2777
2789
عنوان

من همون دیشبی هستم گفتم شوهرم سر هرچیزی میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 51 پست

کاش میمردم و اینقدر خورد نمیشدم😔😔تازه دیشب بهم گف تو صبح تا شب میخابی من میرم کار میکنم به جای دستت درد نکنه. عصابمو خورد میکنی منم امشب میخام بهش بگم که کی کارای خونه رو میکنه صبح تا شب اونم با حاملگی ام از خودم بیشتر متنفرم که اینقدر ضعیف شدم 

انگار دوستان همه مشاورن😂😂

باز بعضیا باتجربه ترن من فقط بهترین راه از نظر خودم به ذهنم رسید 😂

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من. 

شوهر منم تو هردعوای کم یا شذید بهم میگفت طلاق

منم استرس میکشیدم و ناراحت میشدم

یه بار تو یه دعوای آخرمون که خیلی هم دعوای شدیدی بود گفت طلاق

منم گفتم باشه کی؟ الان بریم درخواست بدیم یا فردا؟

هنگ کرد

مردا بدونن از یه چیزی میترسی هی تکرارش میکنن

اینجوری محکم وایستیم حداقل غرورمون حفظ میشه اونام هیچ کاری نمیتونن بکنن

دیگه ترسی ندارن اقایون  سکه خیلی تعدیل و تقسیط داره

آره ولی مرد عوضی یه دونه سکه ام بخواد سالی بده جونش درمیاد 🤦🏻

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
کاش میمردم و اینقدر خورد نمیشدم😔😔تازه دیشب بهم گف تو صبح تا شب میخابی من میرم کار میکنم به جای دست ...

اندفعه گفت ی لنگه پا وایستا بگو یا طلاقم بده مهریممم تا قرون اخر ازت میگیرم بچمم تا هفت سالگی پیش خودم بزرگ میشه چون قانون اینه 

بگو بعدشم خودش خواست میمونه پیشم 

نفقممم از حلقت میکشم بیرون 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

کاش میمردم و اینقدر خورد نمیشدم😔😔تازه دیشب بهم گف تو صبح تا شب میخابی من میرم کار میکنم به جای دست ...

تا حالا بهت نگفتن جواب ابلهان خاموشيست ؟؟؟

دوباره ميخاي يه حرفي بزني كه اون صد تا بدترشو بگه و بره روي اعصابت

بذار پاي نادونيش 

مردها از اين حرفهاي مفت زياد ميزنن الهي كه لال بشن از شر زبونشون خلاص بشيم

دقیقا هیچ ترسی ندارن همشونم از ازدواج پشیمون هستن

والا خودم مرد بودم هرگز زن نمیگرفتم 🏋‍♀️🤣🤣🤣

از شوخی گذشته 

ببین ریشه بحثتون چیه 

خودتم تا گفت طلاق 

گریه زاری و ..نکن 

مشتاقانه بگو باااشه باشه کی بریم 

بعد نرو 

یه چند دفعه ببینه برات مهم نی ساکت میشه 

شاید شما بارداری اقا قاطی کرده 

ترسیده از بار مسئولیت 

نگرانی هاش تبدیل به استرس شده 

و نمیدونه چیکار کنه میگه طلاق 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

اینبار جلوش وایمیسم

مگه حامله نيستي !؟ بهت فشار مياد ميفتي به خونريزي به فكر جوون خودت و بچه باش . تو الان به شدت آسيب پذيري اگه بلايي سر بچه ات بياد همين شوهرت همه رو ميندازه گردن تو دختر خوب عاقل باش احساسي تصميم نگير صبرتو زياد كن خدا خودش كمكت ميكنه