2777
2789

بیاین بگین چجوری کنار اومدید. بعد چند وقت 

منکه رو به مرگم

۳ روزه خیانت دیدم نمتونم آروم باشم نمتونم 

کمکم کنید شما چجوری تونستید من شوهرم که پنج سال عاشقش بودم بهم خیانت کرد میخوام طلاق بگیرمم میخوام آروم بشم چیکار کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تف تورات مردک بکودیگع چرازن میگیری

هیچ نری درخواست دوستی نده چون می‌برمت توخصوصی بلای سرت میارم که اسم خودتم یادت بره😂🖕دوتاحرکت شیش و هشت روت پیاده میکنم.ازدرخواست دادن پشیمون بشی.ok?????? کماندوخطری هستم ولی به علت تاپیکهای زیاد و احتمال شناسایی شدن کاربری قبلیوترکوندم الان بااین کاربری درخدمتتونم😁😁‌. 

تجربش نکردم تاحالا ولی میدونم نمیتونم خیانت رو ببخشم 

دردی که انسان را به سکوت وامیدارد بسیار سنگین تر از دردیست که او را به فریاد وامیدارد... و انسانها فقط به فریاد هم میرسند نه به سکوت هم!💔
طلاق بگیر اصلا هم به کسی گوش نده  طلاق نگیری تا اخر عمر یادته میسوزی

اونو که حتما میگیرم نمتونم کنار بیام آتیشه قلبمو نمدونم چکار کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
اونو که حتما میگیرم نمتونم کنار بیام آتیشه قلبمو نمدونم چکار کنم 

اسی اونم عاشقت بود قبل اینکه ازدواج کنید یا فقط تو بش علاقه داشتی؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌
خيانتش چه جوري بود جنسي يا پيامك و   …..

همش فکر کنم جنسیشو دقیق نمیدونم ولی شوهرم بهش شماره داده و اینا با هم دوست شدن