2777
2789

رشته گردشگری خوندم چند تا مدرک مرتبط باهاش رو دارم اما اصلا تجربه کاری ندارم . بجز چند دوره کوچ سرفینگ و حدود ۶ ماه کارآموزی هتل

معلمی دوست دارم ، دوره اش رو رفتم ولی رشته ام علوم پایه نیست . 

سنمم یکم بالاست.  هرجا درخواست دادم نشده . 

اصلا نمیدونم باید چکار کنم و خیلی احساس بیهودگی میکنم .

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
تور لیدر شو.من یه دوستی دارم تور گردشگری میذاره از جاهای دیدنی استان بگیر تا ارمنستان و گرجستان و تر ...

میدونید من متاسفانه روحیه ی اینکارو ندارم . و محدودیت خانواده هم ک هست . پیشنهاد دیگه ای میشه بهم بدید

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونید من متاسفانه روحیه ی اینکارو ندارم . و محدودیت خانواده هم ک هست . پیشنهاد دیگه ای میشه بهم بد ...

با توجه به مهارتهاتون گفتم. خب هتل چی؟ اونجا نمیتونید مشغول به کار شید؟اگه زبان بلدید میتونید تو هتل  کار پیدا کنید

.

خب این کارها که یه نفری نمی‌شه ،باید به صورت تیمی کار را پیش برد... همسرت می‌تونه کمک حالت باشه آیا ؟با هم یه گروه گردشگری بزنید،از گردشگری مذهبی گرفته تا گردشگری طبیعت ،برتامه ریزی می کنید و بعدشم آگهی می زنید و می رین سفر.. خیلی جای کار داره ومی تونه کار قشنگی وپر درآمدی باشه..

خیلی دوست داشتم مدارک و تحصیلات تو رو داشتم و در این زمینه کار می کردم... خیلی تنوع داره و شور و هیج ...

عریزمی ..... ممنون از راهنماییتون 

۳۵ سالمه 

با توجه به مهارتهاتون گفتم. خب هتل چی؟ اونجا نمیتونید مشغول به کار شید؟اگه زبان بلدید میتونید تو هتل ...

لطف داری عزیزم‌.....‌ممنونم. میدونید کار پیدا کردن آسون نیست .همیشه میگم کاش رشته ی دیگه ای میخوندم‌

عریزمی ..... ممنون از راهنماییتون ۳۵ سالمه

خیلی جوونی که ،اتفاقا تو سن شما آدم عاشق گردش ودور همیه...کاش می‌شد منم باهات همکاری می کردم با هم یه تور راه می انداختیم برای شمال مثلاً ،یا شیراز یا اطراف تهران هم خیلی جاهای دیدنی و دلنشین داره...با بچه های گروه هم دوست می‌شدیم و خیلی خوش می گذشت...

خیلی جوونی که ،اتفاقا تو سن شما آدم عاشق گردش ودور همیه...کاش می‌شد منم باهات همکاری می کردم با هم ی ...

عریزم...... وفتی مسئول اینکار باشی میبینی چقدر مسئولیتو سختی  داره ‌.باید حواست ب همه چیز باشه و در عین حال سعی کنی گروه زو سرزنده و شاد نگهداری. خیلی انرژی میخواد.