2777
2789

من پیشگیری کردم و قرص جلوگیری میخوردم ولی ماه اول بودم الان ۲  روز شده قرصام تموم شده منتظرم پریود شم اما نشدم من بین این ماهم قرص اورژانسیم خوردم از ترس نمیدونم اون جا به جا کرده 

میخوام بیبی بزنم توروخدا توروقران دعا کنید بیبی چک منفی بشه چون میخوام طلاق بگیرم اگه بیبی چک مثبت باشه بدبخت میشم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋

انشاالله منفیه ولی اگه مثبت بود نگهدارش به امید خوب شدن شوهرت

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

طلاق بگیری که چی؟؟

تو همین سایت یسریا از خیانت شوهر طلاق گرفتن

الان ارزو دارن برگردن به زندگی

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طلاق بگیری که چی؟؟ تو همین سایت یسریا از خیانت شوهر طلاق گرفتن الان ارزو دارن برگردن به زندگی

منم بمیرمم آرزو برگشتن به همچین اشغالی رو نمیکنم اصلا نمتونم دیگه باهاش زندگی کنم 

نازجولیم تعلیق شدم 🤦‍♀️کاربری جدیدمه 🦋😊 نگم که دیگه آقایون درخواست ندن 🤦‍♀️💩 🚫 متاهل 💫🫂 فاقد حوصله 🚫😆👋
انشاالله منفیه ولی اگه مثبت بود نگهدارش به امید خوب شدن شوهرت

نمتونم میخوام جدا شم نمتونم شوهرمو تحمل کنم 

چطور فهمیدی شاید اشتباه میکنی؟

نه عزیزم اشتباه نمکنم تاپیکا قبلیمو بخون 

هم‌قرص اورژانسی خوردی هم پیشگیری ازبارداری؟

اره 

واقعا؟

یکی از نزدیک ترین فرد زندگی من هم بخاطر خیانت جدا شد از شوهرش .

بعد چند ماه پشیمون شد 

الان ارزوشه برگرده به شوهرش و بالا سر بچش

میخاد به شوهرش بگه که ازدواج کنن 

نوشته بود ...شباهت من و دیوار های خانه ام این است که هر دو به ناچار ایستاده ایم.....😭..من زنی بودم که صدمو برا شوهرم گذاشتم اما هیچ وقت کافی نبودم ...زنی شدم که دیگه از مرگ هیچ ترسی ندارم ....شرایط مالیم خیلی بده ...خیلی خیلی محتاج دعاتونم 😭من یکی از طرفدارای  الناز شاکردوستم  اسم پروفایلمم بخاطر اونه

خوب این چه کاریه عزیزم همون‌پیشگیری تنهاخوب بودنبایدبااورژانسی بخوری هورمونای بدنت بهم ریخته ونگران ...

امیدوارم بشم از بس مترسم حامله شم دارم خول میشم