2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست
تو الان تو این فکری ک با دختره ازدواج کرده ک تو رو مدام ببینه😐 تو حسادت می‌کنی ب دختره تو خیلی خو ...

بله چون یک سال تمام دنبالم بوده و پیگیرمه و میخاسته بهم شماره بده و از علایقش ب خودم خبر دارم ولی من اصلا محلش نذاشتم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
ن اصلا ناراحت نیستم چرا ناراحت باشم ! فقط از کارش تعجب کردم  شاید فکر کرده ما میخایم رفت و امد ...

یعنی فکر می کنی پسره اون دختره رو گرفته چون تو باهاش رفت و آمد می کنی؟!!!!🤣🤣🤣🤣

وای خدای من معیارهای انتخاب همسر رو کیلومترها جابجا کردی

همچنین معیارهای خودشیفتگی رو😑😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کی گفتم چون خوشگلم بهم حسادت میکنن؟؟؟؟؟من دقیق گفتم دلیلشون چیه ک حسادت میکنن؟؟؟؟؟ در ضمن همه ی ...

چقدر آدم عجیبی هستی!توهم تا کجا،شاید باید اشاره کنم شوهر داری،اون اتفاقا اسیر نجابت دختر همسایه شده،همون چیزی که حس میکنم تو نداری

ن اصلا ناراحت نیستم چرا ناراحت باشم ! فقط از کارش تعجب کردم  شاید فکر کرده ما میخایم رفت و امد ...

🤣🤣🤣🤣🤣 یعنی بخاطر تو شریک زندگیشو انتخاب کنه چ طرز فکری 🤣🤣 ببین پسرای کثیف زنای زشت میپسندن تا کسی بهشون نگا نکنه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
چقدر آدم عجیبی هستی!توهم تا کجا،شاید باید اشاره کنم شوهر داری،اون اتفاقا اسیر نجابت دختر همسایه شده، ...

وا مرسی ک توهین میکنی میگم یک ساله ک پسره با هزار روش دنبالمه و بهم شماره داده و ابراز علاقه کرده بهم امارمو میگیره کجا میرم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
یعنی فکر می کنی پسره اون دختره رو گرفته چون تو باهاش رفت و آمد می کنی؟!!!!🤣🤣🤣🤣 وای خدای من معیا ...

بنظرت شوهرمن منو گرفته کیو برانداز کنه قید همه رفیقامو بزنم یا دیره😂🥲

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
من کی گفتم چون خوشگلم بهم حسادت میکنن؟؟؟؟؟من دقیق گفتم دلیلشون چیه ک حسادت میکنن؟؟؟؟؟ در ضمن همه ی ...

همین دو تا تاپیکت کافی بود که منظورت متوجه بشم 

ناسلامتی متاهلی بعد درگیر انتخاب پسر همسایه ای!!! اول میگی پا قدم من بوده که رفته خواستگاری دختره! بعد میگی چرا رفته سمت اون دخترِ زشت ؟! من سلیقه اش بودم ! یعنی چی این ؟ یعنی من خوشگلم! چرا به منِ خوشگل آمار داده بعد رفته خواستگاری دختر با پوست تیره و زشت !!! 

تو متاسفانه هم حسودی هم خود شیفته با این درگیری ذهنی فکر کنم از ازدواجت هم راضی نیستی که به جای توجه به شوهرت درگیر نره خر همسایه ای ! 

ببین پسرعموی شوهر من به چه خوشگلی خوش‌تیپی وفلان رفت با یکی از فامیلاشون ازدواج کرد که دختره قبلاً ازدواج کرده بوده و یه بچه هم داره بعد تو دماغی حرف میزنه عین پنگوئن راه میره قدش کوتاه خودشم چاق ...ابروها تتو مشکی پرکلاغی، قیافه داغون خیلی هم بی دست و پاست  اصلا هم به فکر عوض کردن رنگ تتو ابرو یا لاغری نیست من جای شوهرش انقد حرص میخورم

من موندم این پسرعمو چی دیده بود رفت اینو گرفت

کسی چه میداند؟؟؟شاید یاسین قلب قرآن،همان یا حسین است اما بی سر............
همین دو تا تاپیکت کافی بود که منظورت متوجه بشم  ناسلامتی متاهلی بعد درگیر انتخاب پسر همسایه ای ...

اره دقیقا مشکلش اینه چرا نیومده اینو بگیره که به نظرخودش خوشگله چرا رفته اونو گرفته اسی شده خوشگل بدشانس🤦نمیدونه پسری که همسایست ومیدونه شوهر داری حتما ی چیزی درتو دیده که احساس کرده میتونه ازت استفاده کنه وگرنه نگاتم نمیکرد

وا مرسی ک توهین میکنی میگم یک ساله ک پسره با هزار روش دنبالمه و بهم شماره داده و ابراز علاقه کرده به ...

خب عزیزم این مرد  یعنی همینقدررر کثیف و در به در ،، خب الان شما بنظرم باید دلت ب حال اون دختر بیچاره بسوزه تا اینک حسرت شو بخوری ، این رفتار خودتونم بنظر من خوب نیست 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

تورو خدا کوتاه بیا عزیزم چی میگی، اون بیاد ازدواج کنه خودش و یکی دیگه رو بدبخت کنه تا به تو نزدیک بشه😕😕😕😕😕😕😕😕😕😕چی فکر کردی پیش خودت، بارداری هورومونات بهم ریخته، انقدری که تو درگیر اونی که براش تاپیک میزنی اون درگیر تو نیست اگه نگات کرده و اینجوری فک کردی که عاشقته پس بدون همه مردا عاشق همه خانمها هستن چون همه شون به همه خانما نگاه میکنن 🤕🤕🤕🤕🤕