2777
2789
عنوان

نودل های متعدد کبد

1503 بازدید | 36 پست

سلام دوستان 

میشه بگین نودل های کبدی خطرناکه؟ 

فرق نودل با توده چیه؟ 

باید چیکار کنم؟

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
نودل اندازه کوچیک تری داره همیشه سرطانی نیست ولی میتونه باشه ادامه ازمایشات و نمونه گیری رو انجام بد ...

چرا اینجوری شدم؟ چند سال پیش یکی از دوستام که باهام قهر بود برام شله زرد اورد من فکر کردم بخاطر اشتی کنون باشه گرفتم کسی هم خونه نبود همه رو خوردم بعد پیام داد شله زرد رو خوردی؟ گفتم اره دستت درد نکنه بعد پیام داد توش سم ریخته بودم این مال سه سال پیشه حتی ظرف شله زرد رو دادم ازمایشگاه خواهرم ازمایش کرد گفت توش سم مارمولک سوسک مایع بوده میگم مال اون نیست؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجوری شدم؟ چند سال پیش یکی از دوستام که باهام قهر بود برام شله زرد اورد من فکر کردم بخاطر اشتی ...

سه سال گذشته سم معمولا انقد طول نمیکشه روی انسان هم خیلی در این حد اثر نمیذاره ولی میتونی از اون ادم شکایت کنی پدرش درمیاد

سه سال گذشته سم معمولا انقد طول نمیکشه روی انسان هم خیلی در این حد اثر نمیذاره ولی میتونی از اون ادم ...

اون خودش تصادف کرد و فوت کرده البته من شکایت نمیکردم چون دوستم بود ولی بعد چند هفته فوت کرد

سه سال گذشته سم معمولا انقد طول نمیکشه روی انسان هم خیلی در این حد اثر نمیذاره ولی میتونی از اون ادم ...

یعنی دارم میمیرم؟

خدایی فاز مردم چیه 💀

نمیدونم چرا اینقدر ازم کینه داشت سر شیعه سنی دعوامون شد البته فقط در حد حرف بود ولی اون ناراحت شده بود

نمیدونم چرا اینقدر ازم کینه داشت سر شیعه سنی دعوامون شد البته فقط در حد حرف بود ولی اون ناراحت شده ب ...

من خودم جاییم که هم شیعه هست هم سنی هم چندتا مسیحی کسی کار به کار دیگری داره اول و اخر انسان ازاده تفکر و اعتقاد خودشو داشته باشه

نه عزیزم اول برو نمونه گیری کنن جواب هرچی بود راه درمان هست

نمونه گیری نکردم دیروز سی تی اسکن شکم با تزریق دادم یه دارویی هم لیوان لیوان خوردم

من خودم جاییم که هم شیعه هست هم سنی هم چندتا مسیحی کسی کار به کار دیگری داره اول و اخر انسان ازاده ت ...

همش فکر میکنم بخاطر اون سم هستش که سه سال پیش خوردم با شله زرد

نمونه گیری نکردم دیروز سی تی اسکن شکم با تزریق دادم یه دارویی هم لیوان لیوان خوردم

اره مراحل ازمایش ها سیستماتیک میره جلو ممکنه بعدش بگن نمونه برداری باشه به هر حال هر نوع شرایطی توی بدن شما باشه خوش خیم یا بد خیم درمان زودهنگام خیلی موثره

همش فکر میکنم بخاطر اون سم هستش که سه سال پیش خوردم با شله زرد

یه همسایه ای داریم زنش واسش مرگ موش گذاشته بود تو غذا اون ادمم پیر بود الان ده سال میگذره همین امروز صبح دیدمش به هم سلام کردیم نترس بخاطر اون نیست 😅