2777
2789
عنوان

بچه ها برام دعا کنید شوهرم از سقط بچه م پشیمون بشه؟😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3304 بازدید | 118 پست
بچه ای که هیچچچچچ آینده اییییی نداره چرا بدنیا میاد؟میشه یه دستفروش و بچه کار و فقیر و معتاد

چقدر مطمئنراجع ب اینده موجودی نظر میدید ک هنوز ب دنیا نیومده شاید این بچه اینده درخشانی برا خودش بسازه.انقدر اطمینانی نظر ندیم.

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
چقدر مطمئنراجع ب اینده موجودی نظر میدید ک هنوز ب دنیا نیومده شاید این بچه اینده درخشانی برا خودش بسا ...

چطور بسازه؟؟؟ برای ساختم استعداد میخواد والدین خوب و آگاه میخواد،امکانات میخواد و پول میخواد پول میخواد و پول میخواد

زندگی واقعیه فیلم هندی که نیست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی بی احتیاطم چرا نمیشه؟سالهاست در انتظارم یقینا اونجا خدا خواسته اینجا خدا نمیخواد

دلیلش ممکنه هزارتا چیز باشه تسپرم ضعیف تنبلی تخمدان یا مصرف فست فود ...... هزارتا دلیل که باعث تاخیر بارداری میشه

حرف شما یعنی کسی که باردار نمیشه خدا میخواد که نشه پس چرا میره ای وی اف و هزارتا راه میره که بچه دار بشه خدا خواسته دیگه پس بی خیال بشه 

خودتون میگید به عنوان فعالیت قلبی پس قلبی هنوز وجود نداره

الان داستان سر قلبه؟.

صحبت سر مقابله نکردم با خواست خداست..اینکه قلب باشه یعنی خواست خداست قلب نباشه خواست خدا نیست؟پس اون علائم خواست کی بوده ک نمایان شده؟

برای ظهور نجات دهنده همه مظلومای دنیا صلوات.اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم
بچه ای که هیچچچچچ آینده اییییی نداره چرا بدنیا میاد؟میشه یه دستفروش و بچه کار و فقیر و معتاد

حالا شما از کجا می دونید این بچه آینده نداره 😐😐😐حالا یکی فقیر باشه یعنی آینده نداره 😐😐😐چقدر بچه های فقیر هستن که با تلاش بزرگترین ادمای دنیا شدن و این که چقدر ادمای پولداری هست که معتاد دزد هزار تا خلافکار شدن چرا این همه با جدیت نظر میدید آیا از آینده خبر دارید شما؟

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دلیلش ممکنه هزارتا چیز باشه تسپرم ضعیف تنبلی تخمدان یا مصرف فست فود ...... هزارتا دلیل که باعث تاخیر ...

خیلیا ای وی افم میکنن باز نمیشه.برگ از درخت میافته با اذن خداست چ برسه ب وجود اومدن ی انسان.خدا علمشو داده گفته دعا کن با علمی ک دادم تلاش کن ولی نهایت این اراده منه ک بر همه چیز چیره میشه

خیلی چیزا وجودش قابل اثبات نیس اما وجود داره.یقینا اشرف مخلوقاتیم اگر خودمونو ب اون درجاتی ک خدا میگ ...

الان هر چیزی که وجود داره ثابت شده است دیگه افراد بی سواد جامعه کم هستند که بی دلیل چیزی رو قبول کنن این حرف برای چندصدسال پیشه نه الان 

چطور بسازه؟؟؟ برای ساختم استعداد میخواد والدین خوب و آگاه میخواد،امکانات میخواد و پول میخواد پول میخ ...

همونطور ک خیلی ادما از مناطق محروم رسیدن ب جایی ک همه حسرتشو میکشن.ما نباید واس اینده ی انسان پیش گویی کنیم اونم فقط منفی

الان داستان سر قلبه؟. صحبت سر مقابله نکردم با خواست خداست..اینکه قلب باشه یعنی خواست خداست قلب نباش ...

من باهاتون بحث نمیکنم ولی لطفا خودتون بین حرفاتون مقایسه کنین سعی دارین باورهای مذهبی تون رو چه غلط چه درست بهم ربط بدین به هرنحوی ....

اینکه یه زن و مرد بخوان جنین شونو سقط کنن بنابر انتخاب خودشون نسبت به شرایط شونه هرکس برای زندگی یه قانون خاصی داره هیچ کس نمیتونه بهش امر و نهی کنند 

اینکه یکی میخواد سقط کنه یا بچه دوست نداره یا پولشو نداره یا شرایطشو نداره و... هیچ گناهی نیست گناه از بین برون آینده یه بچه بخاطر خودخواهی ماست

همونطور ک خیلی ادما از مناطق محروم رسیدن ب جایی ک همه حسرتشو میکشن.ما نباید واس اینده ی انسان پیش گو ...

کدوم آدما .... از هزارتا شااااید یه مورد که ۹۹۹ تاشون به بی راهه رفتن بابت بدنیا آمدنشون شانسشون و نفرین میکنند ببخشید من با رویا زندکی نمیکنم با واقعیت که تو دنیای واقعی و اطرافم هست زندگی میکنم

خیلیا ای وی افم میکنن باز نمیشه.برگ از درخت میافته با اذن خداست چ برسه ب وجود اومدن ی انسان.خدا علمش ...

پس شاید خواست خداست که ذهن افراد خطور میکنه که در مورد سقط فکر کنن و عملی کنن خودتون میگین بدون اراده خدا پس حتما اراده خدا درکاره هم کار خیر هم شر

الان هر چیزی که وجود داره ثابت شده است دیگه افراد بی سواد جامعه کم هستند که بی دلیل چیزی رو قبول کنن ...

الان میتونین وجود فلان سیاره رو ک هنوز ندیدی اثبات کنید؟؟؟خیلی چیزا هست ک هنوز از وجودشون خبر نداریم چ برسه ب اثبات کردنشون.اشرف مخلوقاتیم اما ادعامونه فقط.از اشرف مخلوقات بودن فقط غرورشو گرفتیم.باید اعتراف کنیم ک علممون در برابر مخلوقات خدا و کائنات ناچیزه

کدوم علائم اسی گفت قلب تشکیل شده؟

علائم اسی گفت خداوند اراده کرده موجودی افریده شه!!!پس جلوش واینساااا

الان میتونین وجود فلان سیاره رو ک هنوز ندیدی اثبات کنید؟؟؟خیلی چیزا هست ک هنوز از وجودشون خبر نداریم ...

بله کلی فیلم و کلیپ هست که از کهکشانی هایی هست که حتی اسمشم نشنیدی پس شما ندیدی دلیل بر نبودنش نیست 

اتفاقه اینم اثبات شده