2777
2789
عنوان

گاهی اوقات چون لهجه دارم مسخره میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 874 بازدید | 63 پست

من حقیقتا لهجه همه جایی رو دوست ندارم اما لهجه آذری خیللللی شیرین و نازه

مخصوصا واسه خانما خیلی بانمکه

ولشون کن بذار مسخره کنن عقل ندارن😂

کسی که لهجه داره یه زبون بیشتر بلده👌🏼

🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره میشه تمرین کنی و صاف و بدون لهجه صحبت کنی ، ولی به نظرم هر جور راحتی زندگی کن و کار به حرف دیگرون نداشته باش. اگه خودت از لهجت لذت میبری پس نظر دیگرون هیچ اهمیتی نداره. اتفاقا به نظر من لهجه ترکی بامزست. البته من خودمم از لهجه ی قومی خوشم نمیاد، اما مسخره نمیکم چون میدونم که باب سلیقه من نیست اما شاید از نظر دیگرون زیبا باشه

حالا یهدچی بگم‌ من سریع لحجه میگیرم. لحجه خاصی نداشتم الان با چند تا از بچه های تورک ایران دوست شد ...

اتفاقاً یه بنده خدایی بود سریع لهجه می‌گرفت ، خودش هم لهجه داشت لهجه یه شهر دیگه و من به خاطر همین خیلیییی دوستش داشتم و عاشق لهجش بودم ولی اون به خاطر همین مسیله لهجه حتی از دستم هم چیزی قبول نمی‌کرد و مشکلش با من فقط لهجم بود دلم میخواست بهش بگم خب باهام حرف نزن نجس که نیستم از دستم هم چیزی نگیری اما خب هیچی نگفتم ولی برخوردش همیشه یادم میمونه دست خودم نیست اینطور برخوردا تا آخر عمر تو ذهنم می‌مونه 💔

مشکل اینه من روحیم خیلی حساسه انقدر اعصابم خورد شده سر مسائل مختلف دیگه کشش ندارم 🤦🏻‍♀️

مگه برای حرف دیگران قراره زندگی کنیم اتفاقا لهجه ترکی قشنگه و من خیلی دوست دارم،  اونایی که مسخره میکنن شعورشون همونقدره اصلأ اهمیت نده مگه خودشون چی هستن 

منم لهجه دارم اولا مسخره میکرون الان به تخمم هم نیست😐

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿
اره منم کرمونیم لهجه ماروهم زیاد مسخره میکنن امابرام مهم نییس من خودم دوسش دارم مهمم فقط خودمم.توفکر ...

من عاشق لهجتونم اتفاقاً دوتا دوست کرمانی داشتم الان یادشون افتادم خیلیییی مهربون بودن 💚

بله یه مدت وقتی صحبت می کنی صدای خودت رو ضبط کن ایرادهای خودت رو پیدا می کنی و رفع می کنی  هرچ ...

خیلی ممنونم امیدوارم نتیجه بگیرم چون خیلی اذیت میشم 💚

مشکل اینه من روحیم خیلی حساسه انقدر اعصابم خورد شده سر مسائل مختلف دیگه کشش ندارم 🤦🏻‍♀️

مثلا چه جوري مسخره ميكنن ؟ چي ميگن كه ناراحت ميشين ؟ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
منم لهجه داشتم درک میکنم خیلی مسخرم میکردن یکی دو ساله کلا فارسی حرف میزنم لهجه ام رفته نه ابنکه بد ...

دقیقاً همینطوره که شما میگین اصلاً برتری آدما که به این چیزا نیست به رفتار و کردارشه ولی خب نمی‌دونم اینطور مسائل چرا انقدر تو جامعه ما زیاده 

شدنش میشه از صدای خودت ویس بگیر یه چیزی رو تعریف کن بعد گوش بده ! خودت متوجه لهجت میشی 

سعی کن دفعه بعد بدون لهجه ادا کنی ! 

ما ی فامیل دور داشتیم ک دختره ب شدت لهجه قزوینی داشت 

چند وقت پیش دیدمش یحوری لفظ قلم حرف میزد اصلا انگار اون ادم نبود 

با تمرین میتونی تغییرش بدی

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