2777
2789
عنوان

من همون دیشبی هستم گفتم شوهرم سر هرچیزی میگه طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی خوب نگفتم؟

به نظرم بايد ازش بخاي بجاي اينكه هي غز بزنه و تهديد كنه حرف و خواسته اشو واضح بگه و به توافق معقول برسيد كه هر دو طرف در نظر گرفته بشن و طبق اون قرار جلو بريد .

به نظرم بايد ازش بخاي بجاي اينكه هي غز بزنه و تهديد كنه حرف و خواسته اشو واضح بگه و به توافق معقول ب ...

حرفش اینه میگه تو هرچی نیازداشتی بهم بگو من انجامش میدم ولی حق نداری توی هیچ چیزی نظر بدی و دخالت کنی 

حرفش اینه میگه تو هرچی نیازداشتی بهم بگو من انجامش میدم ولی حق نداری توی هیچ چیزی نظر بدی و دخالت کن ...

خيلي هم بد نيست حداقل در مورد خودت دستت بازه خيليها از اين حق محرومن فعلاً به دلش راه بيا دنيا كه هميشه روي يه پاشنه نميچرخه گذر زمان درستش ميكنه فقط بايد صبور باشي و جار و جنجال درست نكني 

مردها دوست دارن كه بعنوان مدير خانواده مورد تأييد باشن و روي حرفشون حرفي زده نشه تو هم بعنوان مدير قبولش كن