2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست
ببین دختر خوب! هر جور که باشی مردم یه چیزی پیدا میکنن که بگن! زیباترین، قد بلند ترین، موفق ترین، پول ...

❤️❤️❤️ یجوری حرف زدی فکر کردم همه ی زندگی منو میدونین یا کنارم هستین چون دقیقا اینشکلیه

🩵
تو از کجا میدونی ک دراین حد بوده هر روز خدا منو برانداز میکنه و میگ دوستت دارم  بعد دوستمو نام ...

اوووووف چقدر تو خرابی

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین تا ببینی  پسره ازت استفاده کرد انداختت کنار چرا باید تورو می‌برد که شوهر داری؟ دید پا دا ...

چی میگی واقن من بهش چراغ سبز ندادم 

ایشون هنوز بمن ابراز علاقه میکنه بعد با دوستم نامزد کرده دلیلش چیه واقن؟ ی نفری ک اینقد بیاد عاشق باشه مثلن 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
چرا حرف مفت میزنی واقن  دلم میخاس شما جای من بودین فکرتون بدترازمن بهم میریخت

هیچکس جای تو نیست تو‌با اون حجم زیبایی چطور خودتو کنار بقیه میذاری مگه مبشه واسه کسی پیش بیاد تو خوشگلی واست پیش اومده واسه همینه همه وا رفتن از تعجب ندیدن نمیدونن تو‌چی میگی خوشگله ولش کن دیگه از اینحا به بعد اب درهاون کوبیدنه به راهت ادامه بده بانو

تو از کجا میدونی ک دراین حد بوده هر روز خدا منو برانداز میکنه و میگ دوستت دارم  بعد دوستمو نام ...

چرا بهش این اجازه رو دادی که بهت بگه دوست دارم . چرا نزدی تو دهنش ؟؟؟؟

خدایا شکرت بابت همه چیز ❤️ این صدمین کاربریمه 🤨😐 

بچها به نظرتون تاپیک سرکاری نبست و این زنه نمیخواد حرص ما رو دربیاره با این حرفا؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

خو هروز خدا ماشوهرامونم نمیببنیم چ برسه پسر همسایه خو بگو کجا میدیدیش بدبخت

هیچکس جای تو نیست تو‌با اون حجم زیبایی چطور خودتو کنار بقیه میذاری مگه مبشه واسه کسی پیش بیاد تو خوش ...

🤣🤣🤣🤣🤣👌👌

چی میگی واقن من بهش چراغ سبز ندادم  ایشون هنوز بمن ابراز علاقه میکنه بعد با دوستم نامزد کرده د ...

هممنونو داری مسخره میکنی با این حرفات

مطمئنم تاپیکت الکیه