2777
2789
عنوان

گاهی اوقات چون لهجه دارم مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 63 پست
اون دیگه چه گاوی بوده خیلی احمقانس مسخره کردن لهجه،چون همه اهالی یه کشور لهجه شهرشونو دارن الان خو ...

همينجوريش مسخره ميكنن يكي تعريف ميكرد سمت لرستان ميگفت ما به فارسا ميكنين فارسوله '

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
به نظرم خيلي حساسي عزيزم ، اوني كه در مورد مامانتون ميگه كه بيشعور بُوده كلا فكر نكنم قصدش مسخره كرد ...

میدونین مثلاً شده من دوستی داشتم که بهم گفته لهجت با نمکه یا شیرینه و خندیده اما اونی که گفتم کلاً آماده بود اصلاً قیافه من رو ببینه و مورد عنایتم قرار بده😑، آدم تفاوت میان برخورد ها رو حس می‌کنه منم دارم اون برخورد هایی رو میگم که دلیلش یا شعور کمه یا نژاد پرستی یا دشمنی و... اگرنه برخورد های خوب و دوستانه رو آدم متوجه میشه قطعاً

حالا همه که روحیه محکم ندارن که ، یکی هم مثل من پیدا میشه سریع دلش بشکنه و مثلاً سر کلاس یا تو جمع تا آخرش از بغض بترکه و دلش بشکنه چرا انقدر دل آدما براشون بی ارزشه 💔 حداقل به خودشون هم ارزش قائل نمیشن من ناخواسته هم یه چیزی بگم که موجب ناراحتی کسی بشه تا از دلش در نیارم ولش نمیکنم همش احساس می‌کنم حق الناس به گردنه و باید در محضر خدا پاسخگو باشم و از اون گذشته خودم از خودم ناراحت میشم حتی اگر ناخواسته باشه اصلاً درکشون نمی‌کنم آدمای اینطوری رو 🤦🏻‍♀️😑💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببين اگه واقعا خودت دوست داشته باشي كلاساي فن بيان هست ميشه با يه معلم كار كني مدتي ، ولي اونم اگه خ ...

واقعاً هست همچین کلاسی ؟

منم به خاطر خودم می‌خوام چون واقعاً آرامشم به هم میریزه ، می‌دونم آدمای اینطوری لهجه هم نباشه بالاخره یه چیزی پیدا میکنن ولی من سر این موضوع خیلی آرامشم بهم ریخته 

اون دیگه چه گاوی بوده خیلی احمقانس مسخره کردن لهجه،چون همه اهالی یه کشور لهجه شهرشونو دارن الان خو ...

واقعاً مسخره کردن خیلی کار زشتیه نمی‌دونم اینطور آدما عذاب وجدان نمیگیرن اصلاً وجدان دارن آخه ، آدمی که وجدان داشته باشه که مسخره نمی‌کنه 💔

من مخصوصاً بعد از چند تا برخورد خیلیییی زشت واقعاً دلم شکسته 

میدونین مثلاً شده من دوستی داشتم که بهم گفته بهجت با نمکه یا شیرینه و خندیده اما اونی که گفتم کلاً آ ...

چون بيمارن عزيزم ، شما ظاهر قلدر و قوي اونا رو ميبيني اما درونشون يه موجوده كه به شدت احساسِ عدم امنيت داره و بي عزت نفسه ! اينجور افراد براي اينكه اون احساس بي ارزشي خودشون رو بپوشونن ميگردن دنبال قرباني ، از يه چيزي كه فكر ميكنن نقطه ضعف طرفه تغذيه ميكنن در واقع ، تا مثلا نشون بدن ما بهتريم !!! لهجه، قيافه، خانواده، وضعيت مالي و هر چيزي شد رو دست ميندازن كه خودشون ارضا شن ! شما دفعه ي بعد كه همچين كسيو ديدي نگاش كن فقط و يادت باشه بيمار و آسيب ديده اس! منم واقعا درك نميكنم ، محل تولد ما دست ما نيست ، اصلا ممكنه دو نسل قبل ما اصلا يه زبون ديگه داشتن يا اصلا يه شهر يا روستاي ديگه بودن ، الان نه افتخاري هست تو زبان يا محل تولد نه جاي شرمي ، مهم واقعا اون شخصيت و تربيت و انسانيت ماست

همينجوريش مسخره ميكنن يكي تعريف ميكرد سمت لرستان ميگفت ما به فارسا ميكنين فارسوله '

آره هستن اینجور آدما واقعا

که اونا خب بی فرهنگن دیگه

کلا منظورم این بود که مسخره کردن لهجه و قومیت کار زشتیه

حالا مال هرجا باشه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

مشکلات گفتاری با این ذکر حل میشه حتما بگو:  رب الشرح لی صدری و یسرلی امری وحلل عقده من لسانی ی ...

