درامد شوهرم ماهی ۱۷ ایناست ده تومن پای قسط میره بقیش هم خرج خونه میشه تا وقتی بهش نگم پول میخام بهم نمیده چیزی ولی چیزایی که مورد نیازمه رو خودش میدونه و میخره حالا چند مدت پیش بهش گفتم بابام قراره یه مقدار پول بهم بده میخام طلا بخرم از اون روز گیر داده که بیشتر ازش پول بگیر بده به من بدم پای قسطام هرروز میپرسه پولو نریخت پس برای قسطا چیکار کنیم ناگفته نمونه برای تولدم مامانم ده تومن بهم داد دادم به شوهرم گفت لازم دارم بهت پس میدم ولی هنوز اونو هم نداده بهم
نده ای بابا ما چقد ساده ایم پول ب شوهر میدیم ب جا اینکه اون بده شوهر بدبخت من ماهی بالای ۵۰ پول درمیارع ولی چشش دنبالع یارانه منم هس اونم خرج میکنه کثافت خیر ندیده بعد ب من میگ پول پرست
🤐🤐🤐 چ پر توقعه . ده تومنو براخودت طلا میخریدی . ۷تومن تو یک ماه قشنگ پس اندازم میش ...
اخه چحوری میشه پس اندازم کرد با ۷تومن
من عاشق نام خلیج فارسم ،خلیج همیشه فارس،ایران سرای ابدی من است دوستت دارم ایرانم مادرم،نموندی رو حرفخو نموندی بیمه اتکشت و آخری نهوندی،بیمه ادگو اری و براگردی چکه مه نشتم تو آخری نهوندی،چکاری اتکه وا دلم رفتیو تو اتکه ولم شکسته بودن ای دلم عزیزوم عزیزوم ،فاصله کفتن بین ما جدایی بودن سهم مادلتنگتم مه باخدا عزیزوم عزیزوم
من همون اول ازدواجم وقتی رفتیم پاگشایی خونه بابام بهم کادو داد پول بود پیش شوهرم برگردوندم به بابام گفتم من از،شما توقعی ندارم تازه عروسی وجهیزیه دادی ازاین به بعد هیچی نمیخوام ازت دیگه شوهرمم هیچ توقعی نداشت بهم میگه من هم شوهرم هم خونواده برات