2777
2789
عنوان

نمی‌دونم چه کاری درسته،میخوام برم سراغ فرزند خواندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 673 بازدید | 75 پست
یه خانممی سر اینکه دخترش مشکوک به ایدز بو‌د خیلی اذیت شد و یکی دیگه هم بود که میگفت بچم روز به روز ن ...

بچه ها غربال ميشن

بچه هاي بيمار توي الويت اخر هستند

و اين گووه بيماري ها اصلا!!

هركسي هرچيزي ميگه باور نكنيد.

بچه خود ادمم ممكنه ناخلف باشه

واقعا نبايد به هركسي بچه بدن

فرهنگ مزدم ما خيلي پائينه

💕

۲۸ ۳۳

خب جوونید

فرزند خونده هم عالیه

دیگه درد زایمانم نداری

این تصمیمها شخصیه

کاری به نظر مردم نداشته باشید

اگر اونقد بالغ شدید که خودتون تصمیم بگیرید مشکلی نداره

وگرنه تا فردا اون بچه یه چیزی گفت نگن ببین چون بچه خودت نیس

مردم بچه واقعیشونم گلی به سرشون نزدن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما بايد خودتون و همسرتون مشكل بچه دار شدند داشته باشيد چندسالي هم گذاشته باشه و .. ميدونيد چقدر م ...

نمی‌دونستم حتما باید مدرک عدم امکان بارداری باید وجود داشته باشه😞

گاهی با یه اشتباه نوزده نمیشی...صفر میشی
الان که ظاهراً شرایط به نام زدن ملک برداشته شده  تو سایت نوشته بود خیلیا مستأجرن اما بچه گرفتن ...

اره خیلیا به دلایلی که همون خانومه گفت پشیمون میشن میان گریه و زاری و فلان که بچه رو نمیخوایم من تو نت یه جا دیدم یه مدد کار نوشته بود چون بچه شلوغ بوده و همه رو گاز میگرفته یا چون بچه تو نوجونی یکم بچه بد قلقی شده و اینا نظرشون تغییر کرده و اومدن پس بدن بعد از چندین سال 

برا همین سخت بچه میدن دست کسی.

وگرنه تو خبرا خوندم فقط شهر ما چند هزار نفر تو صف انتظارن برا بچه

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بله حق با شماست ولی خب اون بچه ها کلی آسیب روحی و روانی دیدن ،حین بارداری مادر تو اون محیط و... و ...

من مادرم خب بچه خودم رو یه جوری دوست دارم که هیچ وقت تجربه نکردم چون من خیلی خواهر زاده هامو دوست داشتم ولی این جنسش فرق داره انگار یه چیزی رو خودت خلق کردی و هر لحظه با هر کاری که میکنه به وجد میای هیچ وقت حس نمیکنم آدم بتونه به کسی جز بچه خودش این حس رو داشته باشه بالطبع همه مشکلاتش رو قبول میکنی ولی در غیر این صورت ممکنه گاهی پشیمون بشی و

کم بیاری من تو رو منصرف نمیکنم ولی خب منظورم اینه این مشکلاتم هستن خودت رو آماده کن

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

خب جوونید فرزند خونده هم عالیه دیگه درد زایمانم نداری این تصمیمها شخصیه کاری به نظر مردم نداشته ...

دقیقا

و اضافه کردن یه موجود بی گناه به این دنیای مسخره به نظرم قشنگ نیست

هرکسی دیدگاهی داره اما دلم میخواد حس مادری مو به کسی ببخشم که الان تو این دنیاست و احتیاج به نوازش مادر داره

من چندسالع توي نوبتم خودم بچه دارم چندباري صحيت كردم با مددكارا اولويت اول زوج هاي نابارور هستن

😞😞

خب ممکنه بعد چندسال موافقت بشه با درخواستم؟

بچه ی خود آدمم همین کارارو میکنه ولی دیگه کسی پسش نمیگیره😂

همون دیگه من پرام ریخت خوندم خیلی دلم سوخت 

خانومه نوشته بود برا ایناس که بچه رو دیر میدن و سخت چون بچه تا پاشو کج میذاره چون بچه خودشون نیست میخوان جا بزنن و پسش بدن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

بچه ها غربال ميشن بچه هاي بيمار توي الويت اخر هستند و اين گووه بيماري ها اصلا!! هركسي هرچيزي ميگه ...

میگفت پنهان بوده حتی مجبور شده بود بره شهر دیگه تا آزمایش های دقیق تری بده دیگه نمی‌دونم ایدز داشت یا نه خودتون هم میدونین ایدز ممکنه ده سال هم دوره پنهان داشته باشه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من مادرم خب بچه خودم رو یه جوری دوست دارم که هیچ وقت تجربه نکردم چون من خیلی خواهر زاده هامو دوست دا ...

متوجه هستم چی میگید اما شما حس مادری و اون علاقه رو تجربه کردید 

مثلاً من بچه ندارم و خواهر زاده دارم،فکر میکنم تو دنیا هیچکسو بیش از اون دوست ندارم،مثل اینه مزه چیزی رو وقتی نچشیده باشی خب هوسش هم نمیکنی

منظورم اینه وقتی اون بچه بیاد تو خونم خب میشه بچه خودم

قرارم نیست بچه ای از خون خودم داشته باشم که بیشتر از اون دوسش داشته باشم و تفاوت احساس بچه هم خونم و اون رو درک کنم

نمی‌دونم منظورمو چطور بگم

همون دیگه من پرام ریخت خوندم خیلی دلم سوخت  خانومه نوشته بود برا ایناس که بچه رو دیر میدن و سخ ...

انگار اسباب بازیه🥲

تازه اون بچه ها از بچه تنی خود آدم شرایط سخت تری داشتن و اصلا آمادگی همچین برخوردی ندارن حس رهاشدگی، شرم، سرخوردگی، ترس و هزاران چیز دیگه رو تجربه میکنن:))