2777
2789
عنوان

بالاخره زن نامزد سابقم بهم زنگ زد

404 بازدید | 36 پست

منتظر این روز بودم 

اون زمان حتی زنش هم رفته بود پشت سذم حرف زده بود که من خوبم اون مشکل داشته طلاقش دادن😐😐🤦‍♀️

بعد امروز زنگ زد گفت چرا طلاق گرفتی؟چجوری طلاق گرفتی نمیتونم از دست اینا نجات پیدا کنم

گفت میتونی بیای شهادت بدی برای توام اینطوری بوده میتونی اسکرین شات پیام‌هایی که باهاش تونستی طلاق بگیری رو بیاری 

گفتم نه اصلا من کار ندارم پای منم وسط نکش اون پیاما و شهادت من کمکب بهت نمیکنه.گفتم اون زمان که تماس گرفتین و گفتم آقا دلیل طلاقم این بوده و شما رفتین پشت سرم حرف زدین سر خودتو شیره مالیدی وگرنه زرنگی نکردی. گفتم اون زمان من کمکت کردم شما هم جبران کردی الان نمیتونم کاری داشته باشم.

هر چی هم گفت من قبول نکردم 

نامزد سابقم ادمای عوضی هستن من نمیتونم برم خودمو دوباره باهاشون در بندازم.من بهش گفتم اون زمان میخواست چشمشو باز کنه 

ولی کاش تا من عقد میکنم طلاق نگیرن که پسره سرش گزم باشه باز نیاد منو اذیت کنه و بخواد بهم بزنه ازدواجمو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پس حالا که داری عقد میکنی به هیچ وجه دیگه جواب زنه رو نده

بعدا حرف از دهنه تو نره بگه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
پس حالا که داری عقد میکنی به هیچ وجه دیگه جواب زنه رو ندهبعدا حرف از دهنه تو نره بگه

همون دقیقا.بهش گفتم دیگه زنگ نزن وگرنه به خاطر مزاحمت ازت شکایت میکنم 

چون اون زمان هم داشت ازدواج میکردن انقدر زنگ زد تا من جواب دادم آخرم رفت پشت سرم حرف زد 

همون دقیقا.بهش گفتم دیگه زنگ نزن وگرنه به خاطر مزاحمت ازت شکایت میکنم چون اون زمان هم داشت ازدواج می ...

پس ذاتش خرابه

هیچ محل نده 

اسکرین تماسای بی جوابش رو نگه دار

بعدا به دردت میخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
تو سایت دیدم خیلیا با مرد مطلقه ازدواج‌میکنن چون مرده گفته مشکل از زنم بوده اون خیانت کردههمه هم پشی ...

خدانکنه هیچکس بد شه براش ولی اون زمان فکر میکنن ما دشمن خونی هستیم داریم دسیسه میکنیم😂😂😂😂خب چرا زنگ میزنی تحقیق

خدانکنه هیچکس بد شه براش ولی اون زمان فکر میکنن ما دشمن خونی هستیم داریم دسیسه میکنیم😂😂😂😂خب چرا ...

دلیل طلاق تو چه ربطی به اون خانوم داره 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
آفرین اصلا خودتو دخالت نده حالا خوبه شما قبلا بهش گفته بودیخیلیا این کارو نمیکنن

من اون زمانم نمیخواستم خودمو دخالت بدم تند صحبت کرد و گفت باید بگیری و... منم گفتم چیزی که برای من اتفاق افتاده بود رو گفتم