2777
2789
عنوان

این کار مفت خوریه؟ کار بدیه؟

138 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من از نظر درسی دختر اکتیو و زرنگی بودم

اما بنا به دلایلی تمام روح و روانم داغون شد و رو شرایط جسمی م هم اثر گذاشت 

چند وقته حس میکنم اگه کار نکنم و پولی تو زندگی مشترک درنیارم و فقط شوهرم خرج زندگی رو بده مفت خور حساب میشم در صورتی که شرایط روحیم اجازه کار بهم نمیده و فکر نکنم حالا حالا ها بتونم و خب کار هم یه سنی داره واسه استخدام و فکر اینکه مسولیت مخارج به تنهایی به دوش همسرم باشه دیونم میکنه نسبت بخودم حس بد میگیرم حس مفت خوری

خودم خانه داری رو ترجیح میدم

یکی دل داریم بده😭

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم

نه عزیزم به هیچ وجه

شما شاغل بشی هم حقوقت برای خودته نه همسرت

همچین حسی رو نداشته باش اصلا

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مفت خوری چیه دختر

وقتی خدا میگه به عهده مرد هست

بشین تو خونه و خانه داری و البته قبلش همسرداری کن و مادر خوبی باش

میدونی که همسرت انرژی از تو میگیره و همه کاره تویی حتی اگه بیرون کار نکنی 

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
مفت خوری چیه دختر وقتی خدا میگه به عهده مرد هست بشین تو خونه و خانه داری و البته قبلش همسرداری کن ...

واقعا کامنت خوبی بود ممنون ازت

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم
حاظرم تمام حقوقم خرج اونی که بیشتر نیاز داره کنم چون خودم بیشتر همسرم واسم چیزی بخره لذت میبرم تا خو ...

به حرف مردم اهمیت نده 

مادرمن شاغله بهش میگن چرا میری سرکار؛بشین خونه برای خودت خودتو پیر نکن

هرجوری باشی یه حرفی دارن برای گفتن

از زندگیت لذت ببر و بفکر مساعدکردن احوال روحیت باش

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

به حرف مردم اهمیت نده  مادرمن شاغله بهش میگن چرا میری سرکار؛بشین خونه برای خودت خودتو پیر نکن ...

ممنون عزیزم❤️

واقعا کامنت خوبی بود ممنون ازت

خواهش میکنم گلم

این حرفاییا که شوهرم بهم میگه

میگه وظیفه منه تو چرا خودتو بیرون درگیر کنی

البته تو خونه هم بیکار نیستی و داری زحمت میکشی

میگه همین که میدونم وقتی میام خونه آرامش هست و تو و بچه کنارم هستین و منتظرم هستین بزرگترین کاریه که میکنی

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
خواهش میکنم گلم این حرفاییا که شوهرم بهم میگه میگه وظیفه منه تو چرا خودتو بیرون درگیر کنی البته ت ...

دقیقا اینارو شوهر منم بهم میگه

اما حس میکنم خلا دارم خودم مشکل از خودمه