2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

3540 بازدید | 190 پست

من یک سال اومدم تو این محل زندگی میکنم  من متاهلم و این پسر همسایه خیلی منو نگاه میکرد و براندار میکرد 

حالا این هیچی امروز فهمیدم رفته خاستگاری برای دختر همسایه ای ک ما باهاش رفت و امد داشتیم 

شوهرم میگ تا پارسال یا چند سال پیش یادش نبوده این دختر رو بگیره😁 کلا ما با هرکسی رفت و امد میکنیم خوش قدمیم براشون دیگ واقن باورم شده 

کلا ب نظرم از پا قدم ما بود 

حالا پسره خوش تیپ خوش قیافه  پولدار همه چی تموم ولی دختره خیلی ازش پایین تره مثلا پوستش سبزه تیره قدش کوتاهه خوشگلی نداره مثلا چشم خوشگل یا بینی خوشگل  یا هیکل خوب هیچی هیچی 

کلا خوشگلا شانس ندارن دخترای معمولی و سطح پایین خوب ازدواج میکنن ب نظرم

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پاقدم شما😐

اره عزیزم ما تازه اومدیم این محل و تازگیبا با این همسایه رفت و امد داشتیم ینی خودشون میومدن و میرفتن

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
شایدباورنکنی ماهایی هم که زشتیم شانس نداریم

دور از جون 

منظورم این بود دختره جذابیتی نداره خیلی خیلی معمولیه ن اینکه زشت باشه یکمم قیافش تو ذوق میزنه

خوب الان شما شوهر خودتو داری دیگه حالا اون پسره رفته اون دختره رو گرفته چه اشکالی داره . با این تفاس ...

نه کلا اگ سلیقش من بودم اخه من زمین تا اسمون با این دختره فرق دارم برا این تعجب کردم چرا میخاست بمن شماره بده یا از من خوشش اومده بود 

همه چیز ب خشگلی نیست... اخلاق ، نجابت و...

بعدشم گر خدا ببند دری...گشاید ز حکمت در دیگری.

قرار نیست چون شانس اورده خشگله دیگ همه چیزش اوکی باشه.

اونی که از خشگلی شانس نیورده حتما خدا جذابیتهای دیگ بهش داده

your "𝐸𝑦𝑒𝑠" 𝑎𝑟𝑒 the  𝑚𝑜𝑠𝑡 "𝐵𝑒𝑎𝑢𝑡𝑖𝑓𝑢𝑙" 𝑝𝘩𝑜𝑡𝑜 I like..💓ehda.ir سایت ثبتنام اهدای عضو ❤️خدایا شکرت بابت همه چیز...
حالا چرا گقتی پسر تو رو برانداز می‌کرد چ ربطی داشت 

چون دنبالم بود دو سه بار میخاس بهم شماره بده و از من خوشش اومده بود ولی من اصلا شبیه این دختره نیستم