2777
2789
عنوان

شوهر من به غذاش خیلی اهمیت میده

485 بازدید | 29 پست

مثلا محاله ممکنه روزی ۱ لیوان شیر و ۴ تا بادوم و ۲ اا گردو برا صبحونه نخوره با شیره انگور و توت 

من از شیر حالم بهم میخوره شیره انگور و توت ام بدم میاد 

صبحونه فقط یه تیکه نون میخورم 

بعد اصلا ماست و اینام که سردی داره نمیخوره  

هر هفته ام چای ماسالا و زنجییل درست میکنه میخوره من پریودی خیلی درد میکشم اما بمیرممم نمیتونم زنجبیل بخورم همش قرص میندازم اما اون اصلا 

کاش اینقدر بدنم این مدلی نبود که از هرچیزی بدم بیاد 

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

من خودم مثل همسر شمام 😅

ولی همسرم هرچی بذاری رو سفره میخوره مشکلی نداره. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم مثل همسر شمام 😅 ولی همسرم هرچی بذاری رو سفره میخوره مشکلی نداره. 

چه جالب از بچگی اینجوری بودی؟

وقتی گریبان عدم با دست خلقت می درید وقتی ابد چشم تورا پیش از ازل می آفرید وقتی زمین ناز تورا در آسمان ها می کشید وقتی عطش طعم تورا با اشک هایم می چشید. من عاشق چشمت شدم نه عقل بود و نه دلی.  چیزی نمیدانم ازین دیوانگی و عاقلی.  یک آن شد این عاشق شدن دنیا همان یک لحظه بود. آن دم که چشمانت مرا از عمق چشمانم ربود   ( خداکنه باشی همیشه باشی ❤️🖇️)

وای منم عاشق شیرم سیر نمیشم .. تو پریودی هم همین چیزای گرم میخورم چایی نبات و زنجبیل..خیلی میترسم بدنم به مسکن عادت کنه .. ولی سردی هم زیاد میخورم تا دلت بخواد عاشق ماستم

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

کم کم بخور بدنت راه میفته

زنجبیل میخورم بالا میارم نمی‌دونم بقیه چطور میخورن

چه جالب از بچگی اینجوری بودی؟

اره 

از بچگی اینجوری عادتم دادن. 

البته تازگی ها خیلی چاق شدم 😢 باید لاغر کنم برای عروسیم 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
یه ماشالا بگوخواهرم😂 خوبه که  بنظرم شروع کن خودتو تغیر بده سبک زندگی خودتو سالم کن

از بس سردی خوردم استخونام تو این سن داره ترد میکنه

زنجبیل میخورم بالا میارم نمی‌دونم بقیه چطور میخورن

بریز تو چایی اندازه نوک پنس.چهار روز دیگه تو همش مریضی دنبال دوا دکتر شوهرت شاد و سرزنده به این روزا فکرکن و سبک زندگیتو عوض کن

خدایا شکرت

خیلی خوبه که

همسر من یه مدته تو رژیمه و یه سری چیزارو باید رعایت کنه و یه تعداد قرص و بعضی مواد رو هر روز باید بخوره

اونقدر با حواس پرتی ها و رعایت نکردناش حرصم داده که همش میگم من آخر از دستش سکته می کنم

خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدم‌ها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشسته‌ام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر می‌رسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
اره  از بچگی اینجوری عادتم دادن.  البته تازگی ها خیلی چاق شدم 😢 باید لاغر کنم برای عروس ...

خوبه  عادت شده برات 

اع بسلامتی مبارک باشه 

کی هست عروسیت؟

توهم بخورعزیزم اینجوری خودتوازبین میبری اون جووون وسالم میمونه

اره بخدا هرروز یه جام درد میکنه