2777
2789
عنوان

کابینت نئوکلاسیک با رنگ روشن

1278 بازدید | 12 پست

سلام خشگلا ، میخام کابینت نئوکلاسیک از جنس ام دی اف که روش ابزار میخوره و روشم رنگ پلی اورتان میشه بزنم ، از نظر رنگ یک سوال داشتم ، اینکه ایا خیلی بکه میشه چون رنگ هستش ؟ اخه تو مغازت رنگ ابی تیره بهنوان دکور بود دست زدم لکه رژوبت دستم روش موند، اما رنگ روسنش اینجوری نبود ، اما استرس دارم نکنه روشنشم خیلی کثیف و لک بشه 

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم من پتینه کار هستم تو بعضی خونه ها دیدم رنگ گلها رو هم یه وقتایی ما میزنیم کاملا براقه یه دستمال بکشی میره .مگر اینکه بین گلها چربی و گردو خاک بشینه یه کم سخت بشه

یعنی روش از این لایه هایی که وکیوم میشه نمیخوره؟فقط رنگ میخوره؟متری چند؟

رنگ هست متری ۱۱ و نیم

خدایا شکرت!دوست داشتین یه صلوات برا مامان شدن همه منتظرهابفرستین و یه صلواتم برای سالم بدنیا اومدن نی نی تو دلم
نه عزیزم من پتینه کار هستم تو بعضی خونه ها دیدم رنگ گلها رو هم یه وقتایی ما میزنیم کاملا براقه یه دس ...

اخ چه خوب 

یک سوال بهترین رنگ چه رنگی هست اخه اینکه میگن پولیشی هست خوبه ؟ 

و اینکه چه رنگی کلا برای کابینت بهتره از دظر زیبایی و نظافت و مد 

یعنی روش از این لایه هایی که وکیوم میشه نمیخوره؟فقط رنگ میخوره؟متری چند؟

نه‌وکیوم نیستش فقط رنگه 

دقیقا چی تایپ کردی🤣 من دوساله نئوکلاسیک رنگ بژ دارم کثیف نشده

اره خیلی اشتباه داشتم الان برم اصلاح کنم

خشگلا ، میخام کابینت نئوکلاسیک از جنس ام دی اف که روش ابزار میخوره و روشم رنگ پلی اورتان میشه بزنم ، از نظر رنگ یک سوال داشتم ، اینکه ایا خیلی لکه میشه چون رنگ هستش ؟ 

اخه تو مغازه رنگ ابی تیره بعنوان دکور بود دست زدم لکه  دستم روش موند، اما رنگ روشنش اینجوری نبود ، اما استرس دارم نکنه روشنشم خیلی کثیف و لک بشه 

اخ چه خوب  یک سوال بهترین رنگ چه رنگی هست اخه اینکه میگن پولیشی هست خوبه ؟  و اینکه چه ر ...

پولیشی نمیدونم منظورتون چیه کابینتها چند دور رنگ میخوره سمباده ودوباره رنگ ..رنگش پلی اورتان هست که مقاومترین نوع رنگ هست .سفید هیچ وقت دلت رو نمیزنه فضا رو هم بزرگتر نشون میده .ولی رنگهای کبالتی که تازه مد شدن زیبایی خودشون رو دارن