2777
2789
عنوان

به نظرتون چی کار کنم بمونم یا برم

167 بازدید | 26 پست

سلام دوستان،من تقریبا ۱۲ساله که ازدواج کردم متاسفانه سه سال پیش که پسرم را حامله بودم همسرم به شدت سرد شد و بعد از چند ماه فهمیدم که با منشیش در ارتباطه ،میدیم میره خونه اشون بابت روابط نامشروع هم ازش شکایت کردم ولی دادگاه رای داد که مسئله کاری بوده و برای دادگاه روابط احراز نشده و خودش هم گفت من فقط دستش را گرفتم و اصلا رابطه جنسی نداشتیم  ،خلاصه که ما تا پای طلاق پیش رفتیم ،ولی یهویی متحول شد و سه دانگ از خونه را به عنوان مهریه و حق طلاق به من داد تا بیخیال بشیم البته منم ۱۳۰تا از سکه هام را بخشیدم ،الان تقریبا یکسال از اون ماجرا میگذره  همسرم غیر از مسائل مالی همه جوره حامیمه ،ولی واقعا کم اوردم ؛اون خاطرات ،اون نحوه ی برخورد تو اون دوران،دادگاهها و کلانتری خیلی اذیتم میکنه،نمی دونم چی کار کنم 

یکی از برخوردهای اون موقعش را بگم مثلا از زمان بارداری تا یکسالگی پسرم تو چشمام نگاه نمیکرد با من حرف نمیزد برای رابطه بهش التماس میکردم میگفت بهت حسی ندارم به فامیلامون گفته بود به زور تحملش میکنم 

شما بودید چی کار میکردید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منشی کجاست ؟ 

ببین شرایط مادی و اوضاعت بعد ازدواج چ‌جوری میشه 

به هیچ مردی نمیشه تکیه کرد 

امید به ازدواج دوم موفق کمه 

نمیگم نیست اما رویاس 

پس ببین شرایط بعد جداییت چ جوری میشه 

اون نمیره 🙂🙂🙂🙂من میخوام برم نمیزاره میگه نه من الان باتمام وجودم دوستت دارم و این حرفا

تو حق طلاقو داری، بخوای خودت میتونی تمومش کنی،

نمیخوای.

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
چرا بعد سه سال؟ اونموقع اون رفتارو چطور بخشیدی؟ چطور خیانت کرد بعد تو بریا رابطه التماس میکردی؟نمی ...

اون موقع نمیفهمیدم تقریبا پسرم نه ماهش بود فهمیدم یک سال هم که دعوا داشتیم الان تقریبا یک ساله که به صلح رسیدیم ولی من هنوز درگیر گذشته ام 

منشی کجاست ؟  ببین شرایط مادی و اوضاعت بعد ازدواج چ‌جوری میشه  به هیچ مردی نمیشه تکیه کر ...

منشی بعد از اون شکایت گم و گور شد شرایط مادی ام اوکیه فقط چون دوتا بچه دارم نمیدونم چی کار کنم به خاطر بچه ها بمونم یا نه 

نمیدونم ، متاسفانه خیانت یه چیزیه شاید ببخشی و برگردی به زندگی  ولی اون زندگی دیگه مثل سابق نمیشه و فکر وخیال آدما از پا در میاره  اگه یه ساعت دور کنه  فکرت هزار جا میره 

الان رفتارش چطوره ؟ 

من اگه همسرم خیانت کنه مطمئنن یا طلاق میگیرم  یا طلاق عاطفی و با یه مرد متحرک واسم  فرقی نداره 

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

اون نمیره 🙂🙂🙂🙂من میخوام برم نمیزاره میگه نه من الان باتمام وجودم دوستت دارم و این حرفا

اگر رفتارش خوب شده و دیگ خیانت نمیکنه 

برو زیر نظر مشاور تا حالت خوب بشه 

ورزش برو 

هنر یاد بگیر 

به خودت برس 

الان تو شرایط رفاه خوبی هستی اگر جدا بشی و اوضاعت بریزه بهم مشکلاتت چند برابر میشه 

حداقل اول پشتوانتو محکم کن بعد تصمیم به جدایی بگیر 

مثلا شغلی حرفه ای منبع درآمدی برای خودت جور کن 

مستقل شو 

قوی شو 

بعد به فکر طلاق باش 

کیفیت زندگیت نیار پایین 

مخصوصا تو این جامعه که پر از مشکلات