2777
2789
عنوان

نودل های متعدد کبد

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 36 پست
اره مراحل ازمایش ها سیستماتیک میره جلو ممکنه بعدش بگن نمونه برداری باشه به هر حال هر نوع شرایطی توی ...

سمت راست نافم درد میکنه 

توی سونوگرافی نوشته ندول های متعدد در لوب میانی سمت راست کبد

دلم غمگین است اما چیزی درونم فریاد می‌زند فردا روز بهتری خواهد بود ناامید نباش
یه همسایه ای داریم زنش واسش مرگ موش گذاشته بود تو غذا اون ادمم پیر بود الان ده سال میگذره همین ...

عه؟ چه خوب دلم میخواد منم خوب بشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه همسایه ای داریم زنش واسش مرگ موش گذاشته بود تو غذا اون ادمم پیر بود الان ده سال میگذره همین ...

اون موقع که سم خورد هیچیش نشد؟ یا اون موقع حالش بد شد؟ من اونموقع هیچیم نشد الان کبدم مشکل پیدا کرده

سمت راست نافم درد میکنه  توی سونوگرافی نوشته ندول های متعدد در لوب میانی سمت راست کبد

همه ی ندول ها بد خیم نیستن پیشنهاد میکنم تا زمانی که جواب قطعی نیومده فکر و خیال نکنی حتی اگه بدخیم باشن دارو درمان هست اینو منی دارم بهت میگم که تومور بدخیم توی خانواده ی ما خیلی رواج داشته

همه ی ندول ها بد خیم نیستن پیشنهاد میکنم تا زمانی که جواب قطعی نیومده فکر و خیال نکنی حتی اگه بدخیم ...

دعا کن بدخیم نباشه اخه من باید از مادر و پدرم مراقبت کنم اگه مریض بشم کی براشون غذا بپزه کی خرید کنه کی ببرتشون دکتر

اون موقع که سم خورد هیچیش نشد؟ یا اون موقع حالش بد شد؟ من اونموقع هیچیم نشد الان کبدم مشکل پیدا کرده

مثل اینکه یه چند روزی استخوان درد داشته بعدم دعوا و شکایت کرده فقط همین

کلا سم سوسک و مارمولک انسان رو از بین نمیبره مگر توی حجم خیلی زیاد باشه که توی یه کاسه جا نمیگیره و بوش درمیاد حتی اگه با کلی ادویه و غذا قاطی شه 

بدن توانایی دفاع از خودشو داره اون سم باید نهایتا توی چند روز حداقل باعث تهوع شما میشد

دعا کن بدخیم نباشه اخه من باید از مادر و پدرم مراقبت کنم اگه مریض بشم کی براشون غذا بپزه کی خرید کنه ...

ادم از پا درنمیاد مامانم سرطان داشت سفر میرفتیم غذا اماده میکرد کلی ام شاد و شنگول بود، سرطان اگه همون اول تشخیص داده بشه درمان پذیره و برای شما هم هنوز هیچی مشخص نیست امیدوار باش و قوی باش زندگیه دیگه هیچیش تضمین نشده

ادم از پا درنمیاد مامانم سرطان داشت سفر میرفتیم غذا اماده میکرد کلی ام شاد و شنگول بود، سرطان ا ...

اخه دکتره گفت ول کردی حالا اومدی؟ چرا زودتر نیومدی؟ گفتم اخه حالم خوب بود یکدفعه دلم درد گرفت

ادم از پا درنمیاد مامانم سرطان داشت سفر میرفتیم غذا اماده میکرد کلی ام شاد و شنگول بود، سرطان ا ...

مامانتون خوب شدن؟ چه مشکلی داشتن؟

اخه دکتره گفت ول کردی حالا اومدی؟ چرا زودتر نیومدی؟ گفتم اخه حالم خوب بود یکدفعه دلم درد گرفت

فعلا منتظر جواب سی تی باش عزیزم فقط برای یه جسم مرده و مرگه که راه حل وجود نداره 

فعلا منتظر جواب سی تی باش عزیزم فقط برای یه جسم مرده و مرگه که راه حل وجود نداره 

چشم توکل به خدا امروز زنگ زدم گفتن اماده نیست

مامان اوکیه اره سرطان سینه داشت هر سه ماه میره چکاپ 

خدا رو شکر 

انشاالله خدا همه مریض ها رو شفا بده

توکل کن و اروم باش هر جوابی هم که اومد نترس و قوی باش و باهاش روبرو شو و مبارزه کن 

اخه میگن کبد سخته ولی چشم انشاالله که خیره