2777
2789
عنوان

درامد همسر

299 بازدید | 37 پست

درامد شوهرم ماهی ۱۷ ایناست ده تومن پای قسط میره بقیش هم خرج خونه میشه تا وقتی بهش نگم پول میخام بهم نمیده چیزی ولی چیزایی که مورد نیازمه رو خودش میدونه و میخره حالا چند مدت پیش بهش گفتم بابام قراره یه مقدار پول بهم بده میخام طلا بخرم از اون روز گیر داده که بیشتر ازش پول بگیر بده به من بدم پای قسطام هرروز میپرسه پولو نریخت پس برای قسطا چیکار کنیم ناگفته نمونه برای تولدم مامانم ده تومن بهم داد دادم به شوهرم گفت لازم دارم بهت پس میدم ولی هنوز اونو هم نداده بهم 

وا چرا بهش گفتی.بگو کنسل شد 

ی خانوم خوشگلم🧚‍♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩‍👧‍👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩‍💼و خونه داری 👩‍🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه قدر دان هست و پس میده هرچند خوشم نمیاد مرد چشمش به هدیه زنش هم باشه

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
پول زیادی هم نیست اینی که بابام قراره بده قصد دارم بهش نگم که ریخته و برم طلا بخرم 

آره نگو از اولم نباید میگفتی پولو میگفتی بردن برام طلا خریدن

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