2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی لحظه میاین؟

730 بازدید | 65 پست

اگه پسری ب دخترمقیدی پیشنهاد دوستی بده ولی اون به هیچ عنوان قبول نکنه وبگه باید آشنایی درحضور خانواده ها به قصد ازدواج باشع اما پسر قبول نکنه ازنظرشما دختر ولایق ازدواج ندونسته؟هرجور فکرمیکنم پسره خیلی عجیب وغریبه چون از طرفی اظهارعلاقه کرد ازطرفی فوری بامخالفت دختر پا پس کشید؟فک کنم ی تختش کمه!

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آقا نیستم اما اون دختر روزی هزار بار باید خداروشکر کنه ک رفت 

تویی که این امضا رو می‌خونی، آره با خودتم،خدا حواسش بهت هست❤️🌱صبور باش معجزه‌ی خدا نزدیک هست❤️🌱تا اینجا اومدنت اصلا آسون نبوده،بابتش از خودت تشکر کن… 🌈

عرض ادب. این آقا دختر خانم رو برای دوستی میخواستن نه ازدواج، ای کاش همه ی خانم ها اینگونه قاطع جواب بدهند تا شاهد اینهمه دل شکسته نباشیم. آقایی خانمی روواقعا بخواد برای یک عمر و ازدواج میخواد نه دوستی های زودگذر

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند

قصدش سو استفاده هست 

ابزار علاقشم الکیه 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
عرض ادب. این آقا دختر خانم رو برای دوستی میخواستن نه ازدواج، ای کاش همه ی خانم ها اینگونه قاطع جواب ...

اول باید باهم اشنا بشن بعد برن برا ازدواج اتفاقا اگه بعد نامزدی بگه نمیخوامت به این دلیل دلش بیشتر میشکنه الان دهه۵۰/۶۰نیست که

ok bye
یه سوال داشتم میشه راهنماییم کنید ؟ 

بله بفرمایید 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .