2777
2789

خیلی استرس دارم

هر چی میدونین ازش بهم بگین

چند روز دیگه باید بزنم اونم دوتا بزززررررگگگگ

امپول گاو هم اینقدر نیست 

الان روزانه یدونه کوچولو زیر پوستی میزنم تا برسم به اون دو تا غول

میترسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی با اجازه خانما ازمایش بتا رو چند ساعته میدن؟

فقط 3 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اگه امضامو میخونی برای شادی روح پدرم و تمام اموات فاتحه ای بخون🖤😭بابایی خیلی دلتنگتم بیبی چکم ۲۲ فروردین ۱۴۰۴ مثبت شد🤩❤️جواب بتام ۲۷ فروردین مثبت شد 🤩🤩🤩خدایا شکرت بابت نعمتی ک بهم دادی

عزیزم من چند روز قبل زدم خودش ک درد ندارن که منم دو تا با هم زدم فقط بعدش شاید یکم دل‌درد کمردرد د ...

بسلامتی عزیزم 

اگه اینه خوبه .اخه من اون ریزا هم که میزنم دل درد میگیرم

میترسم اون گنده ها بزنم بپوکم

بعد اینکه شما قبلش دارو مصرف میکردی؟ حالا که امپولو زدی اون داروهارو بازم مصرف میکنی؟

بسلامتی عزیزم  اگه اینه خوبه .اخه من اون ریزا هم که میزنم دل درد میگیرم میترسم اون گنده ها بز ...

آمپول ک‌زدی استراحت کن 

من قبلش فقط بهم لتروزول داده بود.

نه دیگه آمپولو ک میزنی دارو‌مصرف نمیکنی بعدش

خب وایسا کارت دارم بعدش دردت گرفت؟ مثلا تخمکات بعدش حامله شدی؟

نه هیچ دردی نداشتم نه من باردارنشدم به خاطر اینکه استرس زیاد داشتم انشالله شما باردارمیشی سعی کن بهش زیاد فکر نکنی بعداینکه زدی صلوات زیادبفرست بهت آرامش میده