2777
2789

خب من ۲۰ سالمو دانشجو دارو هستم

یکی از هم دانشگاهیام که ۲۴ سالش اونم دانشجو دارو از  من حدود یک سال خوشش میاد

تو این یک سال من هی گفتم نه و پیچوندم این یکماه اخیر 

همش میگ باید حرف بزنیم در مورد خودمون 

خیلی پسر خوبیه خیلی احساسیه 

تو این یکسال جز احترام و توجه چیزی ندیدم 

ولی میترسم اخرش خوب نباشه 🤦🏻‍♀️همش یه ترسی دارم 

احساس میکنم امادگی ندارم 

بنظرتون طبیعیه 

اگر برم تو رابطه اذیت نمیشم؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جسارتا ازشون بخوایید از طریق خانواده اقدام کنند. اینجوری هم دل شما قرص تر میشه و هم عیار اون آقا پسر ...

اخه من خودم الان قصد ازدواج ندارم 🙄سنم کم واس این کار 

اخه من خودم الان قصد ازدواج ندارم 🙄سنم کم واس این کار 

سنتون کمه اما خب رابطه باید هدفمند باشه. اگه پایان خوبی برای این رابطه درنظر نگیرید ارزشی نداره. اگر مقصود دوستی هست که آخرش با دلشکستگی و دعوا خاتمه پیدا میکنه

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
یعتی بگم خانوادها بدونن ؟!

بله چه اشکالی داره. از تجربیات من و دوستان نی نی سایتی عبرت بگیرید دوستی بی هدف آخر و‌عاقبتی نداره

بله چه اشکالی داره. از تجربیات من و دوستان نی نی سایتی عبرت بگیرید دوستی بی هدف آخر و‌عاقبتی نداره

اخه نه شرایط مالی من الان خوبه ن اون 

هر چی داره و نداره هی داره میریزه پای درسش 🙇

بگم چی  اخه 

اخه نه شرایط مالی من الان خوبه ن اون  هر چی داره و نداره هی داره میریزه پای درسش 🙇 بگم چی&nb ...

یه چیزی میگم به یادگار داشته باشید حاضل تجربیات سالیانم هست در زندگی فقط خودتون مهم باشید و پدر و مادر همین. انسانها عیار از خودگذشتگی رو به خدا ندارند 

یه چیزی میگم به یادگار داشته باشید حاضل تجربیات سالیانم هست در زندگی فقط خودتون مهم باشید و پدر و ما ...

اره درسته 

البته یه چیز دیگ بگم این قصد داره تا دوسال دیگ از ایران بره 

هی چند باری گفت منم برم باهاش .

بعد هی یه ماه داره میگ بیا حرف بزنیم در مورد یه چیز مهم 

واقن قصدشو متوجه نمیشم 

اره درسته  البته یه چیز دیگ بگم این قصد داره تا دوسال دیگ از ایران بره  هی چند باری گفت ...

قصدش هرچی هست بگید با خانوادتون صحبت کنند. انسان اگر کسی رو اهلی خودش کرد حق دلشکستنش رو نداره. همه چیز از راه اصولی و درستش