ممنونم اما آخه میدونید لهجه که کلاً مشکل نیست من  دوستش دارم اما مشکل اونایی هستن که یکاری کردن برای حفظ آرامشم ترجیح میدم دیگه نداشته باشمش ، خب منم اینطوری ام چه کنم ، یکی اصلاً براش مهم نیست یکی هم مثل من سریع دلش می‌شکنه 🥲

واقعاً هست همچین کلاسی ؟ منم به خاطر خودم می‌خوام چون واقعاً آرامشم به هم میریزه ، می‌دونم آدمای ای ...

من تبليغش رو قبل از اين فيلترينگ ها تو اينستا به نظرم ديده بُودم كه طرف اصلا گفته بُود رو لهجه كار ميكنم ، الان نميدونم چي بُود ولي كلاساي فن بيان هست يه نظرم با چنتاشون تماس بگير تحقيق كن و بگو هدفت چيه حتما راهنمايي ميكنن كه اصلا كلاسشون بدرد شما ميخوره يا نه 

با استاداشون هم ميتوني بري صحبت كني 

گفتار درمان ها هم شايد بتونن كمك كنن چون آواشناسي زبان رو فكر كنم واردن ( يعني استرس و تكيه ي كلمات ، جايگاه تلفظ هر حرف ى غيره )

باز خودت هم با استاداي فن بيان و هم گفتاردرمان ها صحبت كن ببين كدوم گروه ميتونن كمك كنن 

چون بيمارن عزيزم ، شما ظاهر قلدر و قوي اونا رو ميبيني اما درونشون يه موجوده كه به شدت احساسِ عد ...

دقیقاً همینطوره که شما می‌فرمایید 💚

خدا خیرتون بده

ای کاش منم کمی روحیه قوی تری داشتم خیلی از درون می‌شکنم 

آره هستن اینجور آدما واقعا که اونا خب بی فرهنگن دیگه کلا منظورم این بود که مسخره کردن لهجه و قومیت ...

بله واقعا زشته

دقیقاً همینطوره که شما می‌فرمایید 💚 خدا خیرتون بده ای کاش منم کمی روحیه قوی تری داشتم خیلی از درو ...

رو خودت كار كني درست ميشه عزيزم ، پوست ادم تو جامعه كلفت ميشه كم كم 

رو خودت كار كني درست ميشه عزيزم ، پوست ادم تو جامعه كلفت ميشه كم كم 

رو این روحیم هم باید کار کنم اتفاقاً مشاوره و اینجور چیزا هم میرم و هنوز خیلی کار دارم تا درست بشه کلاً در اثر یک سری مسائل من خیلییی روحیه شکننده ای پیدا کردم ان شاءاللّه که بهتر بشه و برخورده راحت شم 

رو این روحیم هم باید کار کنم اتفاقاً مشاوره و اینجور چیزا هم میرم و هنوز خیلی کار دارم تا درست بشه ک ...

شما هم مث من حساسي ، منم خيلي ناراحت ميشدم از يه سري برخوردا ، مثلا جوش داشتم سر مسكلات هورموني تو دانشگاه دوستاي زمان دبيرستان منو ديدن يه دفعه يكيشون گفت خدارو شكر ما اينجوري نيستيم ! فكر كن !! يا تو خيابون حواسم تو خودم بُود يه دفعه ذيدم صداي جيغ و خنده مياد دارن دست تكون ميدن سمت من ، توجهم كه جلبشون شد ميدوني با خنده و مشخره چي گفتن؟ چرا اينقدر جوش زدي!!! فكر كن !! 

تو اين جامعه ي لعنتي همينه قلب ادم راه به راه ميشكنه ، ولي نميشه زندكي نكرد اوني كه بدهكاره بياد بدهيش رو بگيره 😄والله ! اوقاتت رو به خاطرِ مردم تلخ نكن