2777
2789
عنوان

من همون دیشبی هستم گفتم شوهرم سر هرچیزی میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 51 پست

عزیزم برای بار چندم میگم که خداوند قدرت مرد رو در بازوهاش قرار داده و قدرت زن رو در زبونش.باید سیاست زنونه یاد بگیری و جوری بهش نفوذ کنی که اصلا متوجه نشه نه اینکه اینقدر بهش گیر بدی و بحث کنی که خودتو از چشمش بندازی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

اینبار جلوش وایمیسم

اره قوی باض دختررر

بگو باشه کی بریم درخواست؟

تازه ته دلتم راحت باش ها

انقدررررر سخت شده طلاق گرفتن، مراحلش، مشاوره هاش…

ادم صد بار پشیمون میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره قوی باض دختررر بگو باشه کی بریم درخواست؟ تازه ته دلتم راحت باش ها انقدررررر سخت شده طلاق گ ...

درسته ازدواج دومم هست درسته یه بچه دارم ولی دیگه نمیخام بترسم از طلاق دیگه نمیخام از ابرو و این مزخرفات بترسم خیلی سخته شوهر ادم تو روی ادم بگه میخاستم ببرم طلاقت بدم نخاستی  دیگه غروری برام نمونده که بشکنه من میخام زندگیم رو درستش کنم نمیخام طلاق بگیرم ولی تو اگه میخای طلاق بگیریم مجبور نیستی به زور تحملم کنی اگه میخای طلاقم بدی و مصمم هستی همین فردا صبح بریم کاراشو انجام بدیم( اینو الان بهش اس دادم هنو جواب نداده)

همون دیگه سیاست ندارم

درخواست بده بهت بگم چیکار کنی

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

درسته ازدواج دومم هست درسته یه بچه دارم ولی دیگه نمیخام بترسم از طلاق دیگه نمیخام از ابرو و این مزخرفات بترسم خیلی سخته شوهر ادم تو روی ادم بگه میخاستم ببرم طلاقت بدم نخاستی  دیگه غروری برام نمونده که بشکنه من میخام زندگیم رو درستش کنم نمیخام طلاق بگیرم ولی تو اگه میخای طلاق بگیریم مجبور نیستی به زور تحملم کنی اگه میخای طلاقم بدی و مصمم هستی همین فردا صبح بریم کاراشو انجام بدیم ( این پیامو بهش دادم به نظرتون خوبه؟  جواب نداده فک کنم دستش بنده کار هس)

بخدا اونقدر جلو کاراش صبر کردم خدا میدونه

شما دو نفر از هم بچه داريد بايد يه جايي اين حرفها تموم بشه هر چند كه همه زندگيها پر از مشكل شده

شما كه الان حرفهاتو از طريق پيام گفتي بهش ديگه ادامه نده، اون اگر ميخاست طلاقت بده تا الان داده بود احتياج به گفتن نبود اينها هارت و پورت الكيه 

همسرت يه خواسته اي داره كه توي زندگي برآورده نميشه و روي دنده لج افتاده از اين طريق ميخاد تورو بترسونه يه كم به دلش راه بيا

اگر چيزي رو مخفي ميكنه ازت يه مدت اصلاً پيگير نباش بالاخره اونم آدمه دلش هم صحبت ميخاد يه روزي قفل زبونش باز ميشه 

به خودت اهميت بده سرگرمي براي خودت درست كن باور كن زندگي مردها انقدرها هم پيچيده نيست تو چون بيخبر از كارهاشي داري اذيت ميشي و فكر ميكني خبريه 

خودتو آروم كن اصلاً برات مهم نباشه بيشتر ارتباط دو نفره اتون مهم باشه برات روي خودتون تمركز كن

يه زماني همسر منم همينطور شده بود همه جيك و پوكش با برادرش بود شماره اصطراريه روي گوشيش كه در مواقع ضروري بدون باز كردن قفل گوشي بشه باش تماس گرفت شماره داداشش بود اما بعد چند سال خود به خود درست شد 

الان من بگم طلاقم بده راضي نميشه در صورتيكه يه زماني منو با اين حرف اذيت ميكرد تو بايد قوي باشي مردها قرار نيست همه نيازهاي عاطفي و احساسي مارو برآورده كنن 

درسته ازدواج دومم هست درسته یه بچه دارم ولی دیگه نمیخام بترسم از طلاق دیگه نمیخام از ابرو و این مزخر ...

نبايد خودتو در موضع ضعف قرار بدي و حرف بزني 

از موضع قدرت و احترام و محبت صحبت كن 

درسته ازدواج دومم هست درسته یه بچه دارم ولی دیگه نمیخام بترسم از طلاق دیگه نمیخام از ابرو و این مزخر ...

اره ادم باید زندگیشو بسازه نه اینکه خرابش کنه

ولی اینکه شوهر ادم بخواد هی با طلاق تهدیدش کنه که نشد زندگی

کاش رو در رو بهش میگفتی قیافه شو ببینی همون لحظه

به هرحال انشالله تمام مشکلاتت به زودی حل بشه

فقط قووووی باش

عزت نفس داشته باش