2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جاری و خواهر شوهرم هر دو گاندی انجام دادن و جفتشون بچه دارن. یکی دو قلو اون یکی یک قلو

میدونین‌با کی انجام‌دادن و‌کی؟ چون من خودم قبل کرونا گاندی بودم ولی به نظرم کادر جدید دارن الان 

بچهای ای وی افی هستن از تهرانم هستن مراکز مختلف میرن اطلاع دارن همین میکروانجکشن ۹۴رو سرچ کن بیا توش ...

پیدا نمیکنم سیصد و‌خورده ای تاپیک هست از میکروانجکشن

کجا افتضاح بود مام‌یا رویان، با کدوم‌دکتر انجام دادین 

من انتقال انجام ندادم هیچ جا اما دوجلسه رفتیم رویان که بعد از ازمایش اسپرم که همسرم اونجا انجام داد که نتیجه ش زمین تا اسمون با ازمایش اسپرمایی که بیرون داده بود قبلا فرق داشت دیدم دکتر اورولوژ بدون هیچ سوال و جواب و دقتی در اوضاع بیمار چند تا ویتامین جزیی نوشت و مارو تا ۳ ماه فرستاد دنبال نخود سیاه منم دیگه نرفتم و تازه توی مام رفتیم دیدم دکتر با دیدن تمام مدارک قبلی شوهرم سه تا ازمایش همون روز اول نوشت که هیچ دکتری بهش اشارم نکردن ازمایش اسپرم و هورمون و دی اف ای راستش از این دقتش خوشم اومد الان منتظرم پروژه شوهرم تموم شه بریم ازمایش بدیم ببینیم نتیجه جیه که دکتر طبق اون درمان رو ادامه بده اما رویان انگار همه رو فقط میخوان سریع بفرستن توی سیکل انتقال

من انتقال انجام ندادم هیچ جا اما دوجلسه رفتیم رویان که بعد از ازمایش اسپرم که همسرم اونجا انجام داد ...

دکتر منم میگفت اصلا رویان رو پیشنهاد نمیدم . میگفت خودشو خیلی پایین تر میزنن. مام با کی شروع کردین؟ مشکل همسرتون چیه؟