2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه کاری درسته،میخوام برم سراغ فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 75 پست
بچه ی خود آدمم همین کارارو میکنه ولی دیگه کسی پسش نمیگیره😂

والا من بچه خواهرشوهرم پوست همه رو کنده با گریه های وقت و بی وقت و بی دلیلش،چهار سالشه ولی بهش میگی مواظب باش سه ساعت تمام گریه می‌کنه تا کبود میشه 

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی
متوجه هستم چی میگید اما شما حس مادری و اون علاقه رو تجربه کردید  مثلاً من بچه ندارم و خواهر زا ...

بله من منظورم اینه با اینکه خواهر زاده هام رو دوست داشتم ولی گاهی خسته میشدم و دوست داشتم که برن ولی در مو‌رد بچه خودم این حس وجود نداره یه کششی هست که همیشه اونو اولویت میذاری 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا تبریک میگم بابت ذهن بازی ک دارید  نمیدونم چرا این ذهنیتمنفی رو خیلیا دارن ک کسی که  ...

ولی ظاهراً خیلی دیگه سفت و سخت میگیرن😞

من دلم میخواد مامان یه دختر کوچولوی ناز باشم که پناه تنهاییاش بشم 

انگار اسباب بازیه🥲 تازه اون بچه ها از بچه تنی خود آدم شرایط سخت تری داشتن و اصلا آمادگی همچین برخو ...

خیلی خیلی بده به خدا با اون متن من کلی غصه خوردم هنوزم که نزدیک یه ساله متنو خوندم یادمه 

که طرف با چه سختی و شقتی سالها تو نوبت بوده بعد بچه اومده دستش اینجوری میکنه چون مثلا بچه شاید درسخون نشه شاید ناهنجار باشه شاید مثل همه بچه های دیگه بیش فعال باشه یا اصلا هر شرایط عادی دیگه ولی چون برا خودشون نیست سریع پا پس میکشن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

انگار اسباب بازیه🥲 تازه اون بچه ها از بچه تنی خود آدم شرایط سخت تری داشتن و اصلا آمادگی همچین برخو ...

الهی بمیرم 

والا من بچه خواهرشوهرم پوست همه رو کنده با گریه های وقت و بی وقت و بی دلیلش،چهار سالشه ولی بهش میگی ...

عزیزممم

آخه طبیعت بچه همینه

منم بچه خواهرم ۲-۳-ماه هی گاز میگرفت

بچه داری کار سختیه واقعا و به سرپرستی گرفتن کار سخت تر اما واقعااا جفتش قشنگ و لذت بخش هم هست

خیلی خیلی بده به خدا با اون متن من کلی غصه خوردم هنوزم که نزدیک یه ساله متنو خوندم یادمه  که ط ...

من فکر میکنم اینا با بچه هم خون خودشون هم نمیتونن پدر و مادر نرمالی باشن

خب همه بچه ها یه سری بد قلبی و آزار دارن،همشون ممکنه بی ادبی کنن،درس نخونن و...مگه همه بچه ها مطابق میل پدر مادرن؟؟

فقط چون بچه خودشونو نمیتونن جایی پس بدن سرکوب و تحقیرش میکنن

عزیزممم آخه طبیعت بچه همینه منم بچه خواهرم ۲-۳-ماه هی گاز میگرفت بچه داری کار سختیه واقعا و به سر ...

دقیقا

کسی اعتراض می‌کنه میگم بچس خب درست میشه

میفهمم ممکنه آدم خسته بشه

چقدر مامان تو همین سایت گله میکنن که کم آوردن خسته شدن از دست گریه و نق و آزار بچه هاشون

اون طفلکا که دچار آسیب‌ بیشتری ام هستن میدونم که صبوری و عشق بی نهایت میخواد

من فکر میکنم اینا با بچه هم خون خودشون هم نمیتونن پدر و مادر نرمالی باشن خب همه بچه ها یه سری بد قل ...

همون دیگه ببین من حتی یادمه تو یکیش نوشنه بود بچه رو اورده میگه این معلوم نیست بچه حروم... کدوم فلانیه 

یعنی حتی همون اولش با خودشون و مسئله کنار نیومدن و اصلا نمیدونن دارن دست به چه کاری میزنن فقط میگن تحت شرایط احساسی بریم بچه از فلان جا بگیریم 

هعی حداقل خداروشکر میکنم اینقدر سخت میگیرن که این موارد انگشت شمار میشن 

حداقل اگه بچه مادر پدر نداره روانش سالم باشه خود بهزیستی تا 18 نگهشون میداره

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

دقیقا کسی اعتراض می‌کنه میگم بچس خب درست میشه میفهمم ممکنه آدم خسته بشه چقدر مامان تو همین سایت گ ...

دقیقااا

آخه مادر شدن سخت ترین کار دنیاست ما ساده میبینیمش یه شغل بدون مرخصی ۲۴ساعته تا پایان عمره که فقط از خوبیا و عشق و لذتش گفتن از خشم و درد و رنج و خستگیش نگفتن

ولی واقعا بنظرم شما از لحاظ فکری شایسته به سرپرستی گرفتن یه کودک هستید انشالله که بتونید تصمیم درست بگیرید

هرچند قبلش از لحاظ روحی هم باید خودتون و همسرتون آماده باشید

همون دیگه ببین من حتی یادمه تو یکیش نوشنه بود بچه رو اورده میگه این معلوم نیست بچه حروم... کدوم فلان ...

من احساس میکنم محیط بهزیستی هرچقدرم خوب باشه بچه نیاز به آغوش مادرانه داره

نمی‌دونم چرا انقد فکر کردن بهشون عذابم میده

اینکه کسی نباشه برات لالایی بخونه موقع خواب،یه خونه نداشته باشی واسه خودت و... خیلی برام دردناکه

امروز با همسرم شوخی کردم یه چیزی گفتم

برگشت به شوخی گفت با این زبونت بری یه بچه بیاری اونم بی تربیت میشه خب

گفتم دیگه نگو یه بچه بیاری،بگو جلو بچه مون اینو بگی بی تربیت میشه!!

یعنی هنوز هیچیییی نشده انگار دلم نمی‌خواد با این حرفا حس کنم بچه خودم نیست چه برسه بگم معلوم نیست بچه....کیه این ؟

دقیقااا آخه مادر شدن سخت ترین کار دنیاست ما ساده میبینیمش یه شغل بدون مرخصی ۲۴ساعته تا پایان عمره ک ...

ممنون عزیزم امیدوارم 

من احساس میکنم محیط بهزیستی هرچقدرم خوب باشه بچه نیاز به آغوش مادرانه داره نمی‌دونم چرا انقد فکر کر ...

خب اون بچه ها خیلی سخت بزرگ میشن اما چون درکی از خونه.و این چیزا ندارن به همون مخیط عادت میکنن اذیت نمیشن زیاد

همتای مامانم بودم❤

من چندسالع توي نوبتم خودم بچه دارم چندباري صحيت كردم با مددكارا اولويت اول زوج هاي نابارور هستن

سلام منم یه پسر دارم 

دلم میخواد یه دختر بیارم 

شرایطش رو اطلاع دارید ؟

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن