2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید شوهرم از سقط بچه م پشیمون بشه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 118 پست
از همون اول کار قلب تشکیل میشه منتهی ما نمیتونیم تشخیص بدیم

این حرف و هیچ جا نگین چون پزشکا مسخره میکنند

قلبش از هفته ۶ تشکیل میشه و با سونو معمولی از هفته ۸ قابل تشخیصه

مذهب جدا علم جدا بخاطر عقاید حرفای خارج از عقل و علم نگو سرچ کن بعد کامنت بنویس

عجب کجاشه که هیجکسی نمیبینه 

مگه هر چی ک هست و باید انسان ببینه؟عجب ازین انسان پر مدعا

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اون الان ی موجودیه ک خدا خواسته باشه و داره تلاش میکنه برای رشدش جلوشو نگیرن میشه ی انسان

اکثرا بی احتیاطی عزیزم 

ولی اگه شرایطش نباشه بیاد بدبختی و عذاب خودش ارزوی مرگ میکنه و پدر و مادر متهم که نداشتین چرا منو اوردین

عجب کجاشه که هیجکسی نمیبینه  

حرکت موجی سلول ها در لوله قلب اولیه جنینی را به جای ضربان قلب به عنوان “فعالیت قلبی” تعریف می کنند.

و چون تو چهار هفته اوله نمیتونه سونوگرافی تشخیص بده 

ممکنه تو ۸هفته مشخص بشه ما نتونیم دلیل بر این نیست که قلب همون ۸هفته تشکیل شده

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
این حرف و هیچ جا نگین چون پزشکا مسخره میکنند قلبش از هفته ۶ تشکیل میشه و با سونو معمولی از هفته ۸ ق ...

پزشک مسخره نکنه اما خدا ناراحتم شد شد؟نمیدونم فقط جنبه علمیشو گفتی یا کلا معتقدی ب اینکه عیبی نداره سقط شه چون قلب تشکیل نشده.

من میگم خدا خواسته این موجود ب وجود بیاد علائمشم داده ک پدر مادر بفهمن.پس جلوی خواست و اراده خالق نباید وایساد

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
حرکت موجی سلول ها در لوله قلب اولیه جنینی را به جای ضربان قلب به عنوان “فعالیت قلبی” تعریف می کنند. ...

توروخدااااا برو کتاب پزشکی بخون بافت قلب از هفته ۶ شروع به تکشیل شدن میکنه یعنی کامل نیست

جنین توانایی پمپاژ خون نداره این کار و مادر انجام میدهداز هفته ۶ شروعععهههه به تشکیل میکنه

توروخدا کتاب پزشکی بخون 

اینکه ندونی اظهار نظر کنی خیلی زشته

مگه هر چی ک هست و باید انسان ببینه؟عجب ازین انسان پر مدعا

انسان پر مدعا نیست اشرف مخلوقات چون عقل داره چرا چیزی که وجودش ثابت نشده رو باید قبول کنه اون موقع انسان نیست یه ناقص الخلقه است

پزشک مسخره نکنه اما خدا ناراحتم شد شد؟نمیدونم فقط جنبه علمیشو گفتی یا کلا معتقدی ب اینکه عیبی نداره ...

بچه ای که هیچچچچچ آینده اییییی نداره چرا بدنیا میاد؟میشه یه دستفروش و بچه کار و فقیر و معتاد

توروخدااااا برو کتاب پزشکی بخون بافت قلب از هفته ۶ شروع به تکشیل شدن میکنه یعنی کامل نیست جنین توان ...

چشم شما بدون کافیه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اکثرا بی احتیاطی عزیزم  ولی اگه شرایطش نباشه بیاد بدبختی و عذاب خودش ارزوی مرگ میکنه و پدر و م ...

منم خیلی بی احتیاطم چرا نمیشه؟سالهاست در انتظارم یقینا اونجا خدا خواسته اینجا خدا نمیخواد

انسان پر مدعا نیست اشرف مخلوقات چون عقل داره چرا چیزی که وجودش ثابت نشده رو باید قبول کنه اون موقع ا ...

خیلی چیزا وجودش قابل اثبات نیس اما وجود داره.یقینا اشرف مخلوقاتیم اگر خودمونو ب اون درجاتی ک خدا میگه برسونیم