2777
2789
عنوان

گاهی اوقات چون لهجه دارم مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 63 پست

اصالتو هیچوقت نمیشه تغیر داد

فقط افکار خودتونو اینجوری پریشون میکنید بنظرم بهتره که باهاش کنار بیاید و بهش افتخار کنید و هیچ زمانی اجازه ندید کسی مسخرتون کنه حرف دیگران هیچ اهمیتی نداره

ما دخترا چجوری شاد باشیم که خراب به نظر نیایم؟ :))))            ی مدتی کاربری غیر من دست دوستم بود ی سری تایپکارو گردن نمیگگیرم😚💙

ببين عزيزم اولا ادم بيشعور همه جا هست ، رفتار اونا دست شما نيست اما ميتوني رو خودت كار كني، اينجا هم ايرانه همه جا مالِ همه ي ماس، نه به كسي بدهكاري نه طلبكار ، به اندازه ي همه هم حق داري از همه جاي اين خاك ! دوم اينكه گاهي قصد طرف مسخره كردن نيست صرفا يه تفاوتي ميبينه براش جالبه و گاهي شيرينه حتي ، سر همين لزوما از روي مسخزه كردن نيست كه كسي به نوع تلفظ ما اشاره بكنه ، الانم كه ايران بالاي ٨٠ ميليون جمعيت داره ، غير از بالاي صد تا گويش و زبان تو خود فارسي هم لهجه هاي مختلف هست ! اصفهاني، يزدي، شيرازي، زاهداني ، آباداني و خيلياي ديگه ... اعتماد به نفست رو ببر بالاتر و اهميت نده به كسي 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا چه جوري مسخره ميكنن ؟ چي ميگن كه ناراحت ميشين ؟ 

مثلاً یه همکلاسی داشتم منتظر بود منو ببینه تا مسخرم کنه سر این مسئله مثلاً می‌گفت وای فلانی تو اینطوری حرف میزنی بعد بلند بلند می‌خندید ، یا مثلاً من مامانم خیلییی لهجه زیادی داره یکی تو روم گفت مامانت حرف میزنه اصلاً معلوم نیست چی میگه که باز خودت میگی آدم یزره می‌فهمه (در حالی که در اون حد نیست مخصوصاً مال خودم خیلی کمه و اصلاً خودم حس نمی‌کنم) و خیلییییی موارد دیگه 🤦🏻‍♀️💔 اگر بخوام یکی یکی بگم باید تا فردا صبح بگم 

دقیقاً همینطوره که شما میگین اصلاً برتری آدما که به این چیزا نیست به رفتار و کردارشه ولی خب نمی‌دونم ...

تو همه جا هست از امريكاش گرفته تا انگليس تا كره ي حنوبي ، اهميت نبايد بدي 

خیلیاهستن که شعورشون درحدبسیارپایینیه نه فقط شمابلکه بقیه اقوامم مسخره میکنن..هرکسی مسخره کردبایدببینه خودش واصل ونصبش ازکجااومده ازاول..ریشش کجابوده اول یه نگاه بایدبخودش بندازه مگه آباواجدادش توبرجای بلندوپنتهوس زندگی میکردن؟هرکی مسخره کردبگو برگرد به عقبه خودت یه نگاه بندازببین ازکجااومدی وجدوابادت ازکجااومدن بعدمسخره کن...زمانهای گذشته تمامی مردم توبرج وبارو  زندگی نمیکردن واکثرا ایلاتی وعشایری بودن وباچهارپاواحشام گذران زندگی روداشتن وکم کم شهرنشینی واین شکل تکامل جوامع وادماش شکل گرفت پس کسی برتر از دیگری نیست وبهترازاون یکی نمیشه..یه ملت متشکل ازاقوام فرهنگای مختلفه که ازدیربازنسل به نسل شکل گرفته وامروزی شده اونی که مسخره میکنه درواقع داره به خودش تیرپرتاب میکنه وخودشووشکل فرهنگی وقومیتی خودشومسخره کرده...پس ناراحت نباش وبدون بهترازبقیه نیستن وعقب ترازتکامل وپیشرفت امروزن وهنوز پیشرفت نکردن.ببخشیدطولانی شد.. 

ترکی و خجالت میکشییییی  افتخاررررر کنننننننن  ب اونی ک مسخرت کرد بگو کسی ک لهجه داره یه ...

خب هر آدمی به اصالتش افتخار می‌کنه

مخصوصاً من که عاشق همه لهجه هام خیلیییی زیاد و طبعاً لهجه خودم رو هم دوست دارم اما روحیم حساسه سریع بغض می‌کنم دلم می‌شکنه و تا چند روز بهم می‌ریزم

شدنش میشه از صدای خودت ویس بگیر یه چیزی رو تعریف کن بعد گوش بده ! خودت متوجه لهجت میشی  سعی کن ...

ای کاش منم بتونم با اینکه دوستش دارم اما دیگه از این برخوردا خسته شدم 💔

خب هر آدمی به اصالتش افتخار می‌کنه مخصوصاً من که عاشق همه لهجه هام خیلیییی زیاد و طبعاً لهجه خودم ر ...

بابا برا چنین مسائلی بغض میکنن اخه اونم بخاطر چندتا ادم بیشعور ! 

اصلا خودتو نشکون و نقطه ضعف نشون نده با نارحت شدنت 

سفت ومحکم جواب بده بهشون همونی ک گفتمو مودبانه و با شوخی بگو  

درضمن طرز برخورد هرکی متناسب با فرهنگشه برا ادمای بی فرهنگ خودتو ناراحت نکن بجاش ب اصالت و طرزفکر خودت افتخار کن

ببين عزيزم اولا ادم بيشعور همه جا هست ، رفتار اونا دست شما نيست اما ميتوني رو خودت كار كني، اينجا هم ...

