2777
2789

شب جاشو از من جدا کرد صبحم خودمو زدم به خواب اونم انگار نه انگار گذاش رفت خیلی احساس خورد شدن کردم وقتی دیشب برگشت گف من میخاستم طلاقت بدم خودت نخاستی خیلی حس بدیه تو خونه ای باشی که شوهرت نخادت و اینقدر رک تو صورتت بزنه و بگه میخاستم طلاقت بدم نخاستی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهریه داری ؟ اگر همش میگه بزار اجرا بترسه. البته من مشاور نیستم نمیدونم بعدش بهتر میشه یا بدتر دوستان بهتر میدونن

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

ی درس درست درمون بهش بده بهش بگو طلاقم بده مهریمم  میخوام بهش

دقیقا پدر منم همش میگه طلاق 

چون میدونه مادرم جاییو نداره 

❤ میشه برای ازدواجم نفری یدونه صلوات بفرستین؟ اجرتون با سیدالشهدا ♡☆

مهریه داری ؟ اگر همش میگه بزار اجرا بترسه. البته من مشاور نیستم نمیدونم بعدش بهتر میشه یا بدتر دوستا ...

دیگه ترسی ندارن اقایون 

سکه خیلی تعدیل و تقسیط داره 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️