2777
2789
عنوان

آقایون سایت ی لحظه میاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 730 بازدید | 65 پست
امکانش هست یه پسر از کسی خوشش بیاد اما طوری رفتار کنه که انگار .. هیچ علاقه ای نیست ؟

بله،شوهر من ۳ سال بود منو درنظر داشته،اما من حتی یک بار هم متوجه رفتار خاص یا نگاه خاصی ازش نشدم 

بعد از عقد بهم میگفت کجاها منو دیده چی تنم بوده چه کار میکردم همه رو مو به مو آدرس دقیق میداد تا منم باورم سد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتمن فک میکنه دختره چقد هول و زود میخاد کارو ب خونواده ها بکشونه شما میتونستی بگی چند ماهی آشنا بشیم ...

اتفاقا چون فهمیده نمیتونه از احساساتش سو استفاده کنه پا پس کشیده

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
اتفاقا چون فهمیده نمیتونه از احساساتش سو استفاده کنه پا پس کشیده

دقیقا!من۲۷سالمه کلی توزندگیم سختی وتنهایی کشیدم ولی یکبارم هم تن ب چنین روابطی ندادم حالابخوام خودمو بی ارزش کنم باهمچین آدمی؟بعداینکه قبول نکردم باز کلی پیام عاشقانه دادبهم جوابشو ندادم احمقو

یک نفرپیش فلک ریش گروبگذارد بلکه دست ازسرآزردن مابردارد♥
دقیقا!من۲۷سالمه کلی توزندگیم سختی وتنهایی کشیدم ولی یکبارم هم تن ب چنین روابطی ندادم حالابخوام خودمو ...

منم اصلا این روابط و دوست ندارم خیلی پوچ و بی ارزش... بلاکش کن

و اگر بر تو ببندد همه ره ها و گذر ها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند❤
من اصلا این روابط و دوست ندارم خیلی پوچ و بی ارزش... بلاکش کن

منم!حس اینکه ازت سواستفاده کنن خیلی بده 

حتمن فک میکنه دختره چقد هول و زود میخاد کارو ب خونواده ها بکشونه شما میتونستی بگی چند ماهی آشنا بشیم ...

اتفاقا دخترخانم بااین کارش نشون داده که هول نیست وبسیار منطقی رفتار کرده.امیدوارم درزمان مناسب یه همسر پاک ودرستکار نصیبشون بشه.

اتفاقا دخترخانم بااین کارش نشون داده که هول نیست وبسیار منطقی رفتار کرده.امیدوارم درزمان مناسب یه هم ...

😢😢دلم ازخدا گرفته میشه برام دعاکنی؟

همین کاروکردی ک بدهکاری بالا اوردی پسر

سپاس از شما لیکن خارج از شوخی انسان بدهکاری مالی داشته باشه بهتر از اینه که یک عمر بدهکار دل شکسته ای باشه

دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند