2777
2789

امروز گرفتمش ،یه ساله و نر هست 

صاحبش گفت روزی دو بار صبح و غروب بیار بیرون داخل چمن و پارک جیش می کنه 

من امروز هم صبح و هم غروب بردمش بیرون ،اونم چند  جیش کرد 

ولی حس می کنم چن جای فرشم خیسه 

نمی دونم این سگه داره جیش می کنه یا من وسواس گرفتم ؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می‌دونی تو یکسری کشورها قانون هست که سگ حق ادرار و مدفوع در پارک و خیابون  رو نداره؟ 

سگ نگه می‌دارید قانون و بهداشتش رو هم یاد بگیرید 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

ربطی ب نژاد نداره ولی سگای بالغ همون معمولا دوبار در روز جیش میکنن و اینکه سگه شما نر هست من حدسم رو ...

یعنی با جیشش نشانه گذاری می کنه😐

یعنی هر روز همینه منوال ادامه داره؟

معمولا سگا اولین بار که جایی میرن نشانه گذاری میکنن جیش میکنن 

یعنی چی نشانه گذاری میکنه؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
معمولا سگا اولین بار که جایی میرن نشانه گذاری میکنن جیش میکنن 

یعنی بدای خودشون قلمروتعیین میکنن

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
یعنی با جیشش نشانه گذاری می کنه😐 یعنی هر روز همینه منوال ادامه داره؟

سگا برای اینکه قلمرو خودشونوو نشون بدن با جیش نشونه مززارن هرجا حس کردی اینکار کرد با اب و سرکه بشور بوش بره دوباره اونجا جیش نکنه