکجوری شده بود مثلا بین حرف زدنش پارس میکرد 

بعد دیدم نازی به مریم گفت نباید اون کار و انجام می‌دادیم 

شب تو اتاقم من و زن عموم و نازی و مریم 

تو اتاقم خوابیدیم 

ناری گفت من میترسم کنارش نمی‌خوابم روی تختم خوابید البته من جدی نمیگرفتم فکر میکردم میخواد سربه سرمون بذاره حدودا ساعت ۲ نصف شب صدای دایره زدن به همراه پارس کردن سگ میومد 

انگار عروسی داشتن 

از کوچمون رد شد 

خیلی ترسیدم فکر کردم خیالاتی شدم از مریم پرسیدم تو هم صدا رو شنیدی گفت آره انگار صدای عروسی میاد 

هر دوتامون از ترس عرق کردیم 

ولی صبح خوب شد 

یادم نمیاد از اون موقع سراغ همچین چیزایی رفته باشه 

چند روز بعدش همسایه هامون گفتن چند شب پیش صدای عجیب میومد از تو کوچه شما هم شنیدید ؟ 

اتاق من فقط رو به کوچه هست 

کاش دوباره تب کنم تا در این دنیای بی کسی پرستارم بشی 

من نمی‌دونم جن‌ بوده یا نه اگه میخواین سر این داستان قسمم میخورم.  بچه که بودم یادمه یزد بودی ...

ممکنه  منم قشنگ یادمه ۶ سالم بود تو خونه تنها بودم صبح بود پشت پنجره دو تا موجود کوچولو  قهوه ای رنگ  که انگار داخل یه گونی بودن  در خونه رو میزدن  همش میخواستن من درو براشون باز کنم ولی از ترسم دوباره اومدم سر جام نشستم 

منم حس میکنم واقعا این صحنه رو دیدم ولی کسی باور نمیکنه 

بچه ها توی اون سن ممکنه ببینن 

دخترمم وقتی بچه بود دو سالش بود همش اشاره میداد یه طرف و میگفت جوجو  و تعجب میکرد  از چیزی که میدیده  منو اون تنها بودیم تو خونه و من ریده بودم تو خودم 🤣🤣🤣

من نمی‌دونم جن‌ بوده یا نه اگه میخواین سر این داستان قسمم میخورم.  بچه که بودم یادمه یزد بودی ...

خواهر منم زیاد دیده البته صورت واقعیشونو ندیده 

خودشو به شکل شوهر خواهرم دراورده بوده 

ننوی بچشو هل میدادند و ... البته خونه خیلی قدیمی بود 

از چاه آشپزخونه صدای همهمه میومده و....

این شد یه چیز ی. به نظرم تو حیالاتت بهش فکر کردی 

نمیدونم ولی خیلییییی واقعی بود.

معمولا خیالات که میکنم تاره و سریع متوجه میشم اما این خیلی شفاف بود دقیقا عین یه خاطره توی ذهنم هست.

هعییی زندگییییی...
شما اگر قران میخونی سوره جن را دیدی و حتما به این موضوع ایمان داری من بچه بودم دیدم اما حتی اگه ندید ...

داداش تو نینی سایت ۹٠درصدشون ب قران و اسلام اعتقاد ندارنو دینشون اینسانیته🤡😂

سری ک باید رو گردنتون باشه رو جای دیگه نکنید عزیزان🌹

بچه ها زن بابای من خیلی خیلی میترسید وگریه میکرد باورش نداشتیم ولی واقعا میدید

التماس میکرد میگفت تنهام نذارید میگفت لباس سربازی تنشونه واز پشت شیشه تو خونه را نگاه میکنن یا میگفت رو شاخه درختا نشستن یا میگفت رو لب پشت بوم نشستن اخرشم سکته کرد از شدت ترس

میگفت ۱زنه و۶،۷تا مرد حتی میگفت زنه موهاشم دوروبرش ریخته میگفت ننه خیلی پاکیزن یعنی خوشکل بودن

خواهر منم زیاد دیده البته صورت واقعیشونو ندیده  خودشو به شکل شوهر خواهرم دراورده بوده  ن ...

الان منم میگم شبیه ما ادما بود ک دیدم یکی از بجه ها میگ حالت خوبه ؟جن دست نداره ک سم داره فقد خب جن هرشکلی هس حتی ب شکلای مختلفم میتونه خودشو دربیاره 

کدوم آیه گفته میشه بگی

فیلم ملک سلیمان رو دیدی؟ 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...
برای همیشه رفتن؟ خب شاید اینایی که دوستان میگن موجودات دیگه‌ای هستن چون اسمی ندارن میگن جن  رو ...

من هم توی فیلم ملک سلیمان دیدم هم روایات موثق 

نمیدونم اگر موجودات دیگه ای بود باز قطعا خدا اشاره بهشون میکرد

ارواح هم ک توی دنیای برزخ نمیتونن با این دنیا ارتباط بگیرن 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...