2777
2789
عنوان

چرا واقن خوشگلا شانس ندارن؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3541 بازدید | 190 پست
چون دنبالم بود دو سه بار میخاس بهم شماره بده و از من خوشش اومده بود ولی من اصلا شبیه این دختره نیستم ...

پس اون دختر اصلا خوش شانس نیس ک قرار با این آدم هرزه ازدواج کنه

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست 
نه کلا اگ سلیقش من بودم اخه من زمین تا اسمون با این دختره فرق دارم برا این تعجب کردم چرا میخاست بمن ...

آخیی ناراحت شدم برات شوهر داشتی نتونستی باهاش ازدواج کنی.

تو رو برای زندگی نمیخواسته تفریحی میخواسته وگرنه سلیقه اش همون دختر همسایتون بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه کلا اگ سلیقش من بودم اخه من زمین تا اسمون با این دختره فرق دارم برا این تعجب کردم چرا میخاست بمن ...

شما ازدواج کرده بودی پس مرد بد ذات هیز کار به زشتی وقشنگی نداره نگاهش به ناموس مردم هست اتفاقا کسی که به زن شوهردار یا مرد زن دار نگاه بد داره کثیف ترین ادمها هستن همچین دختر بیچاره شانس نیورده

آخیی ناراحت شدم برات شوهر داشتی نتونستی باهاش ازدواج کنی. تو رو برای زندگی نمیخواسته تفریحی میخواست ...

ن اصلا ناراحت نیستم چرا ناراحت باشم ! فقط از کارش تعجب کردم 

شاید فکر کرده ما میخایم رفت و امدمون رو با این دختره ادامه بدیم 

ولی من  اینکارو اصلا نمیکنم 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 
آخیی ناراحت شدم برات شوهر داشتی نتونستی باهاش ازدواج کنی. تو رو برای زندگی نمیخواسته تفریحی میخواست ...

امان از آدمای سطح پایین و تفکرات پوچ!

من زیبا بودم منو میخواست چرا رفت اونو گرفت ... پا قدم من بوده ... دختره زشته... من کم شانسم ...

فقط تاپیک منشیش ببین، میگه چون خوشگلم منشی ها بهم حسادت میکنن ...

توهم خود زیبا پنداری و خودشیفتگی موج میزنه

چون دنبالم بود دو سه بار میخاس بهم شماره بده و از من خوشش اومده بود ولی من اصلا شبیه این دختره نیستم ...

بیاره دیگ کجا شانس آورده اینک هیزه 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 

الان مثلا توخوشگلی شانس نداری اون دختره زشت بود خوش شانس بود😶 وقتی متاهلیو چشت دنبال اینه کی براندازت کنه  مشخصه خوش قلب نیستی  شاید اون دختره خیلی خوش قلبو خوبه واینکه پوست تیره ام نشون زشتی نیست دیدتو عوض کن خدا بهت نگاع کنه

اگر باحرفم مخالفی واستارتر نیستی ریپ نزن منم حوصله کل کل ندارم فمیدی؟؟؟
امان از آدمای سطح پایین و تفکرات پوچ!  من زیبا بودم منو میخواست چرا رفت اونو گرفت ... پا قدم م ...

من کی گفتم چون خوشگلم بهم حسادت میکنن؟؟؟؟؟من دقیق گفتم دلیلشون چیه ک حسادت میکنن؟؟؟؟؟

در ضمن همه ی تاپیکارو بخون ک متوجه بشی منظورمو بعد قضاوت کنی 

این پسره بخاطر اینکه بمن نزدیک بشه همه کاری میکنه و بعید نیس ک با دختری ک من دوستم وصلت کنه چون خیلی پی گیرمه 

🧿الله🧿خداجونم به همه منتظرا یه نی نی ملوس بده😍خدایا منم زودتر مامان کن ،یه نی نی خوشگل و بامزه میخام ازت🥰الهی آمین🙏 خدایا هزار مرتبه شکرت بیبی چکم ۱۴۰۲/۳/۱۲ مثبت شد💕خدای بزرگم خودت نگهدار تو دلیم باش انشالله سالم و سلامت بغلش بگیرم 

عجایب نی نیسایت زنی که خودش شوهر داره چون پسر همسایه رفته دختر همسایه رو‌گرفته میاد میگه خوشگلا شانس ندارن عززززززیززززززم تو‌داری خودت دیگه حرص مال بقیه رو نخور در ضمن زشت وزیبا نداره والا ماهمه اینجا یدونه شوهر داریم کسی دوتا نداره