2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت جن جسم مادی نداشتن  اون موقع خیلی ها کارهایی میکردن که وارد دنیاشون بشن  و یه سری ...

عزیزم از خودم نمیگم یه آدم متخصص تو علوم ماورایی رو دنبال کردم خیلی از این چیزا میگه،،، حدیث هم هست ک جن و شیطان در آخر الزمان مادی میسه تصورش خیلی سخته و وحشتناکه

مثلا چه کمکی ؟ 🤭

مثلا یه روز داداشام گیر دادن به داداش کوچیکم که بره چایی بیاره وقتی رفت بیاره دید اندازه ی هممون چایی داغ هست از هرکی پرسید که کی ریخته همه گفتن ما نریختیم 

به هر چيزی که مي‌بينى زود اعتماد نكن، حتى نمك هم دقيقا شبيه شكره🌑🫧 ‌

تو بعد چهارمن همین جا که زندگی می‌کنی تو اون بعد می‌تونه خونه زندگی اونا باشه و عزیزم هاله دور انسان ...

من یبار از خواب نمیتونستم ولی اطرافمو میدیدم یکی از پشت بغلم کرد پاشو انداخته بود رو پام دستشم گذاشته بود دهنم از پشت میخواس... بزور بیدار شدم ینی اینم جن بوده! 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
یه دعای قرآنی چیزی بگیرین برن  وقتی جن رفتو امد داره لابد براتون دعا نوشتن چرا باید به چشم بیا ...

اره میگن دعایی چیزی منم دشمن زیاد دارم به شوهرم هرچی میگفتم بهم میخندید اونم یشب من وبچم خوابیدم اون بیدار بود صبح گفت فاطمه تودروغ نگفتی گفتم چیو گفت جن دیشب ک تو خوابیدی یهدهندونه اوردم بریدم بخورم بریدم رفتن دسشویی ودستام شستم اومدم دیدم هندونه ک نصف کرده بودم یه نصفش خورده شده بود مات موندم 

تو بعد چهارمن همین جا که زندگی می‌کنی تو اون بعد می‌تونه خونه زندگی اونا باشه و عزیزم هاله دور انسان ...

امکان نداره تو خونه ای که قران باشه برن اذیت کنن  مگر این که صاحب خونه به قران بی احترامی کنه 

در ضمن  اونایی که جن کافر هستن بازم اگر تو توی خونه ات قران باشه و قران تلاوت بشه و اعتقادی نداشته باشی که اینا میتونن بیان اذیتت کنن نمیتونن بیان پس خودتونو زیاد درگیر نکنید 

هر کسی بهت گفت جن و موحودات عجیب غریب دیده و می بینه بدون باید حتمممما به روانپزشک مراجعه کنه 

بیشتر بیمارهای روانی که الان زیاد هم شده همون جن زدگیه این قدر که مردم این دوره زمونه دست به دامن جن ها شدن با دعا و ف ا  ل و سرکتاب و دهن بند و هزار تا چیز دیگه راهشونو بیشتر به این بعد باز کردن

هر کسی بهت گفت جن و موحودات عجیب غریب دیده و می بینه بدون باید حتمممما به روانپزشک مراجعه کنه 

بابا توقران اومده چرا یعنی میگی منم روانیم خب توقران هس میگن حتی مث ما دارن زندگی میکنن هم جن مسلمون داریم هم کافر 

بیشتر بیمارهای روانی که الان زیاد هم شده همون جن زدگیه این قدر که مردم این دوره زمونه دست به دامن جن ...

جن زده دیگه چیه خداوکیلی تو این قرن بیست و یکم

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…