بله حق با شماست💚

من هم باید اعتماد به نفسم رو بالا ببرم اما فعلاً که اینطوریه و خیلی اذیت میشم از این برخوردا 

و اینکه بله همه برخورد ها مسخره کردن نیست و حتی خیلی ها تعریف میکنن و آدم تشخیص میده تفاوت میان دو برخورد رو من اونایی رو میگم که واقعاً مسخره میکنن و متلک میندازن 

مشکلات گفتاری با این ذکر حل میشه حتما بگو: 

رب الشرح لی صدری و یسرلی امری وحلل عقده من لسانی یفقهو قولی

دعای حضرت موسی برای خوب حرف زدن بود.

من خودم تقریبا لکنت داشتم نمیتونستم حرف بزنم بازم شما فقط لهجه داری

تا حدودی حل شد ولی بازم نیاز دارم که حل بشه

مثلاً یه همکلاسی داشتم منتظر بود منو ببینه تا مسخرم کنه سر این مسئله مثلاً می‌گفت وای فلانی تو اینطو ...

به نظرم خيلي حساسي عزيزم ، اوني كه در مورد مامانتون ميگه كه بيشعور بُوده كلا فكر نكنم قصدش مسخره كردن بُوده صرفا بيشعوره يه فكري داشته همونو به زبون اورده ، يا اون دوستتون تو دانشگاه هم ميخواسته لودگي كنه قصد دشمني كه نداشته ! يه چيزيو يادت باشه ادمي كه حرفي ميزنه ببين دوسته يا دشمن ! اگه دشمنه كه تكليف معلومه ولي اگه دوسته ببين درست ميگه يا نه ! اگه اشتباه ميكنه پس حرفش مهم نيست ! ولش كن ! اينا اداب معاشرت نميدونن مادرشون بهشون ادب ياد نداده مث اينكه يه قيافه ي طرف گير ميدن ! يا به صداي طرف ! يا خبلي چيزاي ديگه ، الان براتون گفتم تو ٨٠ و خورده اي ميليون شايد نهايت ٢٠ ميليون بدون لهجه باشن ٦٠ و خورده اي ميليون لهجه دارن ، ولي همچنان ميگم يه وقتا تفاوتها جالبه صرفا و قصد دشمني نيست ، شايد باورت نشه من با دوستي سمت شيراز صحبت ميكردم خنديد به لهجه ام! گفتم  من كه لهجه ندارم گفت براي من داري كلي خنديد من حرف ميزدم ( من اهل تهرانم ) منم باهاش خنديدم اتفاقا خندم گرفته بُود و برام جالب بُود ، تفاوت ها هست حالا بخنده نه از من كم ميشه نه به اون اضافه ! يا مثلا دوستي اهل آذربايجان تعريف ميكرد معلمي اومده بُوده براشون اين فارسي حرف ميزد ما ميخنديديم فقط ، كلاسش همش مسخره بازي درمياورديم جوري كه يارو انتقالي گرفت جنوب !!! 😅 از اين چيزا همه جا هست

خیلیاهستن که شعورشون درحدبسیارپایینیه نه فقط شمابلکه بقیه اقوامم مسخره میکنن..هرکسی مسخره کردبایدببی ...

خیلی بده که به اقوام مختلف توهین میکنن ، من خودم هم حالا نه فقط لهجه خودم ، شهر خودم و...، جایی ببینم به یک قومیت و لهجه دیگه ای هم توهین میکنن به شدت به هم میریزم و در حدی که احساس می‌کنم بهم یه فحش بد داده باشن اعصابم خورد میشه نمی‌دونم چطور به خودشون اجازه میدن 🤦🏻‍♀️

بله حق با شماست💚 من هم باید اعتماد به نفسم رو بالا ببرم اما فعلاً که اینطوریه و خیلی اذیت میشم از ...

ببين اگه واقعا خودت دوست داشته باشي كلاساي فن بيان هست ميشه با يه معلم كار كني مدتي ، ولي اونم اگه خودت دوست داشته باشي چون واقعا به خاطرِ اين مردم بخواي كاري بكني هيخ وقت راضي نيستن بالاخره كسي كه بيشعور باشه دنبال مسخره كردن حالا به لهجه نه ولي به چيزاي ديگه گير ميده ، اينا ادماهايي هستن كه با مسخره كردن ديگران اون عقده هاي پنهانشون رو مخفي ميخوان بكنن 

شدنش میشه از صدای خودت ویس بگیر یه چیزی رو تعریف کن بعد گوش بده ! خودت متوجه لهجت میشی  سعی کن ...

واي من عاشق لهجه ي قزويني ها هستم 😍

اتفاقاً یه بنده خدایی بود سریع لهجه می‌گرفت ، خودش هم لهجه داشت لهجه یه شهر دیگه و من به خاطر همین خ ...

اون دیگه چه گاوی بوده

خیلی احمقانس مسخره کردن لهجه،چون همه اهالی یه کشور لهجه شهرشونو دارن

الان خود من که ساکن تهرانم،خب از نظر آدمای شهرای دیگه لهجه دار حساب میشم.اصلا تو خود فرهنگستان فارسی لهجه تهرانی ثبت شده اس.

حالا شما فکر کن تهران پایتخت نبود.ممکن بود اون وقت آدمای بی فرهنگ طرز صحبت تهرانیا رو مسخره کنن.

یعنی اصلا از بیخ و بن اصطلاح لهجه داشتن و مسخره کردنش یه کار بی اساس و زشته.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه