2777
2789
ببین این تصمیم دوستته ..تا اردیبهشتم چیزی نمونده ..منصرفش نکن ..انشالاه برا دوست شما مثبت بشه .‌من ن ...

اره بیچاره یه بار جدا شده بود الان که دوباره ازدواج کرده و شوهرشو دوست داره و ادمه اینجوریه انگار خدا همیشه یه جایی رو باید لنگ بزاره . هیچ کسم نمیدونه از خانواده ش از تبریز به تهران اومدن هم راحت نیستن هر دفعه با یه بهونه میاد

عکس رنگی نداد بهت ؟ من چسبندگی داشتم عکس رنگی خیلی کمکم کرد ببین برای من کلن مجموع کارهایی که انجام ...

چرا عکس رنگی داد یعنی خودم اولین باری که رفتم پیشش گفتم برام بنویسه ..لوله هام باز شد ..ولی بازم حامله نشدم تخمکام ضعیف شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا مام تمام تلاششون اینه بفرستن تو سیکل ای وی اف وتخمک  اهدایی ..‌..اینو یکی از خود کارکنان ما ...

انشالله شما هم بتونی بهترین دکتر رو پیدا کنی و با همون ادامه بدی من هیچ وقت یادم نمیره یه شب تا صبح تو گوگل سرچ میکردم دکترای مختلف رو سیو میکردم بعد حالم بد شد از اینهمه دکتر که نمیدونستم کدومش خوبه . انقدر گریه کردم سر نمازم از خدا خواستم خودش بهم راه درست رو نشون بده . دقیقا فرداش یکی از همکارام کاملا مسخره و اتفاقی اسم دکتر گل شیرازی رو گفت منم همون روز برای فرداش وقت گرفتم و رفتم . 

دقیقا این دوست منم ازدواج دومشه ..و خانواده شوهرش نمیدونن که دنبال درمانه 

خیلی بده اگه مخصوصا مشکل از خودش باشه البته بازم بستگی به ادمش داره . خدا خودش کمک کنه 

چرا عکس رنگی داد یعنی خودم اولین باری که رفتم پیشش گفتم برام بنویسه ..لوله هام باز شد ..ولی بازم حام ...

فرنیل اید میخوری ؟ دارو چی میخوری از فرتیل اید و اوو بوست غافل نشو میدونم گرونه ولی

فرنیل اید میخوری ؟ دارو چی میخوری از فرتیل اید و اوو بوست غافل نشو میدونم گرونه ولی

نه هیچ دارویی نمی‌خورم..اووبوست که اصلا لاهوتی بهش اعتقاد نداره ..کلا داروی تقویتی هیچوقت تو این دو سال به من نداد ..فقط امپولای تخمک کشی و انتقال ..الان دکتر جدیدی که رفتم بعد انتقال کلی داروی تقویتی داد ..ولی پیش لاهوتی انتقال دادم هیچی نداد ..فقط فولیک اسید ۱

من یکبار مرکز امین شهریور ماه انتقال دادم منفی شد، بعدش خیلی تحقیق کردم اولا آی وی اف شانسیه!مثلا من که تنبلی دارم و ذخیره پایینه منفی شدم ولی ۲تا ازدوستام شوهراشون مشکل داشتن بار اول توی امین مثبت شدن‌.کلی پرس و جو کردم اینکه الان مام خیلی تعریف میشه علتش اینه که اسمش افتاده توی زبونها ، یعنی خیلی مریض داره وقطعا بین اونها تعداد مثبتها بیشتراز مراکزی ک تعداد مریضاشون کمتره.مام هزینه هاش بیشتره و هرکسی رفته میگه بلافاصله بعدانتقال بلندت میکنن چون تعداد بیمارا زیاده،درصورتیکه در مرکز امین نیم‌ساعت مارو تخت بودیم.فکر میکنم این مراکز همه مثل همن تا اون بالایی نخواد نمیشه. من روحیه ادامه دادن ندارم سنم ۳۹ شد دیگه ول کردم 

من انتقال انجام ندادم هیچ جا اما دوجلسه رفتیم رویان که بعد از ازمایش اسپرم که همسرم اونجا انجام داد ...

افتضاحه منم یکسال و نیم علاف کردن. به نظرم اصلا مریض ها را با دقت بررسی نمی کنن. یکسری دکتر بی نام و نشون هم آوردن که برای همه مریض ها یک نسخه یکجور می پیچن

واقعا؟ باور نمیکنم . حتما اهدایی هم پیشنهاد داده 

بآور کن عزیزم ..میگفتن ذخیره تخمدان از بدو تولد مشخصه با هر بار پریود کمتر میشه ..از ۳۵ سالگی به بعدم که کلا تخمکا ضعیف میشه هییییچچچچ داروی تقویتی و نه ذخیره رو زیاد میکنه نه کیفیت ..جواب دکتر لاهوتی چند باری که گفتم تقویتی بده همین بود ..گفتم برم طب سوزنی گفت پولتو می‌ریزی تو جوب ....بله همون اولین باری که رفتم ۲سال پیش گفت من گفتم نه