2777
2789

6 روز پیش ابروی پسرم بخیه خورد و از اون روز تا حالا هر 6 ساعت بهش آنتی بیوتیک دادم با تجویز پزشک ولی نگفتن چند روز ادامه بدم 

ضمنا بخیه رو نکشیدیم هنوز 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

فکر میکنم زیادیش شاید مضر باشه آخه همه ش ۱۸ ماهه ش هست 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هفت روز بده فکر کنم دیگه کافی باشه  چه آنتی بیوتیکی هست؟

شربت سفالکسین

جای زخمش هم خشک شده چون پماد استریل و سرم شستشو هم استفاده میکنم 

میگم شاید استفاده زیاد از دارو خوب نباشه

سفالکسینو معمولا ۷ روز میدن  عزیزم بهش آب و مایعات زیاد بده بخوره

آهان پس تا فردا میدم 

آره آب و آبمیوه زیاد میدم بهش 

مرسی از راهنماییت... عذر میخوام اطلاعات عمومی بود یا تخصصی دارید در این زمینه؟