2777
2789

سلام استارت خواھش میکنم ببخش لینک گذاشتم صلوات ب نیتت میفرستم ک منو ببخشی،عزیزانی ک میاین تاپیکم میخوام کمکم کنید ک حال دل خودم بھتر بشہ،چیکار کنم شوھرم ادم بشہ حالم خیلی بدہ توروخدا

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=11583521&slug=شمارو-بہ-امام-حسین-اگہ-میتونید-کمکم-کنید-بیاید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاحالا موردی ندیدم خوب شده باشه حتی بابام که ۶۰سالشه و ۳۰سال بیشتره ک خونه دارن

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
چکار میکرد یکمشوبگو

عزیزم من نزدیک باهاش نیستم ک بدونم چطوری اینکار کرد 

تو یه جمع زنونه برامون گفت من اگ سیاست نداشتم اینجوری زندگیم خوب نمیشد 

پسره رو کاری کرده که تموم اموالشو زده به نام خانومش تازه خانواده پسره خبر نداشتن مثل ایک بعد از اینک خبر دارشدن گفتن ب چی اینکار کردی گفته زنمه دلم میخواد بدمش الانم اگ جدا بدی زنشو یکی بگه باهاش کلا قطع ارتباط میکنه یعنی واقعا اینقدر زن دوست شده 

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓
عزیزم من نزدیک باهاش نیستم ک بدونم چطوری اینکار کرد  تو یه جمع زنونه برامون گفت من اگ سیاست ند ...

یعنی واقعا قبلا اینو نمیتونست از خونه مامانش ببره ما وقتی فهمیدیم این زنش شده گفتیم گناه دختره همش گوشی و کنار مامانشه

توی دنیای مستطیل ها من یک مربعم که کسی متوجه عرضم نشد...🤓