2777
2789
عنوان

سلام نی نی یار

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون از تاپیک خوبی که ساختین من الان دارم میخونمش خیلی خوبه خدا رفتگانتون بیامرزه فقط وقتی میخونمش همش حسرت میخورم کاش مامانم بود بیشتر بهش خدمت میکردم حسرت منم شده مثل اونایی که از دنیا رفتن و آرزو میکنن کاش برمیگشتن و جبران میکردن میدونی هر چقدرم بقیه بهت بگن تو خیلی خوب بودی تو خیلی به مامانت خدمت کردی بازم دل آدم راضی نمیشه و هزار حسرت میاد جلو چشمت من هر روز براش فاتحه میخونم, خیرات میکنم بازم دلم راضی نیست حیف...

خدای مهربونم شکرت همین   
سلام ممنون از تاپیک خوبی که ساختین من الان دارم میخونمش خیلی خوبه خدا رفتگانتون بیامرزه فقط وقتی میخ ...

سلام عزیزم 

روح مادرت در آغوشِ نور و رحمتِ خدای مهربون باشن ان‌شاءالله ✨✨✨

گذشته ها گذشته، شما هرآنچه که در زمانی که مادرت در قید حیات بود در حد شرایط و موقعیتت و سن و سال و محدودیتهای اجتماعی و خانوادگی و سایر شرایطی که داشتی انجام دادی، ولی بیشترین و بهترین کمکی که به مادر بزرگوارت می تونی بکنی الان هست که دستشون از دنیای مادی کوتاه شده و اتفاقا خیلی بیشتر و عمیقتر از قبل به کمکهای معنوی شما نیاز دارن از یه لبخند به یک بچه ی خرد سال بگیر تا یک خدا قوت گفتن به یک کارگر و آب و غذا دادن به پرنده ها و حیوانات و رسیدگی به گلها و گیاهان و..   

و اما مهمترین خوبی که در حق مادرت می تونی انجام بدی، شاد و خوشحال زندگی کردنِ خودت و شاد و خوشحال نگه داشتن خانوادت و اطرافیانت هست (در حد توانت) اینطوری روح مادر عزیزت با آرامش بیشتری می تونه در سرای باقی به زندگی جاودانه ی خودش و سفرِ ابدیش ادامه بده و از دیدن شادیِ شما روح ایشون هم شاد میشه. 

سلام عزیزم  روح مادرت در آغوشِ نور و رحمتِ خدای مهربون باشن ان‌شاءالله ✨✨✨ گذشته ها گذشته، شم ...

یه جا خوندم نوشته بود آدمای خوبی که خدا سر راهت میزاره برکت زندگین شما و تاپیکتون هم برای ما برکت شدین...

خدای مهربونم شکرت همین   
لینکِ تاپیکم 👇 https://www.ninisite.com/discussion/topic/2966111/تاپیکِ-جامعِ-زندگی-پس-از-مرگ-در- ...

چقد این تاپیک دوست دارم تازه آشنا شدم دارم میخونم خدا خیرتون بده 😭

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷
چقد این تاپیک دوست دارم تازه آشنا شدم دارم میخونم خدا خیرتون بده 😭

سلام عزیزم 

خداروشکر که مطالب تاپیک به دلت نشسته ✨✨✨

برای شادی روح پدر عزیزت فاتحه خوندم 

ان‌شاءالله که همونطور که دوست داری تو دلیت پسر باشه اگر هم گل دختر بود بازم قدمش خیر و مبارک با‌شه در کل بدون که هرچی مصلحتِ خدای مهربون باشه بهترینه. 

در ضمن لطفا توی متنی که در امضات نوشتی به جای عبارتِ پدرم رو خدا ازم گرفته، بنویس : پدرم به  آغوشِ خدای مهربون رفته. 

سلام عزیزم  خداروشکر که مطالب تاپیک به دلت نشسته ✨✨✨ برای شادی روح پدر عزیزت فاتحه خوندم  ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شما هم مورد رحمت قرار بده 

مرسی عزیزم چشم 

کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن 💔 👈👈👈👈👈👈👈لایک نکنید 👉👉👉👉👉👉👍👈👈👈👈👈👈درخواست دوستی قبول نمیکنم👉👉👉👉 اگه امضام خوندی 👈👈👈میشه دعا کنید تو دلیم پسر باشه و سالم آخه وقتی فهمیدم باردارم که بابام به آغوش خدا رفت  😔 میخام اسم بابام روش بزارم 😭خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷

سلام. سوالی دارم شاید شما جوابشو بدونید. امشب در برنامه زندگی پس از زندگی آقای موزون گفتن که در تجربیات یکی از کشورهای اروپایی، ارواح از جسمشون متنفر هستند "به خصوص از ناحیه دهانش". و گفتن علتش نامشخصه هنوز.

شما میدونید کدوم کشور؟ شما بیشتر از من تجربه خوندین. ممنون

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
سلام. سوالی دارم شاید شما جوابشو بدونید. امشب در برنامه زندگی پس از زندگی آقای موزون گفتن که در تجرب ...

سلام، 

نه نمی دونم کدوم کشور رو گفتن. ولی طی تجربیاتِ نزدیک به مرگی که خوندم اکثرِ ارواح نسبت به جسمشون بی تفاوت هستن و بعضی ها هم گفتن از جسمم بیزار بودم و نمی خواستم برگردم. اکثرا از روحشون به عنوانِ "خودم" و از جسمشون به عنوانِ "جسدم"  یا "جسمم" یا "بدنم" یاد می کنن یعنی درواقع خودِ واقعیشون رو دیگه اون بدن نمی دونن. 

در یکی از تجاربِ خارجی  (اسم اون تجربه گر یادم نیست ولی دقیق مضمونش یادمه) تجربه گر آقا بود و تجربه در اثر تصادفِ موتورسیکلتش اتفاق افتاده بود، ایشون می گفت وقتی به جسمم که کنار خیابون افتاده بود نگاه می کردم، دیدم ارزشِ اون با بُطریِ پلاستیکیِ خالی ای که کنار جسدم کنار خیابون افتاده برای من یکسان هست . و می گفت این درحالی بود که من قبل از اون خیلی به بدن و زیبایی اندامم اهمیت می دادم و ورزش می کردم. 

طی سالهای گذشته هم در همین برنامه چندتا از مهمانانِ قبلی، بدنشون رو به لباسِ سردِ خیسِ سنگینِ گل آلود و کثیف تشبیه می کردن. 

سلام،  نه نمی دونم کدوم کشور رو گفتن. ولی طی تجربیاتِ نزدیک به مرگی که خوندم اکثرِ ارواح نسبت ...

خیلی ممنونم از توضیحات کاملتون. اون بطری رو نشنیده بودم تکان‌دهنده بود.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)